Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
A tebi su Rusi i Asad svojta? Asad, ajde, može, ali Rusi?Yehudi wrote:Starhemberg wrote:Da mi je brat rođeni, ovakav govnar i njemu slični nije moj. Stavi prst na čelo pa malo promisli o tome. Odgovoriti ni ne moraš, odgovori sebi.Ero wrote:Ka'ćete više na "svoje", njih je 98.8% od svih lopina i kriminalaca?Starhemberg wrote:To je ukratko cijela ova rasprava. Nećeš ti na moje, bez obzira što su skrivili.MaximusDecimusMiridije wrote:
To ti više spada u sferu onoga "Možda i je đikan, ali je moj đikan" :D
Srušite jednu "našu" kuću od 4,999 bespravno izgrađenih i mislite da ste se s time nezakonite gradnje riješili.
BOSO vam služi istoj političkoj namjeni kao i nekoć rušenje Rojsove kuće. Vidi se to iz aviJona, ta nismo blasavi.
Kroz 10 godina će se jope' nać neki Rojs i BOSO, u to ne sumnjam...Samo stopicate u mjestu i vrtite u krug.
Ma uzaludu govoriti. ne može se protiv sebe ( i svojte ) to je duboko u korijenu l1ab ........ili već kako
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Ero jel ti to đubre braniš zato što je ercegovac? nabijem tebe i njega nacurac!
A Ceca? Mile Kitić? To ništa? A, rasisto?jastreb wrote:Ako sam Bosnu podijelio na andrićevsku i ćopićevsku,onda Hrvatsku dijelim također na dvije stastavnice.
Na Hrvatsku Bitlsa i Hrvatsku Rolingstonsa.
Neka takvog đubreta, neka... Dok je njega i njemu sličnih bit će i nas komunista!
A di ti to vidiš ovdje Hercegovce, tovare jedan?provocator wrote:Ero jel ti to đubre braniš zato što je ercegovac? nabijem tebe i njega nacurac!
Hrvatska su i bitlsi i stonsi...ja sam uvijek radije sluša bitlse ili ako ću žešće onda je to bio punk a ne hard rock.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bi ti njega moj curac takvim žarom branio da nije Bosiljko... da je slučajno Štef s Klanjca bolio bi te curac.Ero wrote:A di ti to vidiš ovdje Hercegovce, tovare jedan?provocator wrote:Ero jel ti to đubre braniš zato što je ercegovac? nabijem tebe i njega nacurac!
bitlsi su pederi. stonsi zakon.jastreb wrote:Ako sam Bosnu podijelio na andrićevsku i ćopićevsku,onda Hrvatsku dijelim također na dvije stastavnice.
kada vidim richardsa i jaggera znam da život ima smisla....
2014-12-30
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/1953649/ekskluzivno-vlasnik-tvrtke-boso-u-rtl-u-danas-prekinuo-sutnju-i-otkrio-svoju-stranu-price/
Slažem se i s tobom i s Jastrebom.veber wrote:bitlsi su pederi. stonsi zakon.jastreb wrote:Ako sam Bosnu podijelio na andrićevsku i ćopićevsku,onda Hrvatsku dijelim također na dvije stastavnice.
kada vidim richardsa i jaggera znam da život ima smisla....
pa to vi ercegovci slušate....Ero wrote:A Ceca? Mile Kitić? To ništa? A, rasisto?jastreb wrote:Ako sam Bosnu podijelio na andrićevsku i ćopićevsku,onda Hrvatsku dijelim također na dvije stastavnice.
2014-12-30
To samo vi, nacionalsocijalisti s brčićima, vidite razliku.provocator wrote:Bi ti njega moj curac takvim žarom branio da nije Bosiljko... da je slučajno Štef s Klanjca bolio bi te curac.Ero wrote:A di ti to vidiš ovdje Hercegovce, tovare jedan?provocator wrote:Ero jel ti to đubre braniš zato što je ercegovac? nabijem tebe i njega nacurac!
Vidimo i mi bez brčića
Guest- Guest
bogtejebo, kozinstencija ti je kao kod PPR cijevi, ti si u razredu pn20Ero wrote:To samo vi, nacionalsocijalisti s brčićima, vidite razliku.provocator wrote:Bi ti njega moj curac takvim žarom branio da nije Bosiljko... da je slučajno Štef s Klanjca bolio bi te curac.Ero wrote:A di ti to vidiš ovdje Hercegovce, tovare jedan?provocator wrote:Ero jel ti to đubre braniš zato što je ercegovac? nabijem tebe i njega nacurac!
