ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi čovjek Vlado Šeks

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

Go down

Novi čovjek Vlado Šeks - Page 3 Empty Re: Novi čovjek Vlado Šeks

Post by Guest 11/7/2016, 11:57

marcellus wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
Sonikkin wrote:Revolucija B-)

Ae kad je nemoguce provesti stvari demokratski....idemo malo pucati i ubijati :p

a kako bi ti proveo revoluciju, dijeljenjem cvijeća i sjedenjem na wall streetu ko one budale iz occupy što god? Ja sam davno rekao, ako će uzet kalaše i počet upadat u korporacije i banke i bacat ljude s 20. kata dobiće moju podršku, makar su budale, čisto radi karaktera... u ova vremena poslušnosti, merkantilizma, bezidejnosti, čak i komunist koji vjeruje u ideale i u stanju je boriti se za nešto osim onog što mu je u tanjuru ne djeluje kao totalni beskarakterni šljam. Današnja studentarija može dignut revoluciju samo ako im netko naplati dodatni kolač u studentskoj menzi. Spram šezdesetosmaša su kurac u sladoledu.

Ti si marc razocaran jer je popusila strana koju zastupas. I sad kad ne ide na fine....zazivati revolucije i sranja?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 11:59

Sonikkin wrote:
marcellus wrote:

aj mi samo još reci koji ste vi likovi iz kojeg crtića ili igrice

Rekli mi da je to iz igrice Cosplay, nemoj me pitati sto je to jer nemam pojma :^0

Obuku se ljudi u kostime i onda se seve i snimaju to dok jos nose sjekire,lukove i strijele i tako to. Ipak....kapa dolje za najnoviji karijerni obrat  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:00

marcellus wrote:
Sonikkin wrote:Revolucija B-)

Ae kad je nemoguce provesti stvari demokratski....idemo malo pucati i ubijati :p

a kako bi ti proveo revoluciju, dijeljenjem cvijeća i sjedenjem na wall streetu ko one budale iz occupy što god? Ja sam davno rekao, ako će uzet kalaše i počet upadat u korporacije i banke i bacat ljude s 20. kata dobiće moju podršku, makar su budale, čisto radi karaktera... u ova vremena poslušnosti, merkantilizma, bezidejnosti, čak i komunist koji vjeruje u ideale i u stanju je boriti se za nešto osim onog što mu je u tanjuru ne djeluje kao totalni beskarakterni šljam. Današnja studentarija može dignut revoluciju samo ako im netko naplati dodatni kolač u studentskoj menzi. Spram šezdesetosmaša su kurac u sladoledu.

Ti si marc razocaran jer je popusila strana koju zastupas. I sad kad ne ide na fine....zazivati revolucije i sranja?

Popušila je državnim udarom, pa sad ako si ti zadovoljan položajem kolonije pod uvjetom da ti neko baci dovoljno napoja na tanjur, tvoja stvar, ja nisam.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:01

Najlakse je stvari objasniti samome sebi onako kako samome sebi najvise i odgovara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:02

naime demokratskim metodama se tu ne može ništa, obzirom da tzv. "demokršćani" u biti angloameričko vehabijska ekipa s neomarksistima drže medije i preko njih stoku pod kontrolom.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:02

MaximusDecimusMiridije wrote:Najlakse je stvari objasniti samome sebi onako kako samome sebi najvise i odgovara.

objasni onda ti stvari kako ih ti vidiš. Ja ovo vidim kao okupaciju, a protiv okupacije se ne ide cvijećem nego tenkovima.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:03

uostalom ako je tebi ok da agent sova smjenjuje i postavlja šefove vlade i države zajedno s reketarom hanžijem, meni nije. Pritom je posve svejedno tko su oni i za što se zalažu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:05

Da interesantno je to. Kad HDZ popusi bilo gdje bilo sta...obicno se radi o udbi,drzavnim udarima i tako to. Nikad oni nista krivi jadni, sve to neko drugi napravio, iz vana rusili ovo-ono. Bljeh.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 11/7/2016, 12:06

marcellus wrote:naime demokratskim metodama se tu ne može ništa, obzirom da tzv. "demokršćani" u biti angloameričko vehabijska ekipa s neomarksistima drže medije i preko njih stoku pod kontrolom.

kad sam pisao o plaćenoj ulozi plavuše u cijeloj priči držao si joj štangu.

eppur si muove...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:10

MaximusDecimusMiridije wrote:Da interesantno je to. Kad HDZ popusi bilo gdje bilo sta...obicno se radi o udbi,drzavnim udarima i tako to. Nikad oni nista krivi jadni, sve to neko drugi napravio, iz vana rusili ovo-ono. Bljeh.

Pa HDZ je dio problema, HDZ treba ovakav kakav je s agentom sovom nestati zauvijek s političke scene, oni nisu u stanju uraditi ništa, moj glas ionako ide milanoviću na idućim izborima

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:10

sitting_bull wrote:
marcellus wrote:naime demokratskim metodama se tu ne može ništa, obzirom da tzv. "demokršćani" u biti angloameričko vehabijska ekipa s neomarksistima drže medije i preko njih stoku pod kontrolom.

kad sam pisao o plaćenoj ulozi plavuše u cijeloj priči držao si joj štangu.

eppur si muove...

Onda je iz HDZ-a. Poteze iste se nakon toga automatski drukcije promatra. Srcu je draga pa je nemoguce da radi nesto nedaj boze necasno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:11

marcellus wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Da interesantno je to. Kad HDZ popusi bilo gdje bilo sta...obicno se radi o udbi,drzavnim udarima i tako to. Nikad oni nista krivi jadni, sve to neko drugi napravio, iz vana rusili ovo-ono. Bljeh.

Pa HDZ je dio problema, HDZ treba ovakav kakav je s agentom sovom nestati zauvijek s političke scene, oni nisu u stanju uraditi ništa, moj glas ionako ide milanoviću na idućim izborima

Da ali to sad govoris jer si razocaran padom Karamarka i dolaskom Plenkovica na vlast. Dakle tek sad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla 11/7/2016, 12:13

Obuku se ljudi u kostime i onda se seve i snimaju to dok jos nose sjekire,lukove i strijele i tako to. Ipak....kapa dolje za najnoviji karijerni obrat  :D

Always ready to serve B-)
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:13

marcellus wrote:

Da ali to sad govoris jer si razocaran padom Karamarka i dolaskom Plenkovica na vlast. Dakle tek sad.

dolaskom plenkovića na koju vlast, osim ako merkelica i ostatak bande ne instalira mandžurijskog kandidata jer zoki baš ono nije pouzdan?

Što bi on na vlasti uradio što milanović ne bi? Baš ništa, radije onda milanović. Bar je autentičan.

Inače evo ti sretan, imamo jednu opciju, a izbor je sdp-a i sdp-b

jebeš demokraciju to ne treba veži konja gdje ti gazda kaže

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:14

uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:15

Ja sretan? Ajde pretpostavljam da je ovo bilo pitanje vremena. Znaci propitkivanje i rasprava o jednoj stranu po defaultu znaci podrzavanje druge? Crno-bijelo malo gledamo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:15

Sonikkin wrote:

Always ready to serve B-)

Straota :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla 11/7/2016, 12:16

marcellus wrote:moj glas ionako ide milanoviću na idućim izborima

E ovo ne razumijem da me jebes. Ja koja sam lijevo okinuta niti mrtva, ali ti ces za njega pa jebote :D
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:17

marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac

Plenki je mlađi, a mlađe je slađe. Dakle, dvojbe nema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:18

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sretan? Ajde pretpostavljam da je ovo bilo pitanje vremena. Znaci propitkivanje i rasprava o jednoj stranu po defaultu znaci podrzavanje druge? Crno-bijelo malo gledamo?

pa dobro sad imamo samo jednu stranu, oporba ne postoji osim kao pokazna, u biti svjetonazorske razlike nema, živio jednopartijski sustav i pomirenje

još da se sve stranke ujedine opet u KPJ i nema ideoloških sukoba i sranja, idealno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:19

Sonikkin wrote:
marcellus wrote:moj glas ionako ide milanoviću na idućim izborima

E ovo ne razumijem da me jebes. Ja koja sam lijevo okinuta niti mrtva, ali ti ces za njega pa jebote :D

pa desno je od plenkovića da ga jebeš. I osim toga nije toliko ljigav. On je autentični predstavnik onog što zastupa, plenković je carbon copy milanovića koji glumi demokršćanina da bi se održao privid da imamo kao demokraciju, u biti koga god izabereš glasao si za istu stranu, istu politiku i istog gazdu.

Ne vjerujem da postoje naivci koji misle da glas za plenkovića nije glas za sdp.

Last edited by marcellus on 11/7/2016, 12:20; edited 1 time in total

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics