Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 19 of 28
Page 19 of 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
jel to ono pred par godina kad su i u ST proglaseni neradni dani zbog 15 cm?!MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Kad im slucajno napada 5 cm, skijaju po ulicama..haha
Guest- Guest
Ako su dva do tri nije, iznad toga, možemo već reći da ga se počelo "zlostavljati."RayMabus wrote:Ako ga popiješ to će biti zloupotreba alkohola.Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
Guest- Guest
Znate li koja je razlika između zloupotrebe alkohola i alkoholizma?RayMabus wrote:Ako ga popiješ to će biti zloupotreba alkohola.Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/znate-li-koja-je-razlika-izmedju-zloupotrebe-alkohola-i-alkoholizma/160629071
Ovo me je nasmijalo a posebno ovaj dio :
Stručnjaci "umjerenim korištenjem alkohola" smatraju ne više od dva pića dnevno za muškarce i jednog pića dnevno kad su u pitanju žene i starije osobe. Ovakva konzumacija alkohola smatra se sigurnom i "benignom". Ipak, budući da različite osobe drugačije i individualno reaguju na alkohol te kako ovdje veliki utjecaj imaju genetika, starosna dob, opće psihofizičko stanje i vanjski faktori, i ovo bi trebalo uzeti tek kao određenu smjernicu, a ne kao strogo pravilo.
...
Sjetim se ne tako baš davno gajba dvije dnevno prosjek ......ajme kakava je to zloupraba alkohola bila .....bješe ha ha ha ha ha a u pizdu malterinu .....zulouporaba alkohola......a termina Bog te heba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:
Ma nece...Slano je to...zatvoreni zaljev :D
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Guest- Guest
Ja sam do prije koju godinu svaki dan godinama zlostavljao gajbu i po Kaltenberga dnevno.
Zlouporabljivao sam ga cinio sam mu loše. Jadan Kaltenberg s menom. A meni baš bilo super moram priznat. A šta je njemu bilo ja stvarno ne znam.
Zlouporabljivao sam ga cinio sam mu loše. Jadan Kaltenberg s menom. A meni baš bilo super moram priznat. A šta je njemu bilo ja stvarno ne znam.
2014-04-11
meni ponekad i čaša tu mač
od 2-3 zadobijem parcijalnu amneziju...opasna stvar
Guest- Guest
Stručnjaci "umjerenim korištenjem alkohola" smatraju ne više od dva pića dnevno za muškarce i jednog pića dnevno kad su u pitanju žene i starije osobe. Ovakva konzumacija alkohola smatra se sigurnom i "benignom". Ipak, budući da različite osobe drugačije i individualno reaguju na alkohol te kako ovdje veliki utjecaj imaju genetika, starosna dob, opće psihofizičko stanje i vanjski faktori, i ovo bi trebalo uzeti tek kao određenu smjernicu, a ne kao strogo pravilo.
---
Jakih li strucnjaka. Meni tek nakon šest zidarki ta zlouporaba proradi
Tamo do 12 taman onda malo pauza od sat i po da to sve izvitri pa sve ispocetka.
Gajba ...gajba i po dnevno al haj flaj 24 sata na dan.
---
Jakih li strucnjaka. Meni tek nakon šest zidarki ta zlouporaba proradi
Tamo do 12 taman onda malo pauza od sat i po da to sve izvitri pa sve ispocetka.
Gajba ...gajba i po dnevno al haj flaj 24 sata na dan.
2014-04-11
I...onda dođeš na forum, pa trpaš full gas...a? :)
Guest- Guest
A ja sad nepijem uopće. Jednostavno ono puklo me i samo prestao. Al prova sam karlovacko crno. Odlicno Odma smo se oblejali s njime. Sašili sve šta je bilo. Nemam pojma koliko al puno.Noor wrote:meni ponekad i čaša tu mač
Ja kad odlucim napijemo se al ne pijem u biti više.
Po njihovim kriterijima ja bi trbao biti alkoholicar al ispada ipak da se radi o dobrovoljnom ubijanju u alkoholu sa smiješkom i haj flay život a ne baš ni o zloupotrebi osim ako po tim ne smatraju da sam ja njega iskorištavao a ne obratno.
2014-04-11
E..a koja faza je kad ne smijes zazmirit inace ti krene brutalan ringispil ...umrijet uff
Guest- Guest
Ne pijem ti ja uopće. Ima vec godinama Niti kapi. Jedino kad odlucim al to najavim prakticki dania prije i onda dođem i ajmo.Noor wrote:I...onda dođeš na forum, pa trpaš full gas...a? :)
Uopće ne pijem više. Prije gajba dvije dnevno u prosjeku a sad niti kapi al ono jednostavno u glavi neki kuraz i ono sad stop i to je to al znam najavit pijanku tocno u dan i onda kaže ubit ćeo se tad i tada ka svinje i onda taj dan kad je najavljeno ja dođe s namjero da se ubijeo ka žvinje ....i onda se ubijemo od lokačine
NAMJERA JE UZROK
Last edited by RayMabus on Tue 12 Jul - 21:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Bez uvrede, ali koliko se sjećam sa starog foruma i nekih prošlih nickova...dnevno si bio satran :D postao si svakakve slike, imao si sreće da je bila kriza s adminima pa nisi odletio tad :)RayMabus wrote:A ja sad nepijem uopće. Jednostavno ono puklo me i samo prestao. Al prova sam karlovacko crno. Odlicno Odma smo se oblejali s njime. Sašili sve šta je bilo. Nemam pojma koliko al puno.Noor wrote:meni ponekad i čaša tu mač
Ja kad odlucim napijemo se al ne pijem u biti više.
Po njihovim kriterijima ja bi trbao biti alkoholicar al ispada ipak da se radi o dobrovoljnom ubijanju u alkoholu sa smiješkom i haj flay život a ne baš ni o zloupotrebi osim ako po tim ne smatraju da sam ja njega iskorištavao a ne obratno.
Guest- Guest
JA SAM SE I ONAKO VRTIO NON STOP dok sam pio TAKO DA ...Noor wrote:E..a koja faza je kad ne smijes zazmirit inace ti krene brutalan ringispil ...umrijet uff
Last edited by RayMabus on Tue 12 Jul - 21:52; edited 1 time in total
2014-04-11
Imaš i ti šubaru,jedino ako nisi ćosava ko šešelj.....kaja_333 wrote:Dobro Vlado . Imas ti i subaru od dede s orlom al nema veze.v_vlado wrote:Imam i ja maskirne gaće i umalo da ih usrah.....a blizu su analnog otvora.....toliko o ratu i ratovanju....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kojesta,Kaya je izbrijana..v_vlado wrote:Imaš i ti šubaru,jedino ako nisi ćosava ko šešelj.....kaja_333 wrote:Dobro Vlado . Imas ti i subaru od dede s orlom al nema veze.v_vlado wrote:Imam i ja maskirne gaće i umalo da ih usrah.....a blizu su analnog otvora.....toliko o ratu i ratovanju....
Guest- Guest
Misli da to ia manje veze s alkohol koliko šta mene boli kuraz za sve živo ...jer da znaš šta sam neki ženskima ( više njih odjednom ) izvodio trijezan onda bi shvatio da nisi ništa vidio.Arthas wrote:
Bez uvrede, ali koliko se sjećam sa starog foruma i nekih prošlih nickova...dnevno si bio satran :D postao si svakakve slike, imao si sreće da je bila kriza s adminima pa nisi odletio tad :)
2014-04-11
Blažena .....zloupraba alkohola.
Al smiješan mi je termni. Termin mi je hit. Zlouporaba alkohola. I love that.
Al smiješan mi je termni. Termin mi je hit. Zlouporaba alkohola. I love that.
2014-04-11
Dođi da te .....zloupotrijebim.
RAJ.
RAJ.
2014-04-11
Arthas wrote:Praksom do savršenstva. Obećavaju i meni neki eksperimentatori, mućkaju nešto, reko hoće biti što, no to stalno u nekoj završnoj fazi pa nikako da smućkaju. Nije to baš tako lako kako se čini, jel.MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Cider je lagan u principu. Bilo koji sok kuhas nekih sat vremena da ne predje 60 stupnjeva....onda stavis oni bog za vrenje vrecicu. I u bacvu na 7 dana i onda u boce jos 7 dana. Ono pizdarija. Koliko posto secera bude unutra toliko ti bude i alkohola...ugrubo govoreci. Pivo s druge strane je masu veca zajebancija ali nije ni to neka tlaka ogromna iskreno.
Guest- Guest
Page 19 of 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor