Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-na-celu-konzuma-smijenjena-dosadasnja-uprava/961646.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Leopold Ćuruvija
Iju, bre. Biće srpckih čokoladica da ih debela jede i deli po celoj otadžbini i regionu.
Like · Reply · 3 mins
Kermit-
2014-04-17
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Johnakan Kether · Split, Croatia
BMK ...kakva je ovo vijest uopce ? Moš stavit i pingvina na celo toga nije to moja privatna prcija i okanite se od mog đepa da mi preko Marica i Plenkovica uvaljujete da vam ja to finaciram stoko lopovska.
----
šta komentarišeš kad te BMK?
Guest- Guest
Pa zato da odma blokiram maloumne kradeze idiote s pricom oteli nam Srbi trebamo to vratit u hrvatske ruke ....normalno mojom i našom lovom E NECEŠ BANDO LOPOVSKA.Gnječ wrote:
Johnakan Kether · Split, Croatia
BMK ...kakva je ovo vijest uopce ? Moš stavit i pingvina na celo toga nije to moja privatna prcija i okanite se od mog đepa da mi preko Marica i Plenkovica uvaljujete da vam ja to finaciram stoko lopovska.
----
šta komentarišeš kad te BMK?
2014-04-11
KAKO doznaje Index, Loto igre i Srećke Hrvatske lutrije više se ne mogu kupiti na kioscima Tiska.
Kako stoji na stranicama Hrvatske lutrije, u Loto igre spadaju Bingo, EuroJackpot, Loto 7/39, Loto 6/45 i Keno, dok su srećke podijeljene u nekoliko kategorija kao što su Popularne, Klasične ili Sportske.
Ova informacija dolazi samo dan nakon što su s kioska Tiska povučeni pre-paid bonovi Hrvatskog Telekoma.
Nedostupni i bonovi Hrvatskog Telekoma
Podsjetimo, jučer smo obišli kioske Tiska u Zagrebu i utvrdili kako se pre-paid bonovi Hrvatskog Telekoma ne mogu kupiti na kioscima.
Samo dan ranije, Simpa, koja je u vlasništvu Hrvatskog telekoma, svoje je korisnike putem SMS poruke pozvala da bonove kupuju u T-centrima, na bankomatima ili u pošti, ako ih ne mogu pronaći "tamo gdje ih inače kupuju".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-ht-bonova-s-kioska-tiska-povucene-loto-igre-i-srecke-hrvatske-lutrije/961635.aspx
Kako stoji na stranicama Hrvatske lutrije, u Loto igre spadaju Bingo, EuroJackpot, Loto 7/39, Loto 6/45 i Keno, dok su srećke podijeljene u nekoliko kategorija kao što su Popularne, Klasične ili Sportske.
Ova informacija dolazi samo dan nakon što su s kioska Tiska povučeni pre-paid bonovi Hrvatskog Telekoma.
Nedostupni i bonovi Hrvatskog Telekoma
Podsjetimo, jučer smo obišli kioske Tiska u Zagrebu i utvrdili kako se pre-paid bonovi Hrvatskog Telekoma ne mogu kupiti na kioscima.
Samo dan ranije, Simpa, koja je u vlasništvu Hrvatskog telekoma, svoje je korisnike putem SMS poruke pozvala da bonove kupuju u T-centrima, na bankomatima ili u pošti, ako ih ne mogu pronaći "tamo gdje ih inače kupuju".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-ht-bonova-s-kioska-tiska-povucene-loto-igre-i-srecke-hrvatske-lutrije/961635.aspx
Guest- Guest
Mare Marić ·
Split, Croatia
E, hoćete li novu Yugu ili nećete evo sada nas nitko i ne pita. Najprije region, pa N1, pa jedan jezik, a sada evo vam na čelo Konzuma Srbin. E, moj narode Hrvatski....?
Like · Reply · 1 · 11 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
A šta ja imam s Konzumom ? Moje je privatno vlasništvo možda ??? AJ PROŠETAJTE SVI ODREDA. Kakva Hrvatska ? JA SAM HRVATSKA A NE TODORIC I KONZUM.
Like · Reply · 3 mins
----
NECEŠ NECEŠ NECEŠ JA NEDAM .....NECEMO TO FINACIRAT , NIJE TO NAŠA PRIVATNA PRCIJA I TO NIJE HRVATSKA NEGO OBICNI LJUDI A TO SAM JA.
I NECU TI DAT PARE DA TO SPAŠAVAŠ JER JE TO PRIVATNIK.
Split, Croatia
E, hoćete li novu Yugu ili nećete evo sada nas nitko i ne pita. Najprije region, pa N1, pa jedan jezik, a sada evo vam na čelo Konzuma Srbin. E, moj narode Hrvatski....?
Like · Reply · 1 · 11 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
A šta ja imam s Konzumom ? Moje je privatno vlasništvo možda ??? AJ PROŠETAJTE SVI ODREDA. Kakva Hrvatska ? JA SAM HRVATSKA A NE TODORIC I KONZUM.
Like · Reply · 3 mins
----
NECEŠ NECEŠ NECEŠ JA NEDAM .....NECEMO TO FINACIRAT , NIJE TO NAŠA PRIVATNA PRCIJA I TO NIJE HRVATSKA NEGO OBICNI LJUDI A TO SAM JA.
I NECU TI DAT PARE DA TO SPAŠAVAŠ JER JE TO PRIVATNIK.
2014-04-11
I ju. Bruka. Nikada više Агрокор neće biti Agrokor.
Ma koga boli k ....baza je da bi ovi sad prosuli pricu da treba to vratit u hrvatske ruke a to ti je u prevodu mojim i tuđim parama spašavaj korumpirane privatnike i politicare.dzango wrote:I ju. Bruka. Nikada više Агрокор neće biti Agrokor.
MA NECEŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ I GOTOVO
2014-04-11
Menie boli Kitonja,u cijeim je rukama moja lova,samo neke je oplodjuje i vodi posteno posao(preduvjet za dugogodisnje poslovanje)
Et,bas mi se javi neki daljnji rodijeak iz Švicarske,broker,poslao mi cijeli paket za mešetarenje,otvorio racuna na burzi i bas lijepo popricali..ne pada mi napamet investirati i filer na Balkan..
E da,frend Hrvat,bio doli u RH da se odjavi,a oni mu rekli kao mora donijeti papire ,odnosno dokaz da je zaposljen i prijavljan u Svabiji..ne moram reci da je jebo sve onoj arogantnoj kuji na šalteru..
Et,bas mi se javi neki daljnji rodijeak iz Švicarske,broker,poslao mi cijeli paket za mešetarenje,otvorio racuna na burzi i bas lijepo popricali..ne pada mi napamet investirati i filer na Balkan..
E da,frend Hrvat,bio doli u RH da se odjavi,a oni mu rekli kao mora donijeti papire ,odnosno dokaz da je zaposljen i prijavljan u Svabiji..ne moram reci da je jebo sve onoj arogantnoj kuji na šalteru..
Guest- Guest
bmk bitno je da porezni obveznici ne vraćaju dugove agrkokora a sve ostalo je manje važno
Zar smo se za to borili, nosili krvave gaće na Velebitu 91've
Last edited by catabbath on 5/4/2017, 22:55; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ovo je svatko pametan mogao očekivati.
Ali ne, idemo se mi praviti važni i kupovati firme po Srbiji!
Ali ne, idemo se mi praviti važni i kupovati firme po Srbiji!
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, ti si ustvari Todoric Jr..eh,da sam to ranije shvatila ;D
2014-04-12
tocno...a ovaj glupi joda i raymabus stalno placu da ce im lovu izbiti iz djepa tipicni skrci sa kamenamarcellus wrote:bmk bitno je da porezni obveznici ne vraćaju dugove agrkokora a sve ostalo je manje važno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tu ja ne vidim srbe vujicic iz imotskog,cizmic..ovaj asila sanja srbe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kakao da ne, samo čekajmarcellus wrote:bmk bitno je da porezni obveznici ne vraćaju dugove agrkokora a sve ostalo je manje važno
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Slovenija na aparatima Strache preuzima vojsku i policiju u Austriji
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» U boj ide Srbadija ognjena
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» Slovenija na aparatima Strache preuzima vojsku i policiju u Austriji
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» U boj ide Srbadija ognjena
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 1 of 2