Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
ali samo jedni od nabrojanih pišu abuseStarhemberg wrote:Pa strašno je, ali to se događa svakodnevno...gayevi, crnci, Židovi, Srbi, Hercegovci, Rusi, Ameri, Klingonci...ne bi bilo nikog na forumu da se to zabrani.IvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Bonovima koje moraju potrošiti u trgovini poslodavca, a koja pravi bureke od otrovanog mesa sa svatova, ja znam Kajo da tvoj mikro mozak ne može procesuirati ovu količinu informacija ali samo polako i hrabro i nemoj uzimati burek od mesa kod svoga rođe da se ne bi prosrala (osim verbalno) i na klonjikaja_333 wrote:Daj ne seri, ovima se ne plaća u robi nego u novcu.asilovski wrote:Ne inzistira o na bilo čemu već je Boso hercegovac i vlaj i tu svaka suvisla diskusija staje, da je Boso silovao po Vinkovcima djecu ova bedevija bi to opravdavala to je to, međutim ovakav sistem de facto otimanja od radnika je poznat kao Truck system i klasificira se kao oblik ropstva ili rospke zajednice znači Kaja i ovaj degenrik se zalažu za ropsko društvo kada to vodi njihov rođodarla wrote:Ero wrote:]
Uvijek ima posla, ko posao traži...Mogla je biti frizerka, čistačica-spremačica, prekupac - salatu prodavat na tržnici, svašta nešto...
Svaki posao je časan. Teško je samo za one koji hoće samo namještenje-službicu od 7-15h, a onda roštiljanje, kavice i slično.
Ma mislim, bez veze inzistiras na necemu sto nema uporiste u realnoj situaciji. Te zene se narade kao Isus, da bi ih se onda zakidalo kako gdje se stigne. Ta prica u kojoj se opravdava necije lose ponasanje prema radniku sa time da je to radnikov problem, je a u najblazu ruku apsurdno.
https://en.wikipedia.org/wiki/Truck_system
Kermit-
2014-04-17
Još šta kradu i truju narod još da se žale hehehen_razbojnik wrote:ali samo jedni od nabrojanih pišu abuseStarhemberg wrote:Pa strašno je, ali to se događa svakodnevno...gayevi, crnci, Židovi, Srbi, Hercegovci, Rusi, Ameri, Klingonci...ne bi bilo nikog na forumu da se to zabrani.IvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
Kermit-
2014-04-17
Kad se identificiraš sa sjecikesama, lopovima i trovačima to tako ide, Ero bi dao desno jaje da može otrovati svadbu ko njegov rođo pa se time hvaliti u MeđugorjuIvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
Kermit-
2014-04-17
ja se samo mislim kad bi ovako netko konstantno vrijeđao mene zbog porijekla,regionalne ili neke druge priipadnosti,ne bi mi se nimalo svidjelo..pa bih vjerojatno nesto i poduzela..treba ici od sebe:sto ne zelis da se cini tebi,ne cini ni ti drugome!asilovski wrote:Kad se identificiraš sa sjecikesama, lopovima i trovačima to tako ide, Ero bi dao desno jaje da može otrovati svadbu ko njegov rođo pa se time hvaliti u MeđugorjuIvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
Da,nA taj se nacin poistovjecujem i uvijek hocu. :-)
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:
ja se samo mislim kad bi ovako netko konstantno vrijeđao mene zbog porijekla,regionalne ili neke druge priipadnosti,ne bi mi se nimalo svidjelo..pa bih vjerojatno nesto i poduzela..treba ici od sebe:sto ne zelis da se cini tebi,ne cini ni ti drugome!
Da,nA taj se nacin poistovjecujem i uvijek hocu. :-)
A ja mislim da bi bilo zgodno da ti ne uredujes po forumu.
darla- Admin
2015-10-22
Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
2014-04-12
Dobro, ovaj sta ga je pretukao je komunist, revolucionar ili satoras, branitelj, clan lokalne kladionice. Ukratko je li nas??
