Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
kaja_333 wrote:
Hoćeš reci da je rješenje da radnik disciplinira poslodavca . E pa ne ide to tako , moze jedino svoju imovinu staviti na bubanj pa postati poslodavac.
To je ekstremno rjesenje u ekstremnim uvjetima, da. Da radni sporovi u ovoj drzavi funkcioniraju kako treba, onda za ekstremnim rjesenjima nebi bilo potrebe.
darla- Admin
2015-10-22
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
I Stazić će na Brijunima ljetovati za 7 kuna na dan.provocator wrote:
I dok je god takvih kao taj gad Stanić i njemu sličnih bit će komunizma i komunista.
kaja_333 wrote:
Jesmo mi u ovom slučaju čuli drugu stranu?
Koliko citam gospodin je bio isto na televiziji.
darla- Admin
2015-10-22
Jel znamo zašto mu je vratila 1000 kn od plaće? Ja ne znam. Pise jedino da inventurni manjak vraćaju od plaće. Da nije tako moze li realno svaki radnik odnijeti iz skladišta sto hoće? Da ne odgovara za manjkove..ha?Ero wrote:Moja bolja polovica se jednom prilikom rasplakala, kad nisam htio preuzeti posao(službu) za 6x veću platu+auto i šofer, pa tako ni ona gospođa, koja je kao trebala vraćati vlasniku 1000 kuna od plate. Kriminal je u pitanju, naravno. Pitam se koliko puta je to učinila?kaja_333 wrote:Bi ju ti zaposlila?darla wrote:kaja_333 wrote:
Pa dobro kaže, a tko ce ju vise zaposliti. Jedino ako je lud.
Zasto, zato sto hoce pravdu za sebe?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja ga nisam čula. Evo čitam danima radničku stranu.darla wrote:kaja_333 wrote:
Jesmo mi u ovom slučaju čuli drugu stranu?
Koliko citam gospodin je bio isto na televiziji.
2015-08-15
Ako sam dobro skužija nema više.darla wrote:Ero wrote:
Za takve, koji ništa nemaju, a bez posla su, za njih postoje socijalne službe, socijalni transferi i ne Stanić...
Zena ima posao, na koje joj se krse radna prava, koncentriraj se
Regoč wrote:Darla, ne uzdaj se u reklamu, novinari su gadovi i ocrnit će te da si Duh Sveti.
I pojest govno ako nisu u pravu.
darla- Admin
2015-10-22
Burn in hell bosiljko!
Guest- Guest
Kaća, ako Stanić krši zakonom zajamčena radnička prava nije rješenje tražiti nov posao, već se boriti za sebe. Gđa Dujmić je to pokušala pa je završila na ulici. Mada je i šogor prekšio zakon, učinio je pravednu stvar.
Dakle ako je i bio to je minimalno naprama radnicima.
2015-08-15
Ero wrote:
Moja bolja polovica se jednom prilikom rasplakala, kad nisam htio preuzeti posao(službu) za 6x veću platu+auto i šofer, pa tako ni ona gospođa, koja je kao trebala vraćati vlasniku 1000 kuna od plate. Kriminal je u pitanju, naravno. Pitam se koliko puta je to učinila?
Je, jer to je isto
Moja bisa poslodavka je mislila da se moze kurciti, pa je shvatila da ne moze, pa sad umilno i fino vrlo pristojno zove i pita bi li suradjivali. Ima batina dva kraja.
darla- Admin
2015-10-22
Takoc dosli smo vec do toga da ovi koji se zale na ponasanje tog idiota su kriminalci :D . Trebalo je sta...par sati.
Guest- Guest
Kakva prava, sto ih šalje da rade u restoranu. Ima pravo to raditi, on moze preraspodijeliti radne sate i radna mjesta. Sto im uzima u slučaju inventurnog manjka? Ima i to pravo, oni su odgovorni za robu u skladištu. Sto jos radi?Regoč wrote:Kaća, ako Stanić krši zakonom zajamčena radnička prava nije rješenje tražiti nov posao, već se boriti za sebe. Gđa Dujmić je to pokušala pa je završila na ulici. Mada je i šogor prekšio zakon, učinio je pravednu stvar.
