Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 24 of 28
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Politika ekspers.Regoč wrote:Jastrebe? Kurva po pozivu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Je, Havo, baš si bomba. Svako malo eksplodiraš od zavisti.
Pa organiziraj izbor za miss foruma na Veberovom bazenu i uvjeri se sam.
Guest- Guest
e jesam mangup....Eva wrote:vuksadinare wrote:jedna je kraljica ostale su pratilje...Eva wrote:vuksadinare wrote:zar je to bilo upitno bar ne kod mene....Eva wrote:To sam za tebe i Maminja. Ostalima sam ja kraljica.
Heheh, ne povlači me za jezik. Tvoje srce, kao i većina muških srcaH, ima poveće prijestolje pa u njemu može stolovat bar 10 kraljicaH.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
On ne zna gdje je sjebo ali više nije ni pokušavao. Uglavnom on ih fino flaširao(imao one stare gajbe piva iz doba juge) a onda je krenulo..ne sjećam se točno koliko je vremenski trebalo da zadnja rokne ali sve do jedne je otišla u komadiće. Poslje je prešao isključivo na vino i derivate od raše tipa orahovac ili miks nekih trava i moram ti reći da mu jako dobro ide.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:To je još i dobro, moj kompa krenio i napravio dvije gajbe. Kad je prva boca ruknula nije više u podrum ulazio dok nije 40ta opalila. samo je lupo recke i tako čekao da i zadnja explodira. Veli sva sreća što je imao zaliha vina i derivata od raše gore u kući inače bi umro od tuge :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Vrag je to ali ozbiljno, vrlo se lako sjebat. Ja sam pretjero s tim praskom eeee...zamisli da otvoris. Dakle flasiro ih ja. I sad otvoris bocu dignes cep...i gledas kako pjena izlazi dok se boca komplet ne isprazni :D
Guest- Guest
Skidala bi se pred gojima? Abraham se pod hrastom Mamre okreće! Mojsije pada s nebesah! Ilija je ustavio kočiju!Eva wrote:Regoč wrote:Je, Havo, baš si bomba. Svako malo eksplodiraš od zavisti.
http://hr.n1info.com/a136610/Vijesti/Starinsko-uredjenje-Coric-u-svom-regalu-drzi-Antu-Pavelica.html
_________________________________________________________________________________
ma jok, to je fatamorgana
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
istina, a slika govori više od riječi.Regoč wrote:Njegov regal, nek drži što hoće.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
....kome smeta neka ne gleda.....Regoč wrote:Skidala bi se pred gojima? Abraham se pod hrastom Mamre okreće! Mojsije pada s nebesah! Ilija je ustavio kočiju!Eva wrote:Regoč wrote:Je, Havo, baš si bomba. Svako malo eksplodiraš od zavisti.
2015-09-08
Regoč wrote:Skidala bi se pred gojima? Abraham se pod hrastom Mamre okreće! Mojsije pada s nebesah! Ilija je ustavio kočiju!Eva wrote:Regoč wrote:Je, Havo, baš si bomba. Svako malo eksplodiraš od zavisti.
Pa nismo mi Muslimanke. Tebi se nekaj zbrčkalo.
Guest- Guest
Noor wrote:
http://hr.n1info.com/a136610/Vijesti/Starinsko-uredjenje-Coric-u-svom-regalu-drzi-Antu-Pavelica.html
_________________________________________________________________________________
ma jok, to je fatamorgana
Čudo! Ukazanje bezglavnika. Sad bu ustašija tam hodočastila na kolenima.
Guest- Guest
Ja bi gledo, al Židovka pred gojima! Sramota za izabrani narod.
Kaj god! To sam da vidite kaj raste u našem vrtu, i ne znači da bute smeli ubrat.
Guest- Guest
Tko se podaje očima, podavat će i drugom.
Eva wrote:Kaj god! To sam da vidite kaj raste u našem vrtu, i ne znači da bute smeli ubrat.
pokaži im sestro...neka sline
Guest- Guest
Ti svoju ženu zamotaj kao sarmicu, a ja bum i dalje u bikiniju.
Guest- Guest
reci ti njemu evicka...to je sam za odabrane...Eva wrote:Kaj god! To sam da vidite kaj raste u našem vrtu, i ne znači da bute smeli ubrat.
2015-09-08
Noor wrote:Eva wrote:Kaj god! To sam da vidite kaj raste u našem vrtu, i ne znači da bute smeli ubrat.
pokaži im sestro...neka sline
Jel viš ti ove poturice, hijab bi i na forum uveli.
Guest- Guest
Pa je... I kad takav otpor pruža ova bratija polupismenih idiota dođe mi da im yebem mater glupu. A da su glupi jesu.., Treba samo odslušati onog budalaša kaj im je kao predsjednik. BOLEST!Regoč wrote:Otpor četništvu je dužnost svakoga Hrvata, a ne samo pravašah. Svi koji ih osuđuju i napadaju su domaći izdajnici i velikosrbski jataci.
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Page 24 of 28