2014-04-14
IvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
Imas, ali tako da istodobno ne uredujes sa tim upisima po forumu.
darla- Admin
2015-10-22
Imaš pravo na jedan friški burek iz Bose, osobno iskustvo je uvijek bolje od salonaškog naklapanjaIvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
Kermit-
2014-04-17
eto,nisam ni znala da sam tako uredna,cak i bez nakane..a,misljenje mogu uvijek rec',osobito kad nikog ne vrijeđa..hvala :-)darla wrote:IvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
2014-04-12
ne jedem burek...prepustam vama ;Dasilovski wrote:Imaš pravo na jedan friški burek iz Bose, osobno iskustvo je uvijek bolje od salonaškog naklapanjaIvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
2014-04-12
hehee znači insajderica, rekao Vam rođo Boso da budete bolesni za svatovacIvyTeasdale wrote:ne jedem burek...prepustam vama ;Dasilovski wrote:Imaš pravo na jedan friški burek iz Bose, osobno iskustvo je uvijek bolje od salonaškog naklapanjaIvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
Kermit-
2014-04-17
nemam ja veze s njima,ni krvne,ni porodne..;-)asilovski wrote:hehee znači insajderica, rekao Vam rođo Boso da budete bolesni za svatovacIvyTeasdale wrote:ne jedem burek...prepustam vama ;Dasilovski wrote:Imaš pravo na jedan friški burek iz Bose, osobno iskustvo je uvijek bolje od salonaškog naklapanjaIvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
Ja to nacelno ;D
I,ne jedem burek @_@
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:eto,nisam ni znala da sam tako uredna,cak i bez nakane..a,misljenje mogu uvijek rec',osobito kad nikog ne vrijeđa..hvala :-)darla wrote:IvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D
Velis refleksna ti je reakcija. Nisam rekla da uredjujes, nego uredujes. Ja sam te upozorila, jer je ovo vec n-ti put da citam ulete tvoje takve vrste, dociranje te vrste ce imati sankcija u konacnoj akumulaciji, da nebi bilo nismo znali poslije.
darla- Admin
2015-10-22
a bogati ni to nisam znao...pa to sve govori...zlo od zla....idem uzet linex..abraham wrote:Dobro, ovaj sta ga je pretukao je komunist, revolucionar ili satoras, branitelj, clan lokalne kladionice. Ukratko je li nas??
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Sta imas proljev!?v_vlado wrote:a bogati ni to nisam znao...pa to sve govori...zlo od zla....idem uzet linex..abraham wrote:Dobro, ovaj sta ga je pretukao je komunist, revolucionar ili satoras, branitelj, clan lokalne kladionice. Ukratko je li nas??
Guest- Guest
dobio od ovog lika i djela...viš ,znaš za šta služi...Noor wrote:Sta imas proljev!?v_vlado wrote:a bogati ni to nisam znao...pa to sve govori...zlo od zla....idem uzet linex..abraham wrote:Dobro, ovaj sta ga je pretukao je komunist, revolucionar ili satoras, branitelj, clan lokalne kladionice. Ukratko je li nas??
2015-07-28
moras znat...oš nešv_vlado wrote:dobio od ovog lika i djela...viš ,znaš za šta služi...Noor wrote:Sta imas proljev!?v_vlado wrote:a bogati ni to nisam znao...pa to sve govori...zlo od zla....idem uzet linex..abraham wrote:Dobro, ovaj sta ga je pretukao je komunist, revolucionar ili satoras, branitelj, clan lokalne kladionice. Ukratko je li nas??
Guest- Guest
Uopće nije.IvyTeasdale wrote:Ali ovo je isto strasno,horny..da netko,ili neka skupina,stalno proziva i vrijeđa pripadnike neke druge skupine,na regionalnoj/rasnoj osnovi. Najblaze receno-degutantno.
Dalmatincima se svi drugi rugaju da su tovari,blitvari,neradnici i lezilebovići,te da se krevelje pjevajući klapske pjesme. I Dalmatinci se ne ljute.
Zagorce bije glas da su pijanci,da nisu nikakvi domaćini,da već rano jutro udaraju po vinu i gemištu. Oni se time ponose.
Bosancima se rugaju da su glupi,da ih žene varaju,a Bosanci o tome i sami izmišljaju viceve.
Bodulima se na nos baca škrtost i konzervativnost,zatvorenost ,a rugaju se i njihovom dijalektu (Ki ča mi). Ni oni se ne ljute.
Slavoncima se rugaju radi nevjernih i živahnih snaša,kao i zbog ogromne proždrljivosti i sklonosti da propiju imanja i da se drže maminih skuta. Ni kod njih nisam primijetio ljutnju.
E,onda Hercegovcu spomeneš nepotizam, Međugorje i bijele čarape i ispadaš hercofob i rasist.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
moj susjed ercegovac(ramljak) misli da grah raste na drvetu......čudan lik....kaže on...unas je tako.....
2015-07-28
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 14 of 15