Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 11 of 28
Page 11 of 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
imaš li ti takvih uniformah u svoiem ormaru?
Guest- Guest
demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
maggie13 wrote:demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
samo ako poštuju zakon i red, jel tako
Guest- Guest
Regoč wrote:Obrambenih? Naći će se.
ne, vakieh crnieh?
Guest- Guest
:/ na zalost ,hoce..iskoristimo vrijeme dok jos nismo gladni i bolesni..i to je neizbjezno..Regoč wrote:Obrambenih? Naći će se.
2014-04-12
Nek se prosvjeduje, neka cvjeta tisuću cvjetovah.maggie13 wrote:demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
previse se opterecujes nebitnim..cekaju nas teska egzistencijalna vremena...Noor wrote:maggie13 wrote:demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
2014-04-12
Šta bre da učim?maggie13 wrote:Zjesi ti naucio?dzango wrote:Dobar ti avatar. Još bolje dupe.maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
Neki drugi, pak, imaju..i tako to, mržnja ide u krug..
pusti zene,uhvati se ucenja..
:-P
Ne, odore su mi draže maskirne, ali nađe se pokoji crni komad odjeće i šilterica, dalo bi se štogod iskombinirati.Noor wrote:Regoč wrote:Obrambenih? Naći će se.
ne, vakieh crnieh?
maggie13 wrote:previse se opterecujes nebitnim..cekaju nas teska egzistencijalna vremena...Noor wrote:maggie13 wrote:demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
pusti to...pitanje je bilo jednostavno
Guest- Guest
vidis kako smo se mi upitomili,tako trebate i vi..;-)dzango wrote:Šta bre da učim?maggie13 wrote:Zjesi ti naucio?dzango wrote:Dobar ti avatar. Još bolje dupe.maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
dobro,iznimke samo potvrđuju pravilo..tezite li porastu na strani pravila,a opadanju na strani iznimke?,;D
j
2014-04-12
Regoč wrote:Ne, odore su mi draže maskirne, ali nađe se pokoji crni komad odjeće i šilterica, dalo bi se štogod iskombinirati.Noor wrote:Regoč wrote:Obrambenih? Naći će se.
ne, vakieh crnieh?
i ja imam jedne maskirne hlače...znaš kako na njih idu štikle...auuuu
Guest- Guest
sorry,nisam vidjela upitnikNoor wrote:maggie13 wrote:previse se opterecujes nebitnim..cekaju nas teska egzistencijalna vremena...Noor wrote:maggie13 wrote:demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)Regoč wrote:Dobar je način, neka znaju da otpor nije slomljen.
.a,ne znam ni pojedinosti oko razvoja teme..samo smatram da je slucaj nebitan..imamo puno vaznijih problema od nekoliko radikalaca koje nitko ne podrzava.
:-)
2014-04-12
maggie13 wrote:sorry,nisam vidjela upitnikNoor wrote:maggie13 wrote:previse se opterecujes nebitnim..cekaju nas teska egzistencijalna vremena...Noor wrote:maggie13 wrote:
demokracija zivi..svi mirni prosvjedi su dobrodosli :-)
.a,ne znam ni pojedinosti oko razvoja teme..samo smatram da je slucaj nebitan..imamo puno vaznijih problema od nekoliko radikalaca koje nitko ne podrzava.
:-)
sorry, zaboravila sam ga
Guest- Guest
Još maskirna košuljica pa je vežeš ispod sisah... Ista Brena!
Što se ima elaborirati o zvečarki? No svijest tvoja je takva kakvu sam je opisao, gledaš trun u zlatkovu oku dok u svojim redovima ni šumu ne vidiš a to nema veze ni sa hrvatstvom niti sa ikakvom vjerom osim tvoje vjere u tita i partiju te njene sljedbenike.Ships&Chips wrote:Elaboriraj koliko ti srcu drago o Pusićki i kome god hoćeš. Ako će to pomoći da se osjećaš bolje, jače i hrvatskije.
Guest- Guest
imam jednu, al nije u pasent bojiRegoč wrote:Još maskirna košuljica pa je vežeš ispod sisah... Ista Brena!
Guest- Guest
Ništa ti ja to ne razumem. Samo ne volim da mi išta opada i pada. Samo da raste.maggie13 wrote:vidis kako smo se mi upitomili,tako trebate i vi..;-)dzango wrote:Šta bre da učim?maggie13 wrote:Zjesi ti naucio?dzango wrote:Dobar ti avatar. Još bolje dupe.maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
dobro,iznimke samo potvrđuju pravilo..tezite li porastu na strani pravila,a opadanju na strani iznimke?,;D
j
Skupit ćemo lovicu da upašeš, ali postaj sličku.
Page 11 of 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Page 11 of 28