Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 20 of 28
Page 20 of 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Arthas wrote:Praksom do savršenstva. Obećavaju i meni neki eksperimentatori, mućkaju nešto, reko hoće biti što, no to stalno u nekoj završnoj fazi pa nikako da smućkaju. Nije to baš tako lako kako se čini, jel.MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Cider je lagan u principu. Bilo koji sok kuhas nekih sat vremena da ne predje 60 stupnjeva....onda stavis oni bog za vrenje vrecicu. I u bacvu na 7 dana i onda u boce jos 7 dana. Ono pizdarija. Koliko posto secera bude unutra toliko ti bude i alkohola...ugrubo govoreci. Pivo s druge strane je masu veca zajebancija ali nije ni to neka tlaka ogromna iskreno.
Guest- Guest
tre911 wrote:To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Vrag je to ali ozbiljno, vrlo se lako sjebat. Ja sam pretjero s tim praskom eeee...zamisli da otvoris. Dakle flasiro ih ja. I sad otvoris bocu dignes cep...i gledas kako pjena izlazi dok se boca komplet ne isprazni :D
Guest- Guest
Ah,zaboravih.....bosanka...sve jasno..bogomdani wrote:Kojesta,Kaya je izbrijana..v_vlado wrote:Imaš i ti šubaru,jedino ako nisi ćosava ko šešelj.....kaja_333 wrote:Dobro Vlado . Imas ti i subaru od dede s orlom al nema veze.v_vlado wrote:Imam i ja maskirne gaće i umalo da ih usrah.....a blizu su analnog otvora.....toliko o ratu i ratovanju....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A zajeb, štaš... Probaj opet :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Vrag je to ali ozbiljno, vrlo se lako sjebat. Ja sam pretjero s tim praskom eeee...zamisli da otvoris. Dakle flasiro ih ja. I sad otvoris bocu dignes cep...i gledas kako pjena izlazi dok se boca komplet ne isprazni :D
Guest- Guest
Hbga ja više ne pijem. Moš mi stavit pivu il neki drugi alkohol necu ga niti pogledat. Uopće ono ništa se ne dešava. Uopće se nisam trudio prestat pit nego odjednom samo odlucio i ono gotovo , nit kapi.
Ako cu popit popit cu ako odlucim da cu popit a ako necu ono u biti uopće nerazmišljam da necu nego jednostavno ništa , nula bodova , ne trzam.
A jest ubili smo se na Novu godinu Jack Danielsom al i to sam najavio nekih 10 dana prije ....dvi tri boce Jacka ....isssss ajme.
Auuuuu kakava je to zlouporaba bila.
Ako cu popit popit cu ako odlucim da cu popit a ako necu ono u biti uopće nerazmišljam da necu nego jednostavno ništa , nula bodova , ne trzam.
A jest ubili smo se na Novu godinu Jack Danielsom al i to sam najavio nekih 10 dana prije ....dvi tri boce Jacka ....isssss ajme.
Auuuuu kakava je to zlouporaba bila.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Arthas wrote:A zajeb, štaš... Probaj opet :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
A vrhunac svega je sto ja uopce nevolim pivo. Gorko mi. Ali se volim zajebavati s kuhanjem tih cudesa i to :D
Guest- Guest
Niste mi jasni vi što ne pijete pivo...komplicirate si život neviđeno. Imam legu koji ne pije pivo, valjda jedini u društvu, i dok mi ostali pijemo on mućka bambuse, špricere (gemište), đus votke, red bull votke, pm... pa kome to treba u živoptu, posebno negdje vani, na otvorenom? Živa muka.MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:A zajeb, štaš... Probaj opet :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
A vrhunac svega je sto ja uopce nevolim pivo. Gorko mi. Ali se volim zajebavati s kuhanjem tih cudesa i to :D
Last edited by Arthas on 12/7/2016, 22:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti napravi a ja cu ti dovest ovih mojih par plus ja pa da to malo degustiramo ( da ne kažem zloupotrebimo he he he ).MaximusDecimusMiridije wrote:
KOliko god napraviš ja sam sasvim siguran da cemo mi to popit ...nije bitno koliko ce nam vremenski trebati.
Sad miej baš super. Znam da mogu uc u pivovaru i popit je cijelu ako ocu a onda izac nakon svega toga i sjest u kafic i narucit kavu ....kao koja piva ...ma neeeeee.
2014-04-11
Arthas wrote:Niste mi jasni vi što ne pijete pivo...komplicirate si život neviđeno. Imam legu koji ne pije pivo, valjda jedini u društvu, i dok mi ostali pijemo on mućka bambuse, špricere (gemište), đus votke, red bull votke, pm... pa kome to treba u živoptu, posebno negdje vani, na otvorenom? Živa muka.MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:A zajeb, štaš... Probaj opet :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DD
Pa nisam rekao da ne pijem uopce, nekad mi godi. Ali ono nije mi pivo svakodnevni izbor jednostavno to je to :)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ti napravi a ja cu ti dovest ovih mojih par plus ja pa da to malo degustiramo ( da ne kažem zloupotrebimo he he he ).MaximusDecimusMiridije wrote:
KOliko god napraviš ja sam sasvim siguran da cemo mi to popit ...nije bitno koliko ce nam vremenski trebati.