2015-08-15
Da su institucije do sada radile posao lik bi umjesto jednog kolca imao gang bang u zatvoru.. šteta, propuštena lijepa prilika da se dotični pridruži sve brojnijoj LGBTQ zajednici ... homofobne institucije, to ti je.....
darth_vader-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Jel znamo zašto mu je vratila 1000 kn od plaće? Ja ne znam. Pise jedino da inventurni manjak vraćaju od plaće. Da nije tako moze li realno svaki radnik odnijeti iz skladišta sto hoće? Da ne odgovara za manjkove..ha?Ero wrote:Moja bolja polovica se jednom prilikom rasplakala, kad nisam htio preuzeti posao(službu) za 6x veću platu+auto i šofer, pa tako ni ona gospođa, koja je kao trebala vraćati vlasniku 1000 kuna od plate. Kriminal je u pitanju, naravno. Pitam se koliko puta je to učinila?kaja_333 wrote:Bi ju ti zaposlila?darla wrote:kaja_333 wrote:
Pa dobro kaže, a tko ce ju vise zaposliti. Jedino ako je lud.
Zasto, zato sto hoce pravdu za sebe?
Opaaa bato, a to je u pitanju. Stanić, dakle, ne poštuje običaje autohtonog stanovništva.
Strogo kaznit s kocem po leđima ...
kaja_333 wrote:
Kakva prava, sto ih šalje da rade u restoranu. Ima pravo to raditi, on moze preraspodijeliti radne sate i radna mjesta. Sto im uzima u slučaju inventurnog manjka? Ima i to pravo, oni su odgovorni za robu u skladištu. Sto jos radi?
Nema pravo ne priznati otpis, nego pisati manjak kod robe kojoj istekne rok trajanja recimo.
darla- Admin
2015-10-22
ye, naglo postaješ teški 'legalist', ako se radi o nekome koga doživljavaš svojimEro wrote:Zato sam legalist. Di ima zakona ima i načina.
ali ako se radi o 'drugima', onda tvoj 'legalizam' nestaje i vrijedi samo "i kolcem i lancem i bokserom u glavu"
neva- Posts : 4367
2014-04-12
U t(v)om slučaju samo jedan kraj.darla wrote:Ero wrote:
Moja bolja polovica se jednom prilikom rasplakala, kad nisam htio preuzeti posao(službu) za 6x veću platu+auto i šofer, pa tako ni ona gospođa, koja je kao trebala vraćati vlasniku 1000 kuna od plate. Kriminal je u pitanju, naravno. Pitam se koliko puta je to učinila?
Je, jer to je isto
Moja bisa poslodavka je mislila da se moze kurciti, pa je shvatila da ne moze, pa sad umilno i fino vrlo pristojno zove i pita bi li suradjivali. Ima batina dva kraja.
PS: U opisu ponuđene službe je bilo i odpuštanje 120 radnika. Nema tog novca , koji bi mi takvo što mogao kompezirati.
Last edited by Ero on 7/7/2016, 17:34; edited 1 time in total
MaximusDecimusMiridije wrote:Takoc dosli smo vec do toga da ovi koji se zale na ponasanje tog idiota su kriminalci :D . Trebalo je sta...par sati.
Sto bi bilo drugo nego kriminalci
darla- Admin
2015-10-22
Ok, to nema pravo. Međutim u toj sumi pritužbi meni je palo u oko ovodarla wrote:kaja_333 wrote:
Kakva prava, sto ih šalje da rade u restoranu. Ima pravo to raditi, on moze preraspodijeliti radne sate i radna mjesta. Sto im uzima u slučaju inventurnog manjka? Ima i to pravo, oni su odgovorni za robu u skladištu. Sto jos radi?
Nema pravo ne priznati otpis, nego pisati manjak kod robe kojoj istekne rok trajanja recimo.
- šalje nas da radimo u restoranu
- za manjkove u skladištu odgovaramo materijalno
A na to on ima pravo.
2015-08-15
Ovo mi miriše kao da je Nevin uradak. Baš mi je nedostajala...HarleyQ wrote:ye, naglo postaješ teški 'legalist', ako se radi o nekome koga doživljavaš svojimEro wrote:Zato sam legalist. Di ima zakona ima i načina.
ali ako se radi o 'drugima', onda tvoj 'legalizam' nestaje i vrijedi samo "i kolcem i lancem i bokserom u glavu"
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 8 of 15