Dva jaja - 110 kuna
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dva jaja - 110 kuna
Zašto omalovažavate primorsku bosansku kuhinju, to je izvorna i autohtona kuhinja jer BiH ima Neum izlaz na more, vi niste znali šta je turizam dok su oni radili šiš-prstac-ćevap, bakalaravu, jastog suđuka (Jastog kojeg jedeš sa jaranom Đukom) josipović-pita lignjavita.Regoč wrote:Bome, Udbo, možeš s Kaćom koscenarist biti.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Eva wrote:Treba ići di idu lokalni. Tam se uvijek najbolje jede i nema turista.
sutra sam u istri...si još tam ili?
Guest- Guest
Eva wrote:Ne, ja sam ti tam bila samo onaj dugi vikend u svibnju. Kam ideš?
šteta :)
poreč
Guest- Guest
Šljaka, nema odmora do 08.08. i tada samo tri tjedna.
Imaš tam kućicu?
Imaš tam kućicu?
Guest- Guest
ne, poslovno idem, pa sam mislila da kakva kava padneEva wrote:Šljaka, nema odmora do 08.08. i tada samo tri tjedna.
Imaš tam kućicu?
gledam prognozu, do 3 su pljuskovi..a nakon toga vruće.
al ću uzet merak moru
Guest- Guest
Aha, ne baš plandovanje. Pa odi u untrašnjost na izlet, recimo Grožnjan. I ak možeš birat restoran za ručak preporučam Rivu u Vrsaru.
Guest- Guest
Eva wrote:Aha, ne baš plandovanje. Pa odi u untrašnjost na izlet, recimo Grožnjan. I ak možeš birat restoran za ručak preporučam Rivu u Vrsaru.
idem često, pa ovisno o tajmingu, odem i u unutrašnjost. zadnji put sam išla u Karojbu, 4 km od Motovuna...očarana sam bila
Guest- Guest
Stanica na Parenzani, je idilično izgleda. Mi smo bili smješteni u Optrlju i od tam radili izlete. I uvijek bi tražila smještaj u unutrašnjosti jer mi je obala prehektična.
Guest- Guest
Eva wrote:Stanica na Parenzani, je idilično izgleda. Mi smo bili smješteni u Optrlju i od tam radili izlete. I uvijek bi tražila smještaj u unutrašnjosti jer mi je obala prehektična.
obići ću ja puno toga, vrijeme je na mojoj strani
Guest- Guest
...ja u subotu na plitvice..a'k ne bude kise...ne smijem japanke nositi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam davno bio u Špadićima na apartmanu kod jedne stare none koja je u međuvremenu umrla, onda smo produžili još dva tjedna tek onda zvali hitnu, mrtvozornika i to. Došla rodbina, vidla mene u bijeloj košulji i štofaste pantole pa su mislili da sam ja javni bilježnik za ostavinsku i podmićivali me sa po cca 400 eura. Ja uzo, kažu nepristojno je odbit dar u Istri.
...bormes ove godine okusat cu se ako nađem vremena u paraglajdingu....vec me duze vremena za to vrbuju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Komu je stalo do japanki, nek ide u Srb. Tamo nisu zabranjene.
Regoč wrote:Komu je stalo do japanki, nek ide u Srb. Tamo nisu zabranjene.
oplaaa...kako si to napisao japanki..šta nije trebalo japankAH, ha?
Guest- Guest
ide li ko u Liku na odmor najbolja destinacija,a ne ona velika voda
2014-04-14
Je, pogrješka je. Može kako ti reče, ali ja bih stavio "japankih". Drago mi je da učiš, bit ćeš poticaj i ostalima.Noor wrote:Regoč wrote:Komu je stalo do japanki, nek ide u Srb. Tamo nisu zabranjene.
oplaaa...kako si to napisao japanki..šta nije trebalo japankAH, ha?
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
Page 8 of 9