ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote

Page 19 of 28 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  Next

Go down

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 19 Empty Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:29

MaximusDecimusMiridije wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
nemoj mi to činiti....zavidna sam ti scratch
kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi) :^0
Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)
Kad im slucajno napada 5 cm, skijaju po ulicama..haha

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 19 1328449994snijeg_metkovic10-050212
jel to ono pred par godina kad su i u ST proglaseni neradni dani zbog 15 cm?!

Guest
Guest

Back to top Go down

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 19 Empty Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:30

RayMabus wrote:
Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
Ako ga popiješ to će biti zloupotreba alkohola.
Ako su dva do tri nije, iznad toga, možemo već reći da ga se počelo "zlostavljati."
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:30

RayMabus wrote:
Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
Ako ga popiješ to će biti zloupotreba alkohola.
Znate li koja je razlika između zloupotrebe alkohola i alkoholizma?

http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/znate-li-koja-je-razlika-izmedju-zloupotrebe-alkohola-i-alkoholizma/160629071

lol!

Ovo me je nasmijalo a posebno ovaj dio :

Stručnjaci "umjerenim korištenjem alkohola" smatraju ne više od dva pića dnevno za muškarce i jednog pića dnevno kad su u pitanju žene i starije osobe. Ovakva konzumacija alkohola smatra se sigurnom i "benignom". Ipak, budući da različite osobe drugačije i individualno reaguju na alkohol te kako ovdje veliki utjecaj imaju genetika, starosna dob, opće psihofizičko stanje i vanjski faktori, i ovo bi trebalo uzeti tek kao određenu smjernicu, a ne kao strogo pravilo.

...

Sjetim se ne tako baš davno gajba dvije dnevno prosjek ......ajme kakava je to zloupraba alkohola bila .....bješe ha ha ha ha ha a u pizdu malterinu .....zulouporaba alkohola......a termina Bog te heba.
lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:30

Arthas wrote:
tre911 wrote:

Ma nece...Slano je to...zatvoreni zaljev :D
sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :( 
:beer

Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(

Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:32

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 19 Wp_20110
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:35

Ja sam do prije koju godinu svaki dan godinama zlostavljao gajbu i po Kaltenberga dnevno.

Zlouporabljivao sam ga  cinio sam mu loše. Jadan Kaltenberg s menom. A meni baš bilo super moram priznat. A šta je njemu bilo ja stvarno ne znam.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:38

meni ponekad i čaša tu mač drunken
od 2-3 zadobijem parcijalnu amneziju...opasna stvar :}
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:40

Stručnjaci "umjerenim korištenjem alkohola" smatraju ne više od dva pića dnevno za muškarce i jednog pića dnevno kad su u pitanju žene i starije osobe. Ovakva konzumacija alkohola smatra se sigurnom i "benignom". Ipak, budući da različite osobe drugačije i individualno reaguju na alkohol te kako ovdje veliki utjecaj imaju genetika, starosna dob, opće psihofizičko stanje i vanjski faktori, i ovo bi trebalo uzeti tek kao određenu smjernicu, a ne kao strogo pravilo.

---

Jakih li strucnjaka. Meni tek nakon šest zidarki ta zlouporaba proradi

lol!

Tamo do 12 taman onda malo pauza od sat i po da to sve izvitri pa sve ispocetka.

Gajba ...gajba i po dnevno al haj flaj 24 sata na dan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:43

I...onda dođeš na forum, pa trpaš full gas...a? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:43

Noor wrote:meni ponekad i čaša tu mač drunken
A ja sad nepijem uopće. Jednostavno ono puklo me i samo prestao. Al prova sam karlovacko crno. Odlicno Odma smo se oblejali s njime. Sašili sve šta je bilo. Nemam pojma koliko al puno.

Ja kad odlucim napijemo se al ne pijem u biti više.

Po njihovim kriterijima ja bi trbao biti alkoholicar al ispada ipak da se radi o dobrovoljnom ubijanju u alkoholu sa smiješkom i haj flay život a ne baš ni o zloupotrebi osim ako po tim ne smatraju da sam ja njega iskorištavao a ne obratno.

lol! lol! lol! lol! lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:46

E..a koja faza je kad ne smijes zazmirit inace ti krene brutalan ringispil ...umrijet uff
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:47

Noor wrote:I...onda dođeš na forum, pa trpaš full gas...a? :)
Ne pijem ti ja uopće. Ima vec godinama Niti kapi. Jedino kad odlucim al to najavim prakticki dania prije i onda dođem i ajmo.

