Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 18 of 28
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Regoč wrote:Kreću Vikinzi, tu će biti krvi!
- Spoiler:
Nesto sitno, tek druga epizoda. Sad ce ti ova dva brata rijesit onoga glavnog jarla i sjebat ga. Onda ce se posvadit i braca...onda ce ovaj glavni krenut guzit neku drugu zensku, pa ce ga zena ostavit. E da i onaj pop sta ga dovede ce stradat. Oni brat Rolo ce na kraju postat vladar Normandije a ovoga glavnog ce na kraju kralj Umbrije bacit u neku jamu sa zmijama.
E da....spoiler alert :D
Guest- Guest
kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
SVe ja moram :DMaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Kreću Vikinzi, tu će biti krvi!
- Spoiler:
Nesto sitno, tek druga epizoda. Sad ce ti ova dva brata rijesit onoga glavnog jarla i sjebat ga. Onda ce se posvadit i braca...onda ce ovaj glavni krenut guzit neku drugu zensku, pa ce ga zena ostavit. E da i onaj pop sta ga dovede ce stradat. Oni brat Rolo ce na kraju postat vladar Normandije a ovoga glavnog ce na kraju kralj Umbrije bacit u neku jamu sa zmijama.
Guest- Guest
tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Ma nece...Slano je to...zatvoreni zaljev :D
Guest- Guest
Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Kad im slucajno napada 5 cm, skijaju po ulicama..haha
Guest- Guest
Arthas wrote:SVe ja moram :DMaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Kreću Vikinzi, tu će biti krvi!
- Spoiler:
E...ovo ti nije trebalo :D
Guest- Guest
sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Guest- Guest
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Pa evo...ako bas moramo naci neku nesrecu danas. Evo zaboravio sam staviti mineralnu u frizider i sad nemam hladne :(
Guest- Guest
Priznaj, ono je bilo zlobno. :)MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:SVe ja moram :DMaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Kreću Vikinzi, tu će biti krvi!
- Spoiler:
E...ovo ti nije trebalo :D
Guest- Guest
to im i nije toliko problem, kupres je relativno blizu ali im sjebe urod marice a to je tamo za elementarnu nepogodu :DDNoor wrote:Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
ja hladnu vodu..dođe mi da si je iz lonca izlijem na glavu ...nije normalnoArthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)
Guest- Guest
Noor wrote:Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
Ako ga popiješ to će biti zloupotreba alkohola.Arthas wrote:
Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a kud ce bez zimskih guma..pa ni lopate za snijeg nemajutre911 wrote:to im i nije toliko problem, kupres je relativno blizu ali im sjebe urod marice a to je tamo za elementarnu nepogodu :DDNoor wrote:Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Last edited by Noor on 12/7/2016, 21:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Guest- Guest
E ovako zlo ni asili ne poželim , suosjećam skroz jer znam kao bi meni bilo:comfort:MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:
nemoj mi to činiti....zavidna sam ti
Guest- Guest
Stavio sam sad u ledenicu ne ekspres hladjenje. Brzo ce to :D
Guest- Guest
Praksom do savršenstva. Obećavaju i meni neki eksperimentatori, mućkaju nešto, reko hoće biti što, no to stalno u nekoj završnoj fazi pa nikako da smućkaju. Nije to baš tako lako kako se čini, jel.MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Ja baš otvorio hladno pivo, prijatelj mi donio iz Portugala. Gorkasto, no pitko :)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:sad si me sjebo, a tako sam se radovao tuđoj možebitnoj nesreći :(MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Ja sam se sad poceo bas zabavljati nesto sam s proizvodnjog istoga. Na malo. Cider i pivo. Prvi pokusaj bio teski zajeb...stavio previse nekog Isusa.....uglavnom pivo komplet mi ispjenilo iz boce. U zivotu nesto tako vidio nisam. Dakle od pocetka do kraja ispjenilo :D .
Guest- Guest
jel to ono pred par godina kad su i u ST proglaseni neradni dani zbog 15 cm?!MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:Oni nemaju snijeg, pa mu se čude ko pure glisti :)tre911 wrote:kad dođe tcunami najebo je ko žuti( malo hrvatskog jala neće nikome škoditi)Noor wrote:nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"