2014-12-30
Uspjela depilacija, znači!Noor wrote:Vidimo i mi bez brčića
Prvi put si na temi, banuo slučajno? Ili ne čitaš uopće što se ovdje piše? Provjereno, nova tv. Sam je sebe inkriminirao.Ero wrote:Samo još objasni zbog čega i koji su ti argument.Starhemberg wrote:Da mi je brat rođeni, ovakav govnar i njemu slični nije moj. Stavi prst na čelo pa malo promisli o tome. Odgovoriti ni ne moraš, odgovori sebi.Ero wrote:Ka'ćete više na "svoje", njih je 98.8% od svih lopina i kriminalaca?Starhemberg wrote:To je ukratko cijela ova rasprava. Nećeš ti na moje, bez obzira što su skrivili.MaximusDecimusMiridije wrote:
ove prodavačice koje se žale su teški krimosi, a Stanić je čist i pošten kao Majka Božja
mrak
To ti više spada u sferu onoga "Možda i je đikan, ali je moj đikan" :D
Srušite jednu "našu" kuću od 4,999 bespravno izgrađenih i mislite da ste se s time nezakonite gradnje riješili.
BOSO vam služi istoj političkoj namjeni kao i nekoć rušenje Rojsove kuće. Vidi se to iz aviJona, ta nismo blasavi.
Kroz 10 godina će se jope' nać neki Rojs i BOSO, u to ne sumnjam...Samo stopicate u mjestu i vrtite u krug.
Guest- Guest
Pa dobro, današnja depilacijska sredstav čuda čine, ali sakrit ne mogu.Noor wrote:Vidimo i mi bez brčića
Bio si brži.Regoč wrote:Uspjela depilacija, znači!Noor wrote:Vidimo i mi bez brčića
Pa dobro, tako si već na početku trebao reći.Starhemberg wrote:Prvi put si na temi, banuo slučajno? Ili ne čitaš uopće što se ovdje piše? Provjereno, nova tv. Sam je sebe inkriminirao.Ero wrote:Samo još objasni zbog čega i koji su ti argument.Starhemberg wrote:Da mi je brat rođeni, ovakav govnar i njemu slični nije moj. Stavi prst na čelo pa malo promisli o tome. Odgovoriti ni ne moraš, odgovori sebi.Ero wrote:Ka'ćete više na "svoje", njih je 98.8% od svih lopina i kriminalaca?Starhemberg wrote:
To je ukratko cijela ova rasprava. Nećeš ti na moje, bez obzira što su skrivili.
Ako je tako reklo na TV i u Provjeronom onda je to živi zid, pardon..mislim živa istina.
Kakve veze danas imaju komunisti sa radničkom klasom??? Pa najveći ološ koji izrabljuje radnike upravo je i izašao iz komunističke partije kojoj je usput budi rečeno danas samo pederluk na pameti i ništa drugo. Jad i bijeda ste vi komunisti i nikada pameti niste imali niti će te je imatiprovocator wrote:Neka takvog đubreta, neka... Dok je njega i njemu sličnih bit će i nas komunista!
Guest- Guest
ON je sam rekao. Bitna razlika.Ero wrote:Pa dobro, tako si već na početku trebao reći.Starhemberg wrote:Prvi put si na temi, banuo slučajno? Ili ne čitaš uopće što se ovdje piše? Provjereno, nova tv. Sam je sebe inkriminirao.Ero wrote:Samo još objasni zbog čega i koji su ti argument.Starhemberg wrote:Da mi je brat rođeni, ovakav govnar i njemu slični nije moj. Stavi prst na čelo pa malo promisli o tome. Odgovoriti ni ne moraš, odgovori sebi.Ero wrote:Ka'ćete više na "svoje", njih je 98.8% od svih lopina i kriminalaca?Starhemberg wrote:
To je ukratko cijela ova rasprava. Nećeš ti na moje, bez obzira što su skrivili.
Ako je tako reklo na TV i u Provjeronom onda je to živi zid, pardon..mislim živa istina.
Guest- Guest
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 12 of 15