Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 1 of 1
Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
https://www.direktno.hr/domovina/mesic-optimisticno-o-predsjednickoj-kandidaturi-miroslava-skore-mnogi-ce-se-iznenaditi-sto-ce-taj-covjek-napraviti-156929/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
eto druze jastrebe sada nemas dileme za koga ces glasovati na izborima..mesic je rekao ili izdao zapovjed-on je taj miroslav skoro--skoru za predsjednika
2015-09-08
Re: Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Za Škoru ne bih glasao ni na Zlatnim žicama Požege,a kamo li na izborima.vuksadinare wrote:eto druze jastrebe sada nemas dileme za koga ces glasovati na izborima..mesic je rekao ili izdao zapovjed-on je taj miroslav skoro--skoru za predsjednika
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znaci sumnjas u izbor druga mesicajastreb wrote:Za Škoru ne bih glasao ni na Zlatnim žicama Požege,a kamo li na izborima.vuksadinare wrote:eto druze jastrebe sada nemas dileme za koga ces glasovati na izborima..mesic je rekao ili izdao zapovjed-on je taj miroslav skoro--skoru za predsjednika
2015-09-08
Juzina je, Stevo u ustaskoj fazi
2014-04-15
Skoru za precednika
On zna pjevati bolje od MPT
IMA FAX , navodno 2
I u poitiku se rszumije ko krava u tamburu
Ali takvi su najbolji za predsjednika ove drzave
On zna pjevati bolje od MPT
IMA FAX , navodno 2
I u poitiku se rszumije ko krava u tamburu
Ali takvi su najbolji za predsjednika ove drzave
dva pjevača ustaških
jastreb wrote:Za Škoru ne bih glasao ni na Zlatnim žicama Požege,a kamo li na izborima.vuksadinare wrote:eto druze jastrebe sada nemas dileme za koga ces glasovati na izborima..mesic je rekao ili izdao zapovjed-on je taj miroslav skoro--skoru za predsjednika
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Similar topics
» Mesic otkrio svog favorita na predsjednickim izborima-Daliju Oreskovic
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Joža Manolić.'Ante je bio biznismen,čovjek za razvoj..a Ivicu sam ja predlagao za ministra ne Mesić'
» HDZ-ovi gradonačelnici otkazuju koncerte budućeg predsjednika RH-a Miroslava Škore
» Uskoro GMO čovjek
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Joža Manolić.'Ante je bio biznismen,čovjek za razvoj..a Ivicu sam ja predlagao za ministra ne Mesić'
» HDZ-ovi gradonačelnici otkazuju koncerte budućeg predsjednika RH-a Miroslava Škore
» Uskoro GMO čovjek
Page 1 of 1