ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi čovjek Vlado Šeks

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Go down

Novi čovjek Vlado Šeks - Page 4 Empty Re: Novi čovjek Vlado Šeks

Post by marcellus 11/7/2016, 12:19

Sonikkin wrote:
marcellus wrote:moj glas ionako ide milanoviću na idućim izborima

E ovo ne razumijem da me jebes. Ja koja sam lijevo okinuta niti mrtva, ali ti ces za njega pa jebote :D

pa desno je od plenkovića da ga jebeš. I osim toga nije toliko ljigav. On je autentični predstavnik onog što zastupa, plenković je carbon copy milanovića koji glumi demokršćanina da bi se održao privid da imamo kao demokraciju, u biti koga god izabereš glasao si za istu stranu, istu politiku i istog gazdu.

Ne vjerujem da postoje naivci koji misle da glas za plenkovića nije glas za sdp.

Last edited by marcellus on 11/7/2016, 12:20; edited 1 time in total

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by sitting_bull 11/7/2016, 12:19

marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac

povratak šeksa znači i ostanak kalmete i ekipe oko njega, ili obrnuto: ostanak kalmete znači povratak šeksa.

mali Sanader i ćaćina djeca na okupu...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:20

a u tom slučaju moj glas radije ide za SDP kao takav, nego za stranku koja je kapitulirala po sistemu "ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se".

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/7/2016, 12:26

'vlado šta čekaš ruši most'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/7/2016, 12:26

..'od naprijed navaljuju njemci i ustaše a odostraga preko planina nadiru četnicu'
(zoki)

Last edited by vuksadinare on 11/7/2016, 12:32; edited 1 time in total
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darla 11/7/2016, 12:27

marcellus wrote:

pa desno je od plenkovića da ga jebeš. I osim toga nije toliko ljigav. On je autentični predstavnik onog što zastupa, plenković je carbon copy milanovića koji glumi demokršćanina da bi se održao privid da imamo kao demokraciju, u biti koga god izabereš glasao si za istu stranu, istu politiku i istog gazdu.

Ne vjerujem da postoje naivci koji misle da glas za plenkovića nije glas za sdp.

Ja mislim da pretjerujes i da ce s vremenom Plenkovic zauzeti poziciju puno desniju nego sada. Vidio je sto se desilo Karamrletu, a i Biondini, pa sad taktizira. Samo to ide redom, prvo se zadovole veliki igraci, a onda igra za domacu raju. Jel zna se kako ide, tko igra za raju, a zanemarije taktiku zavrsi karijeru u nizerazrednom vratniku.

Milanovic sa druge strane, jebote jel ja tebi moram nabrajati sto si ti sve nabrajao zadnjih godina.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:42

Sonikkin wrote:
marcellus wrote:

Ja mislim da pretjerujes i da ce s vremenom Plenkovic zauzeti poziciju puno desniju nego sada. Vidio je sto se desilo Karamrletu, a i Biondini, pa sad taktizira.

pa da glasam za nekog ko "taktizira"?

Tako je i devedesetih taktizirao pa zbrisao u london, pariz i brisel, takav tip ne može voditi hdz koji je stranka utemeljena na DR i njegovom ishodu

može voditi sdp, tamo već imaju jednog takvog, za njih to nije problem oni su ionako bili "neutralni" u tom ratu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:43

uostalom stranka koja u svojim redovima ima toksični otpad tipa šeksa ne zaslužuje bolje

sanader i plenković, isti kurac obojicu je doveo šeks

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:46

a plenković može zauzet kakvu god poziciju, desno od hase ako hoće, i to bi bilo taktiziranje, to je čovjek koji vlasititih uvjerenja nema. Ja ću radije glasati za onog tko ima svoja uvjerenja, makar bila posve različita od mojih, nego za onog tko nema nikakva svoja uvjerenja i po mišljenje ide u buzin, brisel, i kod glupsos plusa i cro bagometra da vidi što se taj dan nosi i koja je nova ideološka moda koja se može najbolje prodati.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:46

marcellus wrote:
Sonikkin wrote:
marcellus wrote:

Ja mislim da pretjerujes i da ce s vremenom Plenkovic zauzeti poziciju puno desniju nego sada. Vidio je sto se desilo Karamrletu, a i Biondini, pa sad taktizira.

pa da glasam za nekog ko "taktizira"?

