Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
ON je sam rekao. Bitna razlika.Ero wrote:Pa dobro, tako si već na početku trebao reći.Starhemberg wrote:Prvi put si na temi, banuo slučajno? Ili ne čitaš uopće što se ovdje piše? Provjereno, nova tv. Sam je sebe inkriminirao.Ero wrote:Samo još objasni zbog čega i koji su ti argument.Starhemberg wrote:Da mi je brat rođeni, ovakav govnar i njemu slični nije moj. Stavi prst na čelo pa malo promisli o tome. Odgovoriti ni ne moraš, odgovori sebi.Ero wrote:Ka'ćete više na "svoje", njih je 98.8% od svih lopina i kriminalaca?Starhemberg wrote:
To je ukratko cijela ova rasprava. Nećeš ti na moje, bez obzira što su skrivili.
Srušite jednu "našu" kuću od 4,999 bespravno izgrađenih i mislite da ste se s time nezakonite gradnje riješili.
BOSO vam služi istoj političkoj namjeni kao i nekoć rušenje Rojsove kuće. Vidi se to iz aviJona, ta nismo blasavi.
Kroz 10 godina će se jope' nać neki Rojs i BOSO, u to ne sumnjam...Samo stopicate u mjestu i vrtite u krug.
Ako je tako reklo na TV i u Provjeronom onda je to živi zid, pardon..mislim živa istina.
Guest- Guest
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Vas dvojica samo na neke brkate nalijećete?Ero wrote:Bio si brži.Regoč wrote:Uspjela depilacija, znači!Noor wrote:Vidimo i mi bez brčića
Guest- Guest
Na nacionalsocijalističke brčiće, seko...Noor wrote:Vas dvojica samo na neke brkate nalijećete?Ero wrote:Bio si brži.Regoč wrote:Uspjela depilacija, znači!Noor wrote:Vidimo i mi bez brčića
Kakvi su to nacionalsocijalistički brčići? Postoje i takvi?
Bilo je, a dalje ćeme da vidime.provocator wrote:Kakvi su to nacionalsocijalistički brčići? Postoje i takvi?
haaghaha veber ĆAĆA!veber wrote:bogtejebo, kozinstencija ti je kao kod PPR cijevi, ti si u razredu pn20Ero wrote:To samo vi, nacionalsocijalisti s brčićima, vidite razliku.provocator wrote:Bi ti njega moj curac takvim žarom branio da nije Bosiljko... da je slučajno Štef s Klanjca bolio bi te curac.Ero wrote:A di ti to vidiš ovdje Hercegovce, tovare jedan?provocator wrote:Ero jel ti to đubre braniš zato što je ercegovac? nabijem tebe i njega nacurac!
Ero wrote:U Dubravi je bio nekada Konzum, a šef prodaje je bio moj rođo.Daaaavno je to bilo.kaja_333 wrote:Pa sto nisi vidjela u svakom dućanu da ti prodavačica ode po nešto u skladište čega je nestalo na polici? Ili mislis da tamo čuči netko 15 sati i pise sto je uzela?!darla wrote:kaja_333 wrote:
Pa to ti kažem, možda su u dućanu one te koje stavljaju robu u skladište kada dođe i uzimaju po potrebi.
Toga nema u poslovanju, jer bi onda bio nered. Zna se tko zaprima i izdaje robu iz skladista. ne moze to biti n-broj osoba.
Jedne subote smo se, skupa s još nekima šefovima prodaje,dobili na janjetini u jednoj odličnoj gostilnici.
Cijelu noć sam samo slušao kako ih podkrada osoblje...Jedan između njih je sistemski bio podkradan, tako da
je pao na inventuri i, jbga...odveden u stanicu milicije . Nesreća je bila u tome da se sve dogodilo krajem
vikenda, kad je sve bilo zatvoreno, pa i banke. Ali je rođo znao jednog bankira, nazavao i uplatio manjak.
Veli mu ovaj kolega: -Ti i tvoja djeca nemate što više briniti u životu. Ako ikad usfali znate di sam.
pičku našao si firmu koja je odličje poštenja prema radnicima. konzum :D pazi lopovi se hvale kako ih drugi zakinu dok taj šef prodaje vjerojatno je radnicima smanjivao plaće i zakida ih sate kao što je to normalno za šefiće u konzumu
Guest- Guest
Ne inzistira o na bilo čemu već je Boso hercegovac i vlaj i tu svaka suvisla diskusija staje, da je Boso silovao po Vinkovcima djecu ova bedevija bi to opravdavala to je to, međutim ovakav sistem de facto otimanja od radnika je poznat kao Truck system i klasificira se kao oblik ropstva ili rospke zajednice znači Kaja i ovaj degenrik se zalažu za ropsko društvo kada to vodi njihov rođodarla wrote:Ero wrote:]
Uvijek ima posla, ko posao traži...Mogla je biti frizerka, čistačica-spremačica, prekupac - salatu prodavat na tržnici, svašta nešto...
