Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 12 of 28
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Skupit ćemo lovicu da upašeš, ali postaj sličku.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Vidim ja vas tu Noor opcinila, kako god krene uvijek zavrsi na njenim slikama
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:Skupit ćemo lovicu da upašeš, ali postaj sličku.
dobro...čim me opremite, eto mene
Guest- Guest
Sonikkin wrote:Vidim ja vas tu Noor opcinila, kako god krene uvijek zavrsi na njenim slikama
ma neka ih...bolje nego da se kolju
Guest- Guest
Nije sramota biti Hrvat. Možda malo .. ajde ..
crvenkasti-
2014-04-17
Nitko se ne bi protivio ni tvojim slikama. Liepi slobodno!Sonikkin wrote:Vidim ja vas tu Noor opcinila, kako god krene uvijek zavrsi na njenim slikama
Noor wrote:
ma neka ih...bolje nego da se kolju
I to sto kazes .
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:
Nitko se ne bi protivio ni tvojim slikama. Liepi slobodno!
Ja sam zamozatajna.
darla- Admin
2015-10-22
Što se tiče prvog dijela opet kažem da to "evociranje" isključivo profi antifašisti koji dobijaju debelu lovu zbog svog "antifašizma" evociraju ali u stvarnosti to nema veze sa vezom. Eto mene koji sam bio na većini skupova branitelja protiv SDPa i samo sam u ZG 2001 ili 2002 vidio dvojicu "ustaša" u uniformi a i to je pitanje jesu li bili autentični. Dakle cijeli rat i mir cijela dvojica od te silne ikonografije što sam ja sreo. Nema ih nor nigdje drugdi, ni u vlasti ni u oporbi, ni u osrednje čitanim medijima a kamoli tiražnijim, nemaju svoje odrede niti ikoga maltretiraju i kada se pojave, ..... jednostavno je to sve daleko od bilo čega razumu prihvatljivom.Noor wrote:tre911 wrote:
Što god žele, slika nije iz RH. Inače ustaše su strašne, kolju, ubijaju metkom i srbosjekom, žalju u logore, provode rasne zakone, trpaju u logore, rehabilitirali bi pavelića i didu kvaternika, osvojili bosnu i izbili na drinu, otvorili dodatne logore, židove protjerali....koji od ovih elemenata postoji u RH? Zar je neko i batina dobio jer je srbin? Jel ijedan židov zatvoren zbog svog porijekla? Jel neko protjeran?
Dobro, onda je iz dijaspore.
To što si nabrojao, da…to i takva su bila njihova nedjela tijekom rata.
Ovi danas su im ideološki sljedbenici, a u ovoj prepoznatljivoj nacionalističkofašističkoj kostimografiji, evociraju sve „vrijednosti“ gore spomenutih…i to rade provokativno i s intencijom.
Jedino ako su se zabunili, pa umjesto u Samobor na fašnik, zalutali na Bleiburg.tre911 wrote:
evo ja sam po mnogim kriterijima ustaša iako znam da sam spasio u ratu i srpskih obitelji upravo od srpskog granatiranja i ostalog sranja. Da neko tebe recimo fizički napadne ja ustaša bi te branio po svaku cijenu.
Ustaše u RH su izmišljena kategorija i služe za dnevno političke svrhe, širenje sranja i paranoje a u pozadini je jedino lova u pitanju. Kad to budete razumjeli i počeli se po tim kritetijima voditi vidjeti će te da ustaše ne postoje i da su vam godinama bacali prašinu u oči.
ne vjerujem da si ti "ustaša", kao ni nitko odvje na forumu (osim lobotomiranog) ma što tko kaže....i znam da bi me branio, da treba. hvala
pa, dobro, tko im onda nabavlja te uniforme? kako ih natjeraju uvuć se u to smeće? pa da mene netko ide tjerat da to obučem i hodam ulicom ili bleiburgom...dobio bi koljenom među noge i palicom po čelu.
Što se tiče drugog dijela ja jesam ustaša po datim parametrima, to sam ti već pisao samo se mijenja onaj koji me imenuje takvim, devedesetih četnici i JNA a poslje antifašisti i komunisti. Sve po potrebi datog trenutka onima kojima se suprotstavljam sa svojim stavovima a koji se ne žele boriti argumentacijom nego jednostavno sa etiketama. Dakle " ti si ustaša i argumenti su ti bez veze i neću ih ni čitati" i tu priči i argumentaciji bude kraj. Onda naleti šiting pa me nazove i hadezeovcem kada kažem da je bojan glavašević govnar jer je rekao to što je u vezi branitelja??? ono argumentacija mu je stvarno vrhunska. Ja nisam u HDZu ali uvijek glasujem za njih i to nikada nisam ni krio da ne objašnjavam (opet) zašto je to tako jel no upotrjebiti argument "ti si hadezeovac i lopina kao i oni" i to u priči koja nema veze s vezom u vezi HDZa je jasan pokazatelj kako se antifa tipa šitinga bori argumentacijom a nije šiting jedini jadov koji poseže za ovakvim "argumentima". Sama si svjedok što o meni pišu i govore a sve je to kao "utemeljeno" na nečemu što samo oni razumiju i kuže. Kada ih pozovem na upoznavanje i druženje uredno podviju rep i nema trika da se suoče sa ustašom i HDZovcem jebiga
Guest- Guest
reci ti njima tre...ne bu oni tebe jebali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prevruce je. Dobro uopće imaju volje po ovoj vrucini u toj vukojebini stat gore danima.