Sad miej baš super. Znam da mogu uc u pivovaru i popit je cijelu ako ocu a onda izac nakon svega toga i sjest u kafic i narucit kavu ....kao koja piva ...ma neeeeee.
Mene prijatelj zapalio za to kuhanje. Ima ta stranica neka sve za pivo. I zvao me par puta da mu pomognem i onda ono vise iz zajebancije se poceo i ja igrati s tim.
Guest- Guest
Pa i njemu je gorko :DMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Niste mi jasni vi što ne pijete pivo...komplicirate si život neviđeno. Imam legu koji ne pije pivo, valjda jedini u društvu, i dok mi ostali pijemo on mućka bambuse, špricere (gemište), đus votke, red bull votke, pm... pa kome to treba u živoptu, posebno negdje vani, na otvorenom? Živa muka.MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:A zajeb, štaš... Probaj opet :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DD
Pa nisam rekao da ne pijem uopce, nekad mi godi. Ali ono nije mi pivo svakodnevni izbor jednostavno to je to :)
Guest- Guest
somersby je zakon ljeti..a,piva belgijska..irska neka,i to je to ;DRayMabus wrote:Ti napravi a ja cu ti dovest ovih mojih par plus ja pa da to malo degustiramo ( da ne kažem zloupotrebimo he he he ).MaximusDecimusMiridije wrote:
2014-04-12
Ovo je vjerovatno neki zlatni pojas u ovoj kategoriji.RayMabus wrote:
Sad mi je baš super. Znam da mogu uc u pivovaru i popit je cijelu ako ocu a onda izac nakon svega toga i sjest u kafic i narucit kavu ....kao koja piva ...ma neeeeee.
Može ucu pivovaru i ništa a može odlucit da ce je cijelu popit ( doslovno ) i onda izac vani i kao ono ni kapi i to najnormalnije za ozbiljno bez ikakvih mentalnih previranja.
2014-04-11
Hmmm ja ne pijem više. Piva je za seljake. Fuj.maggie13 wrote:
somersby je zakon ljeti..a,piva belgijska..irska neka,i to je to ;D
PS : Šalim se. Glumim nešto s visoka kao : vidi ga / ju pije pivu ( alkohol opcenito ). Niža rasa.
2014-04-11
Eto, od otpora četnicima do lokanja. Živili!
Ne pijem više uopce. Imam neki cudan um .....pola poda fali a i više i ono .....hbga ja mogu i to sam jednom i napravio : prošao detektor laži a lagao i to žešce.
Mogu sam sebi unutra narediti putanju misli.
Neka sposobnost na podsvijesnoj bazi ( vjerovatno vezana uz dušu ).
Mogu prevarit detektor laži ko od šale.
2014-04-11
ja pivu vrlo rijetko,cider ljeti..ali od nase ponude samo somersby..RayMabus wrote:Hmmm ja ne pijem više. Piva je za seljake. Fuj.maggie13 wrote:
PS : Šalim se. Glumim nešto s visoka kao : vidi ga / ju pije pivu ( alkohol opcenito ). Niža rasa.
2014-04-12
I tako ti ja jednostavno sad ne pijem. Desilo se. DIgao se i ....nije mi se dalo pit pivu i tako ostalo. A prije toga svaki dan gajba dvije. Svaki dan.RayMabus wrote:Ne pijem više uopce. Imam neki cudan um .....pola poda fali a i više i ono .....hbga ja mogu i to sam jednom i napravio : prošao detektor laži a lagao i to žešce.
Last edited by RayMabus on 12/7/2016, 22:25; edited 1 time in total
2014-04-11
malo smo se azurirali ;DRegoč wrote:Eto, od otpora četnicima do lokanja. Živili!
2014-04-12
pivopijo, jos malo i ,..ko jastrebmaggie13 wrote:ja pivu vrlo rijetko,cider ljeti..ali od nase ponude samo somersby..RayMabus wrote:Hmmm ja ne pijem više. Piva je za seljake. Fuj.maggie13 wrote:
dijagram-
2015-08-09
ne frustriraj me..ne mogu ga stic za sto zivota ;-)dijagram wrote:pivopijo, jos malo i ,..ko jastrebmaggie13 wrote:ja pivu vrlo rijetko,cider ljeti..ali od nase ponude samo somersby..RayMabus wrote:Hmmm ja ne pijem više. Piva je za seljake. Fuj.maggie13 wrote:
2014-04-12
Page 20 of 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor