Novi čovjek Vlado Šeks
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
marcellus wrote:Sonikkin wrote:Revolucija
Legla bi ko budali šamar.
Nista od toga, samo daljni egzodus.
darla- Admin
2015-10-22
jastreb wrote:Umjesto da budete sretni što se stari komunistički kadar vraća i pokušava vam vratiti renome,vi se bunite.
Pa bez bivših komunista vi ste obična šačica zabludnika iz 19.stoljeća i naivaca licitaraca.
Od vas su pokret napravili Tuđman,Manolić,Špegelj, Joža Boljkovac, Mesić, Bobetko, Bebić,Brodarac....a ne nekakve Gabelice,Veselice, biskupi Košići,ili kakvi emigranti iz Australije.
Ostia,umjesto da budete sretni da vam stari,iskusni kadar želi pomoći,vi se durite ko segedinske sobarice. Per Bacco!
Ja jesam, udba je opet glavna, još samo da Goli aktiviraju, i svi hepi pepi.
Guest- Guest
Ma ne nego su nezahvalni. Pa takvi ljudi kao Šeks su im ,em osnovali stranku,em napravili državu.Eva wrote:jastreb wrote:Umjesto da budete sretni što se stari komunistički kadar vraća i pokušava vam vratiti renome,vi se bunite.
Pa bez bivših komunista vi ste obična šačica zabludnika iz 19.stoljeća i naivaca licitaraca.
Od vas su pokret napravili Tuđman,Manolić,Špegelj, Joža Boljkovac, Mesić, Bobetko, Bebić,Brodarac....a ne nekakve Gabelice,Veselice, biskupi Košići,ili kakvi emigranti iz Australije.
Ostia,umjesto da budete sretni da vam stari,iskusni kadar želi pomoći,vi se durite ko segedinske sobarice. Per Bacco!
Ja jesam, udba je opet glavna, još samo da Goli aktiviraju, i svi hepi pepi.
A oni sada izdajući sve tradicije starog dobrog barakaško-jarunskog HDZ-a,okreću guzicu prema pravaštvu,ultramontanizmu,klerikalizmu i frankovštini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sonikkin wrote:Revolucija
Ae kad je nemoguce provesti stvari demokratski....idemo malo pucati i ubijati :p
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Ae kad je nemoguce provesti stvari demokratski....idemo malo pucati i ubijati :p
A ono, da probamo malo drugaciju dinamiku, da se talasa.
darla- Admin
2015-10-22
MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Revolucija
a kako bi ti proveo revoluciju, dijeljenjem cvijeća i sjedenjem na wall streetu ko one budale iz occupy što god? Ja sam davno rekao, ako će uzet kalaše i počet upadat u korporacije i banke i bacat ljude s 20. kata dobiće moju podršku, makar su budale, čisto radi karaktera... u ova vremena poslušnosti, merkantilizma, bezidejnosti, čak i komunist koji vjeruje u ideale i u stanju je boriti se za nešto osim onog što mu je u tanjuru ne djeluje kao totalni beskarakterni šljam. Današnja studentarija može dignut revoluciju samo ako im netko naplati dodatni kolač u studentskoj menzi. Spram šezdesetosmaša su kurac u sladoledu.
MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Revolucija
demokracija je danas ionako dirigirana preko medija, referendumi su fuj i to treba ukinuti, evo spriječena je i orbanizacija hrvatske, sve demokratski jel preko medijske kampanje spinova. Ako demokracija ne ide demokratskim putem, ići će drukčije.
Još buš ti s Ciprasom tulumirali, a onak si ga opanjkaval, Marčelo, Marčelo.
Guest- Guest
jastreb wrote:
Ma ne nego su nezahvalni. Pa takvi ljudi kao Šeks su im ,em osnovali stranku,em napravili državu.
A oni sada izdajući sve tradicije starog dobrog barakaško-jarunskog HDZ-a,okreću guzicu prema pravaštvu,ultramontanizmu,klerikalizmu i frankovštini.
poserem se na takvu stranku i državu koju je šeks stvarao
umjesto u remetincu on uvijek nekako završi na vlasti
Eva wrote:Još buš ti s Ciprasom tulumirali, a onak si ga opanjkaval, Marčelo, Marčelo.
salonski komunist i kurčina žešća, taj ne bi kalaš znao sastavit i rastavit a dizao bi revolucije
Sonikkin wrote:marcellus wrote:ko je ko da ne tražim, ko je kiki a ko je strahi
Uriel=Kic, Arthos=Starhi
aj mi samo još reci koji ste vi likovi iz kojeg crtića ili igrice
Mislim da je revolucija u danasnjem kontekstu vremena utopija.
darla- Admin
2015-10-22
marcellus wrote:
aj mi samo još reci koji ste vi likovi iz kojeg crtića ili igrice
Rekli mi da je to iz igrice Cosplay, nemoj me pitati sto je to jer nemam pojma
darla- Admin
2015-10-22
jastreb wrote:Umjesto da budete sretni što se stari komunistički kadar vraća i pokušava vam vratiti renome,vi se bunite.
a gle i ovaj revolucionar sa šanka se pridružio
pa ako će neko dignut revoluciju u ovoj zemlji to sigurno nećete bit ti i šitingbul
prije tre i ta ekipa
bar se ne bi libili ispalit nekom metak u čelo ako bi baš trebalo
pa ako će neko dignut revoluciju u ovoj zemlji to sigurno nećete bit ti i šitingbul
prije tre i ta ekipa
Ma kakve revolucije Bog s vama dok i Handzarbeg prica o postivanju kolektivnih sjecanja , sve je to jedna velika uravnilovka, sa povremenim izletima.
darla- Admin
2015-10-22
uriel wrote:kakva lustracija vise :^^
a mislim lustracija....samo :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:a gle i ovaj revolucionar sa šanka se pridružio
prije tre i ta ekipa
ne spominji moje ime uzalud.
drveni i ekipa iz mustanga su svoj zenit prošli sa stožerom za obranu vlastitih interesa, a sa repom među nogama teško je očekivati išta od revolucije.
metak u čelo su možda imali muda ispaliti u domovinskom ratu (ako je istina da su bili sudionici). danas je to ?????????????
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:marcellus wrote:a gle i ovaj revolucionar sa šanka se pridružio
prije tre i ta ekipa
ne spominji moje ime uzalud.
drveni i ekipa iz mustanga su svoj zenit prošli sa stožerom za obranu vlastitih interesa, a sa repom među nogama teško je očekivati išta od revolucije.
metak u čelo su možda imali muda ispaliti u domovinskom ratu (ako je istina da su bili sudionici). danas je to ?????????????
ne znam navrati do mustanga pa provjeri
rata (još) nema pa ti niko neće ispalit metak u čelo, šaku možda i hoće
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Revolucija
a kako bi ti proveo revoluciju, dijeljenjem cvijeća i sjedenjem na wall streetu ko one budale iz occupy što god? Ja sam davno rekao, ako će uzet kalaše i počet upadat u korporacije i banke i bacat ljude s 20. kata dobiće moju podršku, makar su budale, čisto radi karaktera... u ova vremena poslušnosti, merkantilizma, bezidejnosti, čak i komunist koji vjeruje u ideale i u stanju je boriti se za nešto osim onog što mu je u tanjuru ne djeluje kao totalni beskarakterni šljam. Današnja studentarija može dignut revoluciju samo ako im netko naplati dodatni kolač u studentskoj menzi. Spram šezdesetosmaša su kurac u sladoledu.
Ti si marc razocaran jer je popusila strana koju zastupas. I sad kad ne ide na fine....zazivati revolucije i sranja?
Guest- Guest
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 2 of 16