Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
NAPAD U VINKOVCIMA
Vlasnik tvrtke Boso Bosiljko Stanić fizički je napadnut danas prijepodne ispred sjedišta svoje tvrtke u Vinkovcima. Kako neslužbeno doznajemo napadač je brat Željka Dujmića, supruga Ivanke Dujmić koja je prva iznijela u javnost priču o načinu rada i odnosa prema zaposlenicima u tvrtki Boso zbog koje se otvorila afera koja posljednjih dana puni medijski prostor.
Bosiljko Stanić nam je potvrdio da je doživio napad i uskoro će dati izjavu o tome što se dogodilo, a kako doznajemo posljednjih dana su on i njegova obitelj bili suočeni s nizom prijetnji.
Razgovarali smo i sa Željkom Dujmićem koji nam je rekao da je šokiran viješću koju je netom prije doznao. Kazao je da se on i njegova obitelj u potpunosti ograđuju od onoga što je njegov brat učinio te da ga on ničime na to nije potaknuo. Istaknuo je da je s bratom u posljednjih godinu dana u lošim odnosima, te da imaju tek minimalan kontakt.
- Bacio je ljagu na sve što smo mi učinili u posljednje vrijeme kako bi se javnost upoznala s time što se događa u tvrtci Boso, a bacio je ljagu i na cijelu našu obitelj. Žao mi je što je do toga došlo jer ja to nikada nikome ne bih ni poželio, a kamoli učinio. To nije način za rješavanje problema. U konačnici i ja sam to mogao učiniti, ali mi takvo što nikada nije palo na pamet, niti bih to mogao. Mi smo naše probleme odlučili rješavati putem institucija jer je to jedini pravi način. Ponavljam, ograđujemo se od ovoga i žao nam je što je do toga došlo - rekao je Željko Dujmić.
Direktor Bosiljko Stanić
Vlasnik tvrtke Boso Bosiljko Stanić fizički je napadnut danas prijepodne ispred sjedišta svoje tvrtke u Vinkovcima. Kako neslužbeno doznajemo napadač je brat Željka Dujmića, supruga Ivanke Dujmić koja je prva iznijela u javnost priču o načinu rada i odnosa prema zaposlenicima u tvrtki Boso zbog koje se otvorila afera koja posljednjih dana puni medijski prostor.
Bosiljko Stanić nam je potvrdio da je doživio napad i uskoro će dati izjavu o tome što se dogodilo, a kako doznajemo posljednjih dana su on i njegova obitelj bili suočeni s nizom prijetnji.
Razgovarali smo i sa Željkom Dujmićem koji nam je rekao da je šokiran viješću koju je netom prije doznao. Kazao je da se on i njegova obitelj u potpunosti ograđuju od onoga što je njegov brat učinio te da ga on ničime na to nije potaknuo. Istaknuo je da je s bratom u posljednjih godinu dana u lošim odnosima, te da imaju tek minimalan kontakt.
- Bacio je ljagu na sve što smo mi učinili u posljednje vrijeme kako bi se javnost upoznala s time što se događa u tvrtci Boso, a bacio je ljagu i na cijelu našu obitelj. Žao mi je što je do toga došlo jer ja to nikada nikome ne bih ni poželio, a kamoli učinio. To nije način za rješavanje problema. U konačnici i ja sam to mogao učiniti, ali mi takvo što nikada nije palo na pamet, niti bih to mogao. Mi smo naše probleme odlučili rješavati putem institucija jer je to jedini pravi način. Ponavljam, ograđujemo se od ovoga i žao nam je što je do toga došlo - rekao je Željko Dujmić.
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
možda nema minimalan kontakt sa njegovom ženom, kad je junački brani drvenim kolcemIstaknuo je da je s bratom u posljednjih godinu dana u lošim odnosima, te da imaju tek minimalan kontakt.
