ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor Empty Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor

Post by Kermit 5/4/2017, 16:20

http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-na-celu-konzuma-smijenjena-dosadasnja-uprava/961646.aspx
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor Empty Re: Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor

Post by Kermit 5/4/2017, 16:21

Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor Slavkoledic
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor Empty Re: Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor

Post by Kermit 5/4/2017, 16:22

Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor 15977656_1121213218004742_5628615336225791221_n

Leopold Ćuruvija
Iju, bre. Biće srpckih čokoladica da ih debela jede i deli po celoj otadžbini i regionu.
Like · Reply · 3 mins
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2017, 16:25

Neka su ...BMK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2017, 16:27

Johnakan Kether · Split, Croatia
BMK ...kakva je ovo vijest uopce ? Moš stavit i pingvina na celo toga nije to moja privatna prcija i okanite se od mog đepa da mi preko Marica i Plenkovica uvaljujete da vam ja to finaciram stoko lopovska.

----

šta komentarišeš kad te BMK?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2017, 16:28

Gnječ wrote:
Johnakan Kether · Split, Croatia
BMK ...kakva je ovo vijest uopce ? Moš stavit i pingvina na celo toga nije to moja privatna prcija i okanite se od mog đepa da mi preko Marica i Plenkovica uvaljujete da vam ja to finaciram stoko lopovska.

----

šta komentarišeš kad te BMK?
Pa zato da odma blokiram maloumne kradeze idiote s pricom oteli nam Srbi trebamo to vratit u hrvatske ruke ....normalno mojom i našom lovom E NECEŠ BANDO LOPOVSKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2017, 16:39

KAKO doznaje Index, Loto igre i Srećke Hrvatske lutrije više se ne mogu kupiti na kioscima Tiska.

Kako stoji na stranicama Hrvatske lutrije, u Loto igre spadaju Bingo, EuroJackpot, Loto 7/39, Loto 6/45 i Keno, dok su srećke podijeljene u nekoliko kategorija kao što su Popularne, Klasične ili Sportske.

Ova informacija dolazi samo dan nakon što su s kioska Tiska povučeni pre-paid bonovi Hrvatskog Telekoma.

Nedostupni i bonovi Hrvatskog Telekoma

Podsjetimo, jučer smo obišli kioske Tiska u Zagrebu i utvrdili kako se pre-paid bonovi Hrvatskog Telekoma ne mogu kupiti na kioscima.

Samo dan ranije, Simpa, koja je u vlasništvu Hrvatskog telekoma, svoje je korisnike putem SMS poruke pozvala da bonove kupuju u T-centrima, na bankomatima ili u pošti, ako ih ne mogu pronaći "tamo gdje ih inače kupuju".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-ht-bonova-s-kioska-tiska-povucene-loto-igre-i-srecke-hrvatske-lutrije/961635.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2017, 16:41

Mare Marić ·
Split, Croatia

E, hoćete li novu Yugu ili nećete evo sada nas nitko i ne pita. Najprije region, pa N1, pa jedan jezik, a sada evo vam na čelo Konzuma Srbin. E, moj narode Hrvatski....?
Like · Reply · 1 · 11 mins
Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor 10354686_10150004552801856_220367501106153455_n
Johnakan Kether ·
Split, Croatia

A šta ja imam s Konzumom ? Moje je privatno vlasništvo možda ??? AJ PROŠETAJTE SVI ODREDA. Kakva Hrvatska ? JA SAM HRVATSKA A NE TODORIC I KONZUM.
Like · Reply · 3 mins

----

NECEŠ NECEŠ NECEŠ JA NEDAM .....NECEMO TO FINACIRAT , NIJE TO NAŠA PRIVATNA PRCIJA I TO NIJE HRVATSKA NEGO OBICNI LJUDI A TO SAM JA.

I NECU TI DAT PARE DA TO SPAŠAVAŠ JER JE TO PRIVATNIK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 5/4/2017, 16:44

I ju. Bruka. Nikada više Агрокор neće biti Agrokor.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2017, 16:46

dzango wrote:I ju. Bruka. Nikada više Агрокор neće biti Agrokor.
Ma koga boli k ....baza je da bi ovi sad prosuli pricu da treba to vratit u hrvatske ruke a to ti je u prevodu mojim i tuđim parama spašavaj korumpirane privatnike i politicare.

MA NECEŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ I GOTOVO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2017, 16:53

Menie boli Kitonja,u cijeim je rukama moja lova,samo neke je oplodjuje i vodi posteno posao(preduvjet za dugogodisnje poslovanje)
Et,bas mi se javi neki daljnji rodijeak iz Švicarske,broker,poslao mi cijeli paket za mešetarenje,otvorio racuna na burzi i bas lijepo popricali..ne pada mi napamet investirati i filer na Balkan..

E da,frend Hrvat,bio doli u RH da se odjavi,a oni mu rekli kao mora donijeti papire ,odnosno dokaz da je zaposljen i prijavljan u Svabiji..ne moram reci da je jebo sve onoj arogantnoj kuji na šalteru..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 5/4/2017, 18:53

bmk bitno je da porezni obveznici ne vraćaju dugove agrkokora a sve ostalo je manje važno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by catabbath 5/4/2017, 22:54

Zar smo se za to borili, nosili krvave gaće na Velebitu 91've  Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor 1f600

Last edited by catabbath on 5/4/2017, 22:55; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/4/2017, 23:06

Ovo je svatko pametan mogao očekivati. 
Ali ne, idemo se mi praviti važni i kupovati firme po Srbiji!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 6/4/2017, 00:32

Crveni, ti si ustvari Todoric Jr..eh,da sam to ranije shvatila ;D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 04:16

marcellus wrote:bmk bitno je da porezni obveznici ne vraćaju dugove agrkokora a sve ostalo je manje važno
tocno...a ovaj glupi joda i raymabus stalno placu da ce im lovu izbiti iz djepa tipicni skrci sa kamena :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 04:17

tu ja ne vidim srbe vujicic iz imotskog,cizmic..ovaj asila sanja srbe :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 6/4/2017, 07:07

marcellus wrote:bmk bitno je da porezni obveznici ne vraćaju dugove agrkokora a sve ostalo je manje važno
kakao da ne, samo čekaj
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 08:25

TRPAJ(na drzavnu ciku)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 08:36

jebi ustase Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics