Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 13 of 28
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Imam i ja maskirne gaće i umalo da ih usrah.....a blizu su analnog otvora.....toliko o ratu i ratovanju....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Mogu ja, mogu jaMaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Guest- Guest
Meni se jebe za šatoraše. Ja neke svoje teme.kaja_333 wrote:A dobro tebe ne računam nego ove naše kakti antifašiste.dzango wrote:Megi i ja se prepucavamo jedan na jedan.kaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
srba,zidova...jasenovac je izgleda vrljo traljavo odradjen.schade.....kaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A sta nisu genijalni? Od ovih u srbu su bježali hrvatski komunisti 60 ih da ih ne zakolju a oni su za proslavu u srbu, i ljute se sto im ovi smetaju! Nisu Srbi uopće znas , samo se češljaju tako.tre911 wrote:Je ali naše snage odlučno napreduju, otpor im je đabakaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tre911 wrote:Mogu ja, mogu jaMaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Slobodno slobodno. Volim ja znati sta ko misli :D
Guest- Guest
Pa zidov ! :)MaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Ma nije da brojim zrnca zaista al ovo je fakat očito ..
2015-08-15
Pa neki i nisu no problem je što im se prikaže da su tamo ustaše a oni to povjeruju i eto ti sranja dok si reko ekserkaja_333 wrote:A sta nisu genijalni? Od ovih u srbu su bježali hrvatski komunisti 60 ih da ih ne zakolju a oni su za proslavu u srbu, i ljute se sto im ovi smetaju! Nisu Srbi uopće znas , samo se češljaju tako.tre911 wrote:Je ali naše snage odlučno napreduju, otpor im je đabakaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa zidov ! :)MaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Pa znas sta cu ti reci. Od svih koji se kunu da su zidovi na ovome forumu ja vjerojatno i jesam najblizi tomu. Sad pretpostavljas valjda zasto, nebi bio red reci to na glas ipak raspravljam s damom. Ali da se naslutiti jelte. :D
Guest- Guest
Čekao sam ko zapeta puška: poznati neretvanski travar!! E sad mi je lakše uhMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Mogu ja, mogu jaMaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa neki i nisu no problem je što im se prikaže da su tamo ustaše a oni to povjeruju i eto ti sranja dok si reko ekserkaja_333 wrote:A sta nisu genijalni? Od ovih u srbu su bježali hrvatski komunisti 60 ih da ih ne zakolju a oni su za proslavu u srbu, i ljute se sto im ovi smetaju! Nisu Srbi uopće znas , samo se češljaju tako.tre911 wrote:Je ali naše snage odlučno napreduju, otpor im je đabakaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
Pa dobro, realno ima ljudi koji za sebe tvrde da su ustaše i da nema ništa loše u tome i tako to. Šta sad nije tako?
Guest- Guest
Imas pravo. A meni ih bas zanimljivo citati , oni jako dobro znaju sto se tamo događalo pa mi smiješno kako to sve preskaču i bave se toboz šatorom..dzango wrote:Meni se jebe za šatoraše. Ja neke svoje teme.kaja_333 wrote:A dobro tebe ne računam nego ove naše kakti antifašiste.dzango wrote:Megi i ja se prepucavamo jedan na jedan.kaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
2015-08-15
tre911 wrote:Čekao sam ko zapeta puška: poznati neretvanski travar!! E sad mi je lakše uhMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Mogu ja, mogu jaMaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Paaaaa....bilo je i gorih definicija :D moze proc! Ja sretan! :D
Guest- Guest
Haha, a nisam mislila zbog toga, nego jer je to popularno biti ovdje.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa zidov ! :)MaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Pa znas sta cu ti reci. Od svih koji se kunu da su zidovi na ovome forumu ja vjerojatno i jesam najblizi tomu. Sad pretpostavljas valjda zasto, nebi bio red reci to na glas ipak raspravljam s damom. Ali da se naslutiti jelte. :D
2015-08-15
kaja_333 wrote:Haha, a nisam mislila zbog toga, nego jer je to popularno biti ovdje.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa zidov ! :)MaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
A ovdje je popularno u manjku nekakvih ociglednih elitistickih karakteristika pojedinca...makar unaprijed vidljivih. Onda ljudi da bi izgledali egzoticnije zeru barem...pribjegavaju takvim stvarima :) sto je tu je sad koga veseli :D
Guest- Guest
...kajo reci ti njima....pas mater
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma neka, i ja kažem. Al popadaju na Srebrenici, Kosovu, Srbu ... Ne mogu, jače je od njih :)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Haha, a nisam mislila zbog toga, nego jer je to popularno biti ovdje.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa zidov ! :)MaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
A ovdje je popularno u manjku nekakvih ociglednih elitistickih karakteristika pojedinca...makar unaprijed vidljivih. Onda ljudi da bi izgledali egzoticnije zeru barem...pribjegavaju takvim stvarima :) sto je tu je sad koga veseli :D
2015-08-15
Maxo vjerujem da si gledao onaj film od vrdoljaka, u gori raste zelen bor....e kad je onaj ustaša pitao borisa dvornika gdje me to vodiš a ovaj kaže pred narodni sud pa kroz selo pa ovamo onamo a kaže njemu ustaša ; jebo ja svoju mater što bi ja tebe tolko vodo... dakle mogu i ja sebe zvati ronaldo ali ne mogu igrati ni 10% onoga što on može jebiga.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Pa neki i nisu no problem je što im se prikaže da su tamo ustaše a oni to povjeruju i eto ti sranja dok si reko ekserkaja_333 wrote:A sta nisu genijalni? Od ovih u srbu su bježali hrvatski komunisti 60 ih da ih ne zakolju a oni su za proslavu u srbu, i ljute se sto im ovi smetaju! Nisu Srbi uopće znas , samo se češljaju tako.tre911 wrote:Je ali naše snage odlučno napreduju, otpor im je đabakaja_333 wrote:Jos se prepucavate s ovih par srba Vlado, Siting , jastreb , dve ajmo rec Židovke ( mada nisu al meni su simpa) nego isto ovo prvo i jednim ajmo rec komunistim provom koji je isto ovo prvo sve sam sigurnija ?
Pa dobro, realno ima ljudi koji za sebe tvrde da su ustaše i da nema ništa loše u tome i tako to. Šta sad nije tako?
Guest- Guest
Ma neću, nek pišu ljudi sto hoće , samo da se ne pravimo glupi jelvuksadinare wrote:...kajo reci ti njima....pas mater
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Čekao sam ko zapeta puška: poznati neretvanski travar!! E sad mi je lakše uhMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Mogu ja, mogu jaMaximusDecimusMiridije wrote:Kajo....sta sam ja? :D
Paaaaa....bilo je i gorih definicija :D moze proc! Ja sretan! :D
Guest- Guest
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...