Cuj ovo su one teme kad je najbolje cekat rasplet situacije jer komentiranje je glupo i samo prepucavanje bez nekog velikog smisla i gubljenje vremena.
Cuj ovo su one teme kad je najbolje cekat rasplet situacije jer komentiranje je glupo i samo prepucavanje bez nekog velikog smisla i gubljenje vremena.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baba ne lupetaj gluposti poput one da ste vi u jugoslaviji pjevali pjesmu "laži laži laži me" a kako se pokazalo pjesma je bila iz 94 kada ti je jugoslavija bila već godinama rahmetli. Ili ono kada si lupetala da su ti roditelji 43e pobjegli iz bosne u Zagreb i to pred USTAŠAMA. Dakle baba ne laži i pij tablete koje ti je čika doktor prepisao i biti će bolje svima oko tebe.Sora wrote:A sta ? Presli u ilegalu ?tre911 wrote:Što god žele, slika nije iz RH. Inače ustaše su strašne, kolju, ubijaju metkom i srbosjekom, žalju u logore, provode rasne zakone, trpaju u logore, rehabilitirali bi pavelića i didu kvaternika, osvojili bosnu i izbili na drinu, otvorili dodatne logore, židove protjerali....koji od ovih elemenata postoji u RH? Zar je neko i batina dobio jer je srbin? Jel ijedan židov zatvoren zbog svog porijekla? Jel neko protjeran? Molim vas više da ne nasjedate na budalaštine, evo ja sam po mnogim kriterijima ustaša iako znam da sam spasio u ratu i srpskih obitelji upravo od srpskog granatiranja i ostalog sranja. Da neko tebe recimo fizički napadne ja ustaša bi te branio po svaku cijenu.Noor wrote:tre911 wrote:Nor u RH ustaša nema da jebe rak raka dočim u srbiji četništvo cvijeta i raste ko gljive poslje kiše na stajnjaku. Budući da je RH matična zemlja ustašstva a srbija četništva jasno je u kom pravcu sve ovo ide i ako se dogodi jednog dana da se ustaše pojave to će biti samo indukcija iz susjedne zemlje ali antife će si dati za pravo da kažu, evo vidiute da ima ustaša iako su 20 godina pucali u prazno sa istim spinom. Otprilike kao i čovjek koji govori svaki dan da mu je ovo zadnji dan u životu i to se na kraju dogodi i svi kažu kako je on to znao i naslutio i da je bio vidovnjak i jako pametan čovjekNoor wrote:
ne, naravno, kao ni ustaše
ma tre...hebe se mene za srbiju, nek rješavaju to ...ali kad kažeš da kod nas nema ustaša, reci što onda predstavljaju ovi s ustaškim kapama i ostalim obilježjima? kakva je to i sa kime identifikacija? što evociraju time? što žele poručiti?
što ovo znači?
Ustaše u RH su izmišljena kategorija i služe za dnevno političke svrhe, širenje sranja i paranoje a u pozadini je jedino lova u pitanju. Kad to budete razumjeli i počeli se po tim kritetijima voditi vidjeti će te da ustaše ne postoje i da su vam godinama bacali prašinu u oči.
I kak se zovu onda ?
Domoljubi i njihovi kmetovi .
Adz i prirepci
Ljubitelj jure i bobana na derneku povodom ..
Satirasi ?
Ono, dostojno kulture za kpju se zalazu . Kao goebels hvataju se za pistolj kad cuju rijec kultura
Fuj
Danjih nema ovabi drzavabar bila odlobodena od dnevne doze prijetnji i sramocenja .
Guest- Guest
Ili to ili smo pičkice postali :DD Šala mala naravnomaggie13 wrote:taj ekstremizam u Hrvata je toliko minoran i bez ikakvog utjecaja,da se slobodno moze reci da je zanemariv..po tome smo na zacelju Europe..moze se reci da smo nesto naucili..tre911 wrote:folklor u promilima i debelom izumiranju, nigdje veze ni pameti sa ičim bitnim u RH ni u primislima.maggie13 wrote:Keleminec je nebitan...i on, i njegovi..mislim da ih nema deset zajedno, srednja dob 55 godina..skretanje pažnje s važnijih stvari..
Guest- Guest
ma ok..u svakom slucaju ovakve maškare nisu potrebne.tre911 wrote:
Što se tiče prvog dijela opet kažem da to "evociranje" isključivo profi antifašisti koji dobijaju debelu lovu zbog svog "antifašizma" evociraju ali u stvarnosti to nema veze sa vezom. Eto mene koji sam bio na većini skupova branitelja protiv SDPa i samo sam u ZG 2001 ili 2002 vidio dvojicu "ustaša" u uniformi a i to je pitanje jesu li bili autentični. Dakle cijeli rat i mir cijela dvojica od te silne ikonografije što sam ja sreo. Nema ih nor nigdje drugdi, ni u vlasti ni u oporbi, ni u osrednje čitanim medijima a kamoli tiražnijim, nemaju svoje odrede niti ikoga maltretiraju i kada se pojave, ..... jednostavno je to sve daleko od bilo čega razumu prihvatljivom.
Što se tiče drugog dijela ja jesam ustaša po datim parametrima, to sam ti već pisao samo se mijenja onaj koji me imenuje takvim, devedesetih četnici i JNA a poslje antifašisti i komunisti. Sve po potrebi datog trenutka onima kojima se suprotstavljam sa svojim stavovima a koji se ne žele boriti argumentacijom nego jednostavno sa etiketama. Dakle " ti si ustaša i argumenti su ti bez veze i neću ih ni čitati" i tu priči i argumentaciji bude kraj. Onda naleti šiting pa me nazove i hadezeovcem kada kažem da je bojan glavašević govnar jer je rekao to što je u vezi branitelja??? ono argumentacija mu je stvarno vrhunska. Ja nisam u HDZu ali uvijek glasujem za njih i to nikada nisam ni krio da ne objašnjavam (opet) zašto je to tako jel no upotrjebiti argument "ti si hadezeovac i lopina kao i oni" i to u priči koja nema veze s vezom u vezi HDZa je jasan pokazatelj kako se antifa tipa šitinga bori argumentacijom a nije šiting jedini jadov koji poseže za ovakvim "argumentima". Sama si svjedok što o meni pišu i govore a sve je to kao "utemeljeno" na nečemu što samo oni razumiju i kuže. Kada ih pozovem na upoznavanje i druženje uredno podviju rep i nema trika da se suoče sa ustašom i HDZovcem jebiga
imam jednu zanimljivu zivotnu pricu koju bih ti rado ispricala, al nije za forum
jednom....
Guest- Guest
ovisi...netko kaze u lice netko se skrivatre911 wrote:Ili to ili smo pičkice postali :DD Šala mala naravnomaggie13 wrote:taj ekstremizam u Hrvata je toliko minoran i bez ikakvog utjecaja,da se slobodno moze reci da je zanemariv..po tome smo na zacelju Europe..moze se reci da smo nesto naucili..tre911 wrote:folklor u promilima i debelom izumiranju, nigdje veze ni pameti sa ičim bitnim u RH ni u primislima.maggie13 wrote:Keleminec je nebitan...i on, i njegovi..mislim da ih nema deset zajedno, srednja dob 55 godina..skretanje pažnje s važnijih stvari..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti satvi transparent vic a ja ću life storyNoor wrote:ma ok..u svakom slucaju ovakve maškare nisu potrebne.tre911 wrote:
Što se tiče prvog dijela opet kažem da to "evociranje" isključivo profi antifašisti koji dobijaju debelu lovu zbog svog "antifašizma" evociraju ali u stvarnosti to nema veze sa vezom. Eto mene koji sam bio na većini skupova branitelja protiv SDPa i samo sam u ZG 2001 ili 2002 vidio dvojicu "ustaša" u uniformi a i to je pitanje jesu li bili autentični. Dakle cijeli rat i mir cijela dvojica od te silne ikonografije što sam ja sreo. Nema ih nor nigdje drugdi, ni u vlasti ni u oporbi, ni u osrednje čitanim medijima a kamoli tiražnijim, nemaju svoje odrede niti ikoga maltretiraju i kada se pojave, ..... jednostavno je to sve daleko od bilo čega razumu prihvatljivom.
imam jednu zanimljivu zivotnu pricu koju bih ti rado ispricala, al nije za forum
jednom....
Guest- Guest
Megi i ja se prepucavamo jedan na jedan.kaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
Je ali naše snage odlučno napreduju, otpor im je đabakaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
Guest- Guest
A dobro tebe ne računam nego ove naše kakti antifašiste.dzango wrote:Megi i ja se prepucavamo jedan na jedan.kaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"