Guest- Guest
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
BOSO d.o.o. je trgovačko poduzeće sa sjedištem u Vinkovcima, osnovano 1990. godine. Osnovna djelatnost je trgovina na malo i mjenjački poslovi, ali godine razvoja dovele su do širenja djelatosti i podzeće Boso je razvilo sestrinska poduzeća: - STANIĆ (proizvodnja kolača, pizzerie, restoran Barun Trenk) - PEKAR (pekarski program) - EKO-STOČAR ( povrtlarstvo, stočarstvo, obrada zemlje) Od samog osnivanja poduzeća, ono sve do danas radi vrlo uspješno što je do danas popraćeno stalnim porastom zaposlenika koji broji preko 1000 zaposlenika u 160 prodajnih objekata Poduzeće Boso je članica grupe Narodni trgovački lanac koji okuplja 10 hrvatskih trgovačkih kuća koja kroz više od 1200 prodajnih mjesta posluju na području cijele Hrvatske . Narodni trgovački lanac je društvo u 100% -om privatnom vlasništvu nastalo spajanjem grupe CBA Internacional i grupe NTL. BOSO d.o.o. svoju budućnost vidi u daljenjem razvoju trgovine, otvaranju novih objekata, povećanju konkurentnosti, istraživanju tržišta, maksimalnom zadovoljenju potreba i želja potrošača, te zapošljavanju mladih kadrova koji trebaju preuzeti veliku ulogu u budućnosti
Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Otvorio bi gostilnicu i imao bi sasvim dovoljno za pristojan život.
Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
To je to uvijek ima načina
2014-04-15
Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Ja sam legalist.
Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Guest- Guest
Ero wrote:Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Ja sam legalist.
Bili su i komunisti, ali njihovo čišćenje zagovaraš. Kao čovjek koji se predstavlja katolikom, bar bi kao takav tribo znat da moral ne proizlazi iz slova na papiru. Naravno napisanog od strane sistema.
Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanacaEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Opet ti kažem, ja sam legalist i ne za prebijanje ljudi kocem po vlastitom izboru.Riplex wrote:Ero wrote:Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Ja sam legalist.
Bili su i komunisti, ali njihovo čišćenje zagovaraš. Kao čovjek koji se predstavlja katolikom, bar bi kao takav tribo znat da moral ne proizlazi iz slova na papiru. Naravno napisanog od strane sistema.
Ti kažeš, samo ne gledaš viruje li ti iko oko tebe
Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanacaEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Ako ti se ne sviđa u nečijoj firmi, neka ti to bude motor za razmisliti o vlastitom biznisu.
Nije, da bi prehranio obitelj moras gutati uvrede i ponižavanja svakog šljama i probisvijeta i zaboraviti na dostojanstvo. Gdje bi bilo lako...Ero wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Guest- Guest
Ero wrote:Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanacaEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Ako ti se ne sviđa u nečijoj firmi, neka ti to bude motor za razmisliti o vlastitom biznisu.
neki dan smo baš tu problematiku pretresli do dna...ona s blagajnicama i 2500 kn plaće
znači, ako si vlasnik firme, imaš automatsko pravo prljavo izrabljivati svoje zaposlene?
Guest- Guest
Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
U slucaju Ere sve je oprošteno u trenutku kad se utvrdi prezime potencijalnog zlikovca :)
Guest- Guest
Ja sam uvijek brinuo sam o sebi. Znam dobro kako se to radi i čega se sve moraš odreći.Riplex wrote:Ti kažeš, samo ne gledaš viruje li ti iko oko tebe
Nema roštiljanja svaki dan, pa ni vikendima, kao ni ispijanja kavica i piva sa komšijama do ponoći.
Jesi li ti barem sam sebe zaposlio?
MaximusDecimusMiridije wrote:Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
U slucaju Ere sve je oprošteno u trenutku kad se utvrdi prezime potencijalnog zlikovca :)
Po vaše ne radi se više o potencijalnom zlikovcu. Ako su mediji rekli da je, onda se ga može komotno s kolcem zatuć.
Ero wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Po vaše ne radi se više o potencijalnom zlikovcu. Ako su mediji rekli da je, onda se ga može komotno s kolcem zatuć.
pa dopizdi živim ljudima gledat kako zaobilazi zakon...i tjera zaposlene u roblje
Guest- Guest
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 1 of 15