Uopće ne pijem više. Prije gajba dvije dnevno u prosjeku a sad niti kapi al ono jednostavno u glavi neki kuraz i ono sad stop i to je to al znam najavit pijanku tocno u dan i onda kaže  ubit ćeo se tad i tada ka svinje i onda taj dan kad je najavljeno ja dođe s namjero da se ubijeo ka žvinje ....i onda se ubijemo od lokačine :^0

NAMJERA JE UZROK

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Last edited by RayMabus on Tue 12 Jul - 21:49; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:47

RayMabus wrote:
Noor wrote:meni ponekad i čaša tu mač drunken
A ja sad nepijem uopće. Jednostavno ono puklo me i samo prestao. Al prova sam karlovacko crno. Odlicno Odma smo se oblejali s njime. Sašili sve šta je bilo. Nemam pojma koliko al puno.

Ja kad odlucim napijemo se al ne pijem u biti više.

Po njihovim kriterijima ja bi trbao biti alkoholicar al ispada ipak da se radi o dobrovoljnom ubijanju u alkoholu sa smiješkom i haj flay život a ne baš ni o zloupotrebi osim ako po tim ne smatraju da sam ja njega iskorištavao a ne obratno.

lol! lol! lol! lol! lol!
Bez uvrede, ali koliko se sjećam sa starog foruma i nekih prošlih nickova...dnevno si bio satran :D postao si svakakve slike, imao si sreće da je bila kriza s adminima pa nisi odletio tad :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:48

Noor wrote:E..a koja faza je kad ne smijes zazmirit inace ti krene brutalan ringispil ...umrijet uff
JA SAM SE I ONAKO VRTIO NON STOP dok sam pio TAKO DA ... lol!

Last edited by RayMabus on Tue 12 Jul - 21:52; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by v_vlado Tue 12 Jul - 21:48

kaja_333 wrote:
v_vlado wrote:Imam i ja maskirne gaće i umalo da ih usrah.....a blizu su analnog otvora.....toliko o ratu i ratovanju....
Dobro Vlado . Imas ti i subaru od dede s orlom al nema veze.
Imaš i ti šubaru,jedino ako nisi ćosava ko šešelj.....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:50

v_vlado wrote:
kaja_333 wrote:
v_vlado wrote:Imam i ja maskirne gaće i umalo da ih usrah.....a blizu su analnog otvora.....toliko o ratu i ratovanju....
Dobro Vlado . Imas ti i subaru od dede s orlom al nema veze.
Imaš i ti šubaru,jedino ako nisi ćosava ko šešelj.....
Kojesta,Kaya je izbrijana.. farao
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:51

Arthas wrote:
Bez uvrede, ali koliko se sjećam sa starog foruma i nekih prošlih nickova...dnevno si bio satran :D postao si svakakve slike, imao si sreće da je bila kriza s adminima pa nisi odletio tad :)
Misli da to ia manje veze s alkohol koliko šta mene boli kuraz za sve živo ...jer da znaš šta sam neki ženskima ( više njih odjednom ) izvodio trijezan onda bi shvatio da nisi ništa vidio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:54

Blažena .....zloupraba alkohola.

:D

Al smiješan mi je termni. Termin mi je hit. Zlouporaba alkohola. I love that.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 21:55

jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 21:56

Dođi da te .....zloupotrijebim.

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 19 Images?q=tbn:ANd9GcQz2KiWpTrK1M42R2YfhvQHrPaBeco1FfXcLnXy-c98VkNX69_6yg

RAJ.

:x :^0
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Jul - 22:00

Arthas wrote:
Arthas wrote:
tre911 wrote:
sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :( 
:beer

Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(

Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Praksom do savršenstva. Obećavaju i meni neki eksperimentatori, mućkaju nešto, reko hoće biti što, no to stalno u nekoj završnoj fazi pa nikako da smućkaju. Nije to baš tako lako kako se čini, jel.

Cider je lagan u principu. Bilo koji sok kuhas nekih sat vremena da ne predje 60 stupnjeva....onda stavis oni bog za vrenje vrecicu. I u bacvu na 7 dana i onda u boce jos 7 dana. Ono pizdarija. Koliko posto secera bude unutra toliko ti bude i alkohola...ugrubo govoreci. Pivo s druge strane je masu veca zajebancija ali nije ni to neka tlaka ogromna iskreno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 28 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics