Novi čovjek Vlado Šeks
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
Sonikkin wrote:marcellus wrote:moj glas ionako ide milanoviću na idućim izborima
E ovo ne razumijem da me jebes. Ja koja sam lijevo okinuta niti mrtva, ali ti ces za njega pa jebote
pa desno je od plenkovića da ga jebeš. I osim toga nije toliko ljigav. On je autentični predstavnik onog što zastupa, plenković je carbon copy milanovića koji glumi demokršćanina da bi se održao privid da imamo kao demokraciju, u biti koga god izabereš glasao si za istu stranu, istu politiku i istog gazdu.
Ne vjerujem da postoje naivci koji misle da glas za plenkovića nije glas za sdp.
Last edited by marcellus on 11/7/2016, 12:20; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac
povratak šeksa znači i ostanak kalmete i ekipe oko njega, ili obrnuto: ostanak kalmete znači povratak šeksa.
mali Sanader i ćaćina djeca na okupu...
sitting_bull-
2015-09-28
a u tom slučaju moj glas radije ide za SDP kao takav, nego za stranku koja je kapitulirala po sistemu "ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se".
..'od naprijed navaljuju njemci i ustaše a odostraga preko planina nadiru četnicu'
(zoki)
(zoki)
Last edited by vuksadinare on 11/7/2016, 12:32; edited 1 time in total
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:
pa desno je od plenkovića da ga jebeš. I osim toga nije toliko ljigav. On je autentični predstavnik onog što zastupa, plenković je carbon copy milanovića koji glumi demokršćanina da bi se održao privid da imamo kao demokraciju, u biti koga god izabereš glasao si za istu stranu, istu politiku i istog gazdu.
Ne vjerujem da postoje naivci koji misle da glas za plenkovića nije glas za sdp.
Ja mislim da pretjerujes i da ce s vremenom Plenkovic zauzeti poziciju puno desniju nego sada. Vidio je sto se desilo Karamrletu, a i Biondini, pa sad taktizira. Samo to ide redom, prvo se zadovole veliki igraci, a onda igra za domacu raju. Jel zna se kako ide, tko igra za raju, a zanemarije taktiku zavrsi karijeru u nizerazrednom vratniku.
Milanovic sa druge strane, jebote jel ja tebi moram nabrajati sto si ti sve nabrajao zadnjih godina.
darla- Admin
2015-10-22
Sonikkin wrote:marcellus wrote:
Ja mislim da pretjerujes i da ce s vremenom Plenkovic zauzeti poziciju puno desniju nego sada. Vidio je sto se desilo Karamrletu, a i Biondini, pa sad taktizira.
pa da glasam za nekog ko "taktizira"?
Tako je i devedesetih taktizirao pa zbrisao u london, pariz i brisel, takav tip ne može voditi hdz koji je stranka utemeljena na DR i njegovom ishodu
može voditi sdp, tamo već imaju jednog takvog, za njih to nije problem oni su ionako bili "neutralni" u tom ratu
uostalom stranka koja u svojim redovima ima toksični otpad tipa šeksa ne zaslužuje bolje
sanader i plenković, isti kurac obojicu je doveo šeks
sanader i plenković, isti kurac obojicu je doveo šeks
a plenković može zauzet kakvu god poziciju, desno od hase ako hoće, i to bi bilo taktiziranje, to je čovjek koji vlasititih uvjerenja nema. Ja ću radije glasati za onog tko ima svoja uvjerenja, makar bila posve različita od mojih, nego za onog tko nema nikakva svoja uvjerenja i po mišljenje ide u buzin, brisel, i kod glupsos plusa i cro bagometra da vidi što se taj dan nosi i koja je nova ideološka moda koja se može najbolje prodati.
marcellus wrote:Sonikkin wrote:marcellus wrote:
Ja mislim da pretjerujes i da ce s vremenom Plenkovic zauzeti poziciju puno desniju nego sada. Vidio je sto se desilo Karamrletu, a i Biondini, pa sad taktizira.
pa da glasam za nekog ko "taktizira"?
Tako je i devedesetih taktizirao pa zbrisao u london, pariz i brisel, takav tip ne može voditi hdz koji je stranka utemeljena na DR i njegovom ishodu
može voditi sdp, tamo već imaju jednog takvog, za njih to nije problem oni su ionako bili "neutralni" u tom ratu
Javio se ratnik Marčelo, nosic spomenice 1. Poplun bojne juršne skupine Mamina kiklja.
Guest- Guest
pa ja nisam član hadezea, niti mi pada na pamet baviti se politikom
ali smatram da svatko tko se bavi politikom u hrvatskoj mora moći odgovorit na pitanje gdje si bio 91
ali smatram da svatko tko se bavi politikom u hrvatskoj mora moći odgovorit na pitanje gdje si bio 91
Politika je strategija, a ne bezglavo jurisanje grlom u jagode. Ne razumijem zasto bi sad odjednom to trebalo biti drugacije.
Sve sto se ne mijenja pojede ga zub vremena.
Sto vise dreke protiv Plenkovica njemu bolje.
I mislim kad vec kao ozbiljno razgovaramo, ovdje ima samo zapadnih igraca, pitanje je samo koj je struja jaca, nije ni Karamrle sa kruske aterirao u HDZ.
Sve sto se ne mijenja pojede ga zub vremena.
Sto vise dreke protiv Plenkovica njemu bolje.
I mislim kad vec kao ozbiljno razgovaramo, ovdje ima samo zapadnih igraca, pitanje je samo koj je struja jaca, nije ni Karamrle sa kruske aterirao u HDZ.
darla- Admin
2015-10-22
S druge strane, ne govori bas lijepo ni o drugima unutar samog HDZ-a. Recimo o onima za koje govoris pozitivno. Tipa Hasanbegovic. Niti jedan od njih se nije htio kandidirati sam u stranci. I to valjda neki qrac govori? Znaci da svi isto jebeno kalkuliraju oko svoga mjesta u buducnosti stranke ne? Onda su posljedicno i oni sami seronje. Ili nisu?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane, ne govori bas lijepo ni o drugima unutar samog HDZ-a. Recimo o onima za koje govoris pozitivno. Tipa Hasanbegovic. Niti jedan od njih se nije htio kandidirati sam u stranci. I to valjda neki qrac govori? Znaci da svi isto jebeno kalkuliraju oko svoga mjesta u buducnosti stranke ne? Onda su posljedicno i oni sami seronje. Ili nisu?
A tek Karamarko koji je izbjegavao sučeljavanje sa Zokijem. Koja je tek to pizda od čovjeka.
Guest- Guest
A ja se ne bih bojala sa Zokijem pred kamere. Mislim da bih ga bez problema išamarala.
Guest- Guest
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane, ne govori bas lijepo ni o drugima unutar samog HDZ-a. Recimo o onima za koje govoris pozitivno. Tipa Hasanbegovic. Niti jedan od njih se nije htio kandidirati sam u stranci. I to valjda neki qrac govori? Znaci da svi isto jebeno kalkuliraju oko svoga mjesta u buducnosti stranke ne? Onda su posljedicno i oni sami seronje. Ili nisu?
A tek Karamarko koji je izbjegavao sučeljavanje sa Zokijem. Koja je tek to pizda od čovjeka.
Pa i Zoki izbjegava suceljavanja otkad se pojavio na politickoj sceni. Nije sad tu bas da je Karamarko solo kukavica :)
Guest- Guest
Eva wrote:A ja se ne bih bojala sa Zokijem pred kamere. Mislim da bih ga bez problema išamarala.
Ti bi ga satrala
darla- Admin
2015-10-22
Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Guest- Guest
Sonikkin wrote:Eva wrote:A ja se ne bih bojala sa Zokijem pred kamere. Mislim da bih ga bez problema išamarala.
Ti bi ga satrala
A još sam ja beba kultnih. Kaj bi mu napravile one prave rospije, tipa Darle i drugih
Guest- Guest
Eva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Hajde dobro, ja njega prezirem i nema niti jednu crtu koja mi je draga :) . Uzasan covjek i jos gori politicar. Zajedno sa mamlazima s kojima se okruzio. Potpuno nesposobna ekipa...pristojniji od HDZ-ovaca...ali to je valjda jedina razlika. Koma lik, bas onako katastrofa od covjeka.
Guest- Guest
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 4 of 16