Svaki posao je časan. Teško je samo za one koji hoće samo namještenje-službicu od 7-15h, a onda roštiljanje, kavice i slično.
Ma mislim, bez veze inzistiras na necemu sto nema uporiste u realnoj situaciji. Te zene se narade kao Isus, da bi ih se onda zakidalo kako gdje se stigne. Ta prica u kojoj se opravdava necije lose ponasanje prema radniku sa time da je to radnikov problem, je a u najblazu ruku apsurdno.
https://en.wikipedia.org/wiki/Truck_system
Kermit-
2014-04-17
provocator wrote:Kakvi su to nacionalsocijalistički brčići? Postoje i takvi?
ja to nisam pitala, jer sam mislila da vi svi znate o čemu on to
Guest- Guest
Bogme kad citam sve ovo o maltretiranju radnika ..
Jbt , kako je nama u jugi bilo dosadnoooo
Nista afera, nema nasilja, svi dobiju placu cak i bozocnicu , imaju radnicka odmaralista , zdravstvenu ambulantu u firmi ..
KAKO SMO TO UOPCE PREZIVJELI, NIJE MI JASNO
Nista afera, nema nasilja, svi dobiju placu cak i bozocnicu , imaju radnicka odmaralista , zdravstvenu ambulantu u firmi ..
Sora wrote:Bogme kad citam sve ovo o maltretiranju radnika ..
hebeš državu koja sve to pruža
Guest- Guest
Jebo Jugu, prošlog ljeta se na Brijunima ljetovalo (Stazić i drugovi) za samo 7 kuna na dan.Noor wrote:Sora wrote:Bogme kad citam sve ovo o maltretiranju radnika ..
hebeš državu koja sve to pruža
Svi na Brijune!
Nisam znao da je ercegovac.....onda to sve govori.....nečovjek i logoraš hrvatskog naroda......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ebali ti nanu naninu, je li ti to razlog? I jope' će, ako bude sreće.v_vlado wrote:Nisam znao da je ercegovac.....onda to sve govori.....nečovjek i logoraš hrvatskog naroda......
Daj ne seri, ovima se ne plaća u robi nego u novcu.asilovski wrote:Ne inzistira o na bilo čemu već je Boso hercegovac i vlaj i tu svaka suvisla diskusija staje, da je Boso silovao po Vinkovcima djecu ova bedevija bi to opravdavala to je to, međutim ovakav sistem de facto otimanja od radnika je poznat kao Truck system i klasificira se kao oblik ropstva ili rospke zajednice znači Kaja i ovaj degenrik se zalažu za ropsko društvo kada to vodi njihov rođodarla wrote:Ero wrote:]
Uvijek ima posla, ko posao traži...Mogla je biti frizerka, čistačica-spremačica, prekupac - salatu prodavat na tržnici, svašta nešto...
Svaki posao je časan. Teško je samo za one koji hoće samo namještenje-službicu od 7-15h, a onda roštiljanje, kavice i slično.
Ma mislim, bez veze inzistiras na necemu sto nema uporiste u realnoj situaciji. Te zene se narade kao Isus, da bi ih se onda zakidalo kako gdje se stigne. Ta prica u kojoj se opravdava necije lose ponasanje prema radniku sa time da je to radnikov problem, je a u najblazu ruku apsurdno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Plaća im se u novcu od kojeg veliki dio moraju ostaviti kod njega. Hajdučija i drumsko razbojništvo, a ne pravna država.kaja_333 wrote:Daj ne seri, ovima se ne plaća u robi nego u novcu.asilovski wrote:Ne inzistira o na bilo čemu već je Boso hercegovac i vlaj i tu svaka suvisla diskusija staje, da je Boso silovao po Vinkovcima djecu ova bedevija bi to opravdavala to je to, međutim ovakav sistem de facto otimanja od radnika je poznat kao Truck system i klasificira se kao oblik ropstva ili rospke zajednice znači Kaja i ovaj degenrik se zalažu za ropsko društvo kada to vodi njihov rođodarla wrote:Ero wrote:]
Guest- Guest
Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
2014-04-12
Rolingstonsi su si sami krivi.IvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa strašno je, ali to se događa svakodnevno...gayevi, crnci, Židovi, Srbi, Hercegovci, Rusi, Ameri, Klingonci...ne bi bilo nikog na forumu da se to zabrani.IvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
Guest- Guest
Koliko ste imali božićnicu ?:)Sora wrote:Bogme kad citam sve ovo o maltretiranju radnika ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ali samo jedni od nabrojanih pišu abuseStarhemberg wrote:Pa strašno je, ali to se događa svakodnevno...gayevi, crnci, Židovi, Srbi, Hercegovci, Rusi, Ameri, Klingonci...ne bi bilo nikog na forumu da se to zabrani.IvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
2014-04-15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 13 of 15