Novi čovjek Vlado Šeks
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
Vedenemo wrote:di si,eva,ludo..falila si 8-)Eva wrote:marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac
Plenki je mlađi, a mlađe je slađe. Dakle, dvojbe nema.
Ma stislo me sa svih strana, kapitalizam okrutni. Hendlala sam putovanje i malo skočila do mora usput, na 1,5 dan.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ebote sta je ova nadrkana danas :D
Danas? Nego, čujem da ste Esca zaprli? Pa nije on to zaslužio? Čovjek gine na forumu i da nema njega pol komada vam tu ne bi zašlo. Evo, Noor, Nickita i ja prve.
Sta sam ja zaprluo kakve ja veze s icim imam?
Ajde, Max ne glumi. TI si Joža Manolić ovog foruma, Kic je Plenki.
Guest- Guest
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ebote sta je ova nadrkana danas :D
Danas? Nego, čujem da ste Esca zaprli? Pa nije on to zaslužio? Čovjek gine na forumu i da nema njega pol komada vam tu ne bi zašlo. Evo, Noor, Nickita i ja prve.
I sta da ti kazem ja na ovo? Nemam veze ja s ovim forumom nikakve. Nemam majkemi :)
Guest- Guest
More je popravilo sve..ostalo je okrutna realnost..Eva wrote:Vedenemo wrote:di si,eva,ludo..falila si 8-)Eva wrote:marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac
Ma stislo me sa svih strana, kapitalizam okrutni. Hendlala sam putovanje i malo skočila do mora usput, na 1,5 dan.
2014-04-12
...vidim ka'k je stislo kad si usput stigla skocit do mora...Eva wrote:Vedenemo wrote:di si,eva,ludo..falila si 8-)Eva wrote:marcellus wrote:uostalom mogli su i jožu manolića kandidirat za premijera, on ili plenković isti kurac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bolje da je bezbradica na forumu nego gnjec
Da, ni njega nekaj nema. A kaj se ti bojiš konkurencije?
Guest- Guest
....ma jok sele...obozavam je....Eva wrote:vuksadinare wrote:bolje da je bezbradica na forumu nego gnjec
Da, ni njega nekaj nema. A kaj se ti bojiš konkurencije?
2015-09-08
Arthas wrote:Max siva eminencija :)
Kriv sam i kad nisam kriv.....tu se negdje pjesma krije :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ebote sta je ova nadrkana danas :D
I sta da ti kazem ja na ovo? Nemam veze ja s ovim forumom nikakve. Nemam majkemi :)
Nakon desetljeća vladavine i diktature da bi ti mirno predao vlast?! Nemoj mene farbat.
Guest- Guest
Arthas wrote:Max siva eminencija :)
Jednom admin uvijek admin
darla- Admin
2015-10-22
Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :DSonikkin wrote:Arthas wrote:Max siva eminencija :)
Guest- Guest
Sonikkin wrote:Arthas wrote:Max siva eminencija :)
Joža Manolić = Max. Viš da je i dugovječan kao on.
Guest- Guest
Arthas wrote:Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :DSonikkin wrote:Arthas wrote:Max siva eminencija :)
A ono baca malo
darla- Admin
2015-10-22
...kaj danas igraju zrende sa tobom...
2015-09-08
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:
Nakon desetljeća vladavine i diktature da bi ti mirno predao vlast?! Nemoj mene farbat.
Pretpostavljam da teza o zasluzenom odmoru nakon desetljeca nastojanja da odrzim nekakve civilizacijske minimume na drugom forumu ne pije vode? :D
Guest- Guest
Sonikkin wrote:sitting_bull wrote:
bilo bi bolje kad bi se na njega drečalo kako je pretvrd, desničar i slično.
međutim, njemu se kroz dreku poručuje kako je mlak, neodređen, ni vrit ni mimo što kod tradicionalnih desnih birača stvara konfuziju i otvara pitanje što nam je ovaj trebao.
istina i negativna reklama je nekakva reklama, ali za desničare je Plenković u ovom trenutku mlakonja. što će biti kad postane i zvanično predsjednik domoljuba tek treba vidjeti.
očekujem kako će u zadnjim tjednima kampanje opet uletjeti ustaše, partizani, popovi i biskupi kako bi animirali zbunjeno stado...
Tradicionalni biraci HDZ nisu niti blizu toliko desno, to je manja struja, zato su i imali odliv u MOST. Nije ga SDP imao.
Naravno da ce letili, treba pokupiti desno krilo, nece se on njih odreci, a nece niti oni njega kako se bude priblizavala prica o SDP pobjedi.
Jer biti ce gusto, SDP se jako vara ako misli da ce nesto puno bolje proci sam ko stranka na izborima nego prosli puta.
ja se nadam da hoće, i to puno bolje. HDZ ne zaslužuje nego nestati kao politička snaga, jer ne zastupa ništa osim klijentelističkih interesa svog članstva. SDP zastupa to isto, ali i socijaldemokraciju. Bar imaju neku ideološku podlogu: HDZ je sam sebi svrha.
Sonikkin wrote:Arthas wrote:Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :DSonikkin wrote:Arthas wrote:Max siva eminencija :)
A ono baca malo
Gle gle...comedy hour :)
Guest- Guest
Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:
zrinka, nisam znao da pišeš na forumu!
Piši memoare ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Arthas wrote:Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :DSonikkin wrote:Arthas wrote:Max siva eminencija :)
A ono baca malo
Guest- Guest
Arthas wrote:Piši memoare ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Arthas wrote:Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :DSonikkin wrote:
A ono baca malo
Da krenem s time, vjerojatno bih se udeprimirao nakon pola sata i prosuo si mozak :)
Guest- Guest
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 6 of 16