Tako je i devedesetih taktizirao pa zbrisao u london, pariz i brisel, takav tip ne može voditi hdz koji je stranka utemeljena na DR i njegovom ishodu

može voditi sdp, tamo već imaju jednog takvog, za njih to nije problem oni su ionako bili "neutralni" u tom ratu
lol!

Javio se ratnik Marčelo, nosic spomenice 1. Poplun bojne juršne skupine Mamina kiklja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 12:50

pa ja nisam član hadezea, niti mi pada na pamet baviti se politikom

ali smatram da svatko tko se bavi politikom u hrvatskoj mora moći odgovorit na pitanje gdje si bio 91

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darla 11/7/2016, 12:54

Politika je strategija, a ne bezglavo jurisanje grlom u jagode. Ne razumijem zasto bi sad odjednom to trebalo biti drugacije.

Sve sto se ne mijenja pojede ga zub vremena.

Sto vise dreke protiv Plenkovica njemu bolje.

I mislim kad vec kao ozbiljno razgovaramo, ovdje ima samo zapadnih igraca, pitanje je samo koj je struja jaca, nije ni Karamrle sa kruske aterirao u HDZ.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:55

I oni rođeni 1992?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:57

S druge strane, ne govori bas lijepo ni o drugima unutar samog HDZ-a. Recimo o onima za koje govoris pozitivno. Tipa Hasanbegovic. Niti jedan od njih se nije htio kandidirati sam u stranci. I to valjda neki qrac govori? Znaci da svi isto jebeno kalkuliraju oko svoga mjesta u buducnosti stranke ne? Onda su posljedicno i oni sami seronje. Ili nisu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 12:59

MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane, ne govori bas lijepo ni o drugima unutar samog HDZ-a. Recimo o onima za koje govoris pozitivno. Tipa Hasanbegovic. Niti jedan od njih se nije htio kandidirati sam u stranci. I to valjda neki qrac govori? Znaci da svi isto jebeno kalkuliraju oko svoga mjesta u buducnosti stranke ne? Onda su posljedicno i oni sami seronje. Ili nisu?

A tek Karamarko koji je izbjegavao sučeljavanje sa Zokijem. Koja je tek to pizda od čovjeka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 13:00

A ja se ne bih bojala sa Zokijem pred kamere. Mislim da bih ga bez problema išamarala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 13:01

Eva wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane, ne govori bas lijepo ni o drugima unutar samog HDZ-a. Recimo o onima za koje govoris pozitivno. Tipa Hasanbegovic. Niti jedan od njih se nije htio kandidirati sam u stranci. I to valjda neki qrac govori? Znaci da svi isto jebeno kalkuliraju oko svoga mjesta u buducnosti stranke ne? Onda su posljedicno i oni sami seronje. Ili nisu?

A tek Karamarko koji je izbjegavao sučeljavanje sa Zokijem. Koja je tek to pizda od čovjeka.

Pa i Zoki izbjegava suceljavanja otkad se pojavio na politickoj sceni. Nije sad tu bas da je Karamarko solo kukavica :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla 11/7/2016, 13:02

Eva wrote:A ja se ne bih bojala sa Zokijem pred kamere. Mislim da bih ga bez problema išamarala.

Ti bi ga satrala :^0
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 13:02

Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 13:04

Sonikkin wrote:
Eva wrote:A ja se ne bih bojala sa Zokijem pred kamere. Mislim da bih ga bez problema išamarala.

Ti bi ga satrala :^0

A još sam ja beba kultnih. Kaj bi mu napravile one prave rospije, tipa Darle i drugih pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 13:04

Eva wrote:Zoki ima jednu crtu koja mi je jako draga, a to je da ne laže i ne govori ono kaj bi ljudi šteli čut, nego blebeće iz glave. Na tome mu svaka čast.

Hajde dobro, ja njega prezirem i nema niti jednu crtu koja mi je draga :) . Uzasan covjek i jos gori politicar. Zajedno sa mamlazima s kojima se okruzio. Potpuno nesposobna ekipa...pristojniji od HDZ-ovaca...ali to je valjda jedina razlika. Koma lik, bas onako katastrofa od covjeka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics