ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!

Page 15 of 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!  - Page 15 Empty Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!

Post by v_vlado Fri 8 Jul - 19:55

moj susjed ercegovac(ramljak) misli da grah raste na drvetu......čudan lik....kaže on...unas je tako.....

v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!  - Page 15 Empty Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!

Post by jastreb Fri 8 Jul - 19:59

v_vlado wrote:moj susjed ercegovac(ramljak) misli da grah raste na drvetu......čudan lik....kaže on...unas je tako.....
Reci ti tome Ramljaku da on nije nikakvi Hercegovac ,nego čisti Bosanac.

Počeli su se (tko zna iz kojeg razloga) prikazivati kao Hercegovci. To sam primijetio i kod dijela Livnjaka.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya Fri 8 Jul - 20:02

asilovski wrote:
kaja_333 wrote:
asilovski wrote:
darla wrote:
Ero wrote:]
Uvijek ima posla, ko posao traži...Mogla je biti frizerka, čistačica-spremačica,  prekupac - salatu prodavat na tržnici, svašta nešto...
Svaki posao je časan. Teško je samo za one koji hoće samo namještenje-službicu od 7-15h, a onda roštiljanje, kavice i slično.

Ma mislim, bez veze inzistiras na necemu sto nema uporiste u realnoj situaciji. Te zene se narade kao Isus, da bi ih se onda zakidalo kako gdje se stigne. Ta prica u kojoj se opravdava necije lose ponasanje prema radniku sa time da je to radnikov problem, je a u najblazu ruku apsurdno.
Ne inzistira o na bilo čemu već je Boso hercegovac i vlaj i tu svaka suvisla diskusija staje, da je Boso silovao po Vinkovcima djecu ova bedevija bi to opravdavala to je to, međutim ovakav sistem de facto otimanja od radnika je poznat kao Truck system i klasificira se kao oblik ropstva ili rospke zajednice znači Kaja i ovaj degenrik se zalažu za ropsko društvo kada to vodi njihov rođo

https://en.wikipedia.org/wiki/Truck_system
Daj ne seri, ovima se ne plaća u robi nego u novcu.
Bonovima koje moraju potrošiti u trgovini poslodavca, a koja pravi bureke od otrovanog mesa sa svatova, ja znam Kajo da tvoj mikro mozak ne može procesuirati ovu količinu informacija ali samo polako i hrabro i nemoj uzimati burek od mesa kod svoga rođe da se ne bi prosrala (osim verbalno) i na klonji
Hedervari ti si izgleda zdroknuo vec taj burek, ako je suditi po napisanom.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Fri 8 Jul - 20:06

abraham wrote:Dobro, ovaj sta ga je pretukao je komunist, revolucionar ili satoras, branitelj, clan lokalne kladionice. Ukratko je li nas??
Madaron.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by v_vlado Fri 8 Jul - 20:10

jastreb wrote:
v_vlado wrote:moj susjed ercegovac(ramljak) misli da grah raste na drvetu......čudan lik....kaže on...unas je tako.....

Počeli su se (tko zna iz kojeg razloga) prikazivati kao Hercegovci. To sam primijetio i kod dijela Livnjaka.
e sad si me dotukao.....totalno...ni to nism znao......prođe dan ,ja u neznanju....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 9 Jul - 10:26

darla wrote:
IvyTeasdale wrote:
darla wrote:
IvyTeasdale wrote:Ne uređujem,ali imam svako pravo napisat sto mi smeta..osim ako nemam :D

Imas, ali tako da istodobno ne uredujes sa tim upisima po forumu.
eto,nisam ni znala da sam tako uredna,cak i bez nakane..a,misljenje mogu uvijek rec',osobito kad nikog ne vrijeđa..hvala :-)

Velis refleksna ti je reakcija. Nisam rekla da uredjujes, nego uredujes. Ja sam te upozorila, jer je ovo vec n-ti put da citam ulete tvoje takve vrste, dociranje te vrste ce imati sankcija u konacnoj akumulaciji, da nebi bilo nismo znali poslije.
Darlo, čemu ovakav nalet na Margaretu? Nije nikoga vrieđala, nije ništa ružno napisala, samo je izniela stav i dala nam priliku da razmislimo o vlastitim postupcima. Ako zbog toga prietiš, možeš komotno sve nas prognati zavazda s foruma.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 9 Jul - 10:29

I u Dalmaciji kokoši nesu jaja od pet kilah. Ima valjda nešto u tom južnjačkom mentalitