Novi čovjek Vlado Šeks
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
Eva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Hajde dobro, ja njega prezirem i nema niti jednu crtu koja mi je draga :) . Uzasan covjek i jos gori politicar. Zajedno sa mamlazima s kojima se okruzio. Potpuno nesposobna ekipa...pristojniji od HDZ-ovaca...ali to je valjda jedina razlika. Koma lik, bas onako katastrofa od covjeka.
Guest- Guest
Sonikkin wrote:
Sto vise dreke protiv Plenkovica njemu bolje.
bilo bi bolje kad bi se na njega drečalo kako je pretvrd, desničar i slično.
međutim, njemu se kroz dreku poručuje kako je mlak, neodređen, ni vrit ni mimo što kod tradicionalnih desnih birača stvara konfuziju i otvara pitanje što nam je ovaj trebao.
istina i negativna reklama je nekakva reklama, ali za desničare je Plenković u ovom trenutku mlakonja. što će biti kad postane i zvanično predsjednik domoljuba tek treba vidjeti.
očekujem kako će u zadnjim tjednima kampanje opet uletjeti ustaše, partizani, popovi i biskupi kako bi animirali zbunjeno stado...
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.youtube.com/watch?v=q9Tr8x3fabgEva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sonikkin wrote:Politika je strategija, a ne bezglavo jurisanje grlom u jagode. Ne razumijem zasto bi sad odjednom to trebalo biti drugacije.
Sve sto se ne mijenja pojede ga zub vremena.
Sto vise dreke protiv Plenkovica njemu bolje.
I mislim kad vec kao ozbiljno razgovaramo, ovdje ima samo zapadnih igraca, pitanje je samo koj je struja jaca, nije ni Karamrle sa kruske aterirao u HDZ.
gdje vodi ta njegova strategija? U što? Koji je cilj?
Taman posla, Milanović i kvit.
vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=q9Tr8x3fabgEva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
u biti samo pokazuje koja je konjina i imbecil, ali kako rekoh radije autentični imbecil nego prijetvorni lažni desničar iz udbaške familije
MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Hajde dobro, ja njega prezirem i nema niti jednu crtu koja mi je draga :) . Uzasan covjek i jos gori politicar. Zajedno sa mamlazima s kojima se okruzio. Potpuno nesposobna ekipa...pristojniji od HDZ-ovaca...ali to je valjda jedina razlika. Koma lik, bas onako katastrofa od covjeka.
Ni baš nekaj vrijedan i sposoban, kak bi Žnidarić rekel, ali bar te ne dela norcem kao recimo ona fufa s Pantovčaka, koji misli da su svi u HR retardirani kao njen rogonja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=q9Tr8x3fabgEva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Vratit će se Valter, jebat će vam mater!
Guest- Guest
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Ni baš nekaj vrijedan i sposoban, kak bi Žnidarić rekel, ali bar te ne dela norcem kao recimo ona fufa s Pantovčaka, koji misli da su svi u HR retardirani kao njen rogonja.
Pa sad da su svi retardirani.....aj nisu :D . Ali jebote u 25 godina biraju jedne pa druge pa jedne pa druge....i onda mjere tko je manje sranja napravio za vrijeme svog mandata :D .
Guest- Guest
Eva wrote:
A još sam ja beba kultnih. Kaj bi mu napravile one prave rospije, tipa Darle i drugih
Bome ne zaostajes niti malo
darla- Admin
2015-10-22
.....hm...da...Eva wrote:vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=q9Tr8x3fabgEva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Vratit će se Valter, jebat će vam mater!
2015-09-08
MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
haha da staziću je pristojnost srednje ime, jovanoviću isto, malom glavaševiću, peđa se isto ubije od pristojnosti
pričaš gluposti max karamarko je uvijek bio kulturan i pristojan u ophođenju, hasanbegović isto, dok je zoki manje više stoka nevaspitana
a milanović uopće nije užasan političar, dapače on u tome jako dobro pliva, i ima sjajan makijavelistički instinkt, dok ovaj briselski mamlaz uopće nije političar, on je diplomat, a to je nešto posve drugo.
U politici plenković može opstati samo dok ga mafija i udba podržavaju i titraju mu jajca, dok skuži da je šeksova lutka na koncu bit će otpisan
Ja ne mislim da pricam gluposti. Ja mislim da pricam fantasticne stvari i da svi drugi pricaju gluposti :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ebote sta je ova nadrkana danas :D
Danas? Nego, čujem da ste Esca zaprli? Pa nije on to zaslužio! Čovjek gine na forumu i da nema njega pol komada vam tu ne bi zašlo. Evo, Noor, Nickita i ja prve.
Last edited by Eva on 11/7/2016, 13:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
sitting_bull wrote:
bilo bi bolje kad bi se na njega drečalo kako je pretvrd, desničar i slično.
međutim, njemu se kroz dreku poručuje kako je mlak, neodređen, ni vrit ni mimo što kod tradicionalnih desnih birača stvara konfuziju i otvara pitanje što nam je ovaj trebao.
istina i negativna reklama je nekakva reklama, ali za desničare je Plenković u ovom trenutku mlakonja. što će biti kad postane i zvanično predsjednik domoljuba tek treba vidjeti.
očekujem kako će u zadnjim tjednima kampanje opet uletjeti ustaše, partizani, popovi i biskupi kako bi animirali zbunjeno stado...
Tradicionalni biraci HDZ nisu niti blizu toliko desno, to je manja struja, zato su i imali odliv u MOST. Nije ga SDP imao.
Naravno da ce letili, treba pokupiti desno krilo, nece se on njih odreci, a nece niti oni njega kako se bude priblizavala prica o SDP pobjedi.
Jer biti ce gusto, SDP se jako vara ako misli da ce nesto puno bolje proci sam ko stranka na izborima nego prosli puta.
darla- Admin
2015-10-22
di si,eva,ludo..falila si 8-)Eva wrote:marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac
Plenki je mlađi, a mlađe je slađe. Dakle, dvojbe nema.
2014-04-12
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ebote sta je ova nadrkana danas :D
Danas? Nego, čujem da ste Esca zaprli? Pa nije on to zaslužio? Čovjek gine na forumu i da nema njega pol komada vam tu ne bi zašlo. Evo, Noor, Nickita i ja prve.
Sta sam ja zaprluo kakve ja veze s icim imam?
Guest- Guest
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ebote sta je ova nadrkana danas :D
Danas? Nego, čujem da ste Esca zaprli? Pa nije on to zaslužio! Čovjek gine na forumu i da nema njega pol komada vam tu ne bi zašlo. Evo, Noor, Nickita i ja prve.
2015-09-08
bolje da je bezbradica na forumu nego gnjec
2015-09-08
nije ovo stvar desno lijevo nego udba ili lustracija, ništa drugo. Stare strukture ili razjebati to sve skupa.
Da je karamarko bio to što je 83. završio bi ko đureković sa sjekirom u glavi, ovako je samo završio zgažen po medijima i osramoćen i odbačen
razlozi su isti, sve su drugo nijanse
Da je karamarko bio to što je 83. završio bi ko đureković sa sjekirom u glavi, ovako je samo završio zgažen po medijima i osramoćen i odbačen
razlozi su isti, sve su drugo nijanse
Vedenemo wrote:di si,eva,ludo..falila si 8-)Eva wrote:marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac
Plenki je mlađi, a mlađe je slađe. Dakle, dvojbe nema.
Ma stislo me sa svih strana, kapitalizam okrutni. Hendlala sam putovanje i malo skočila do mora usput, na 1,5 dan.
Guest- Guest
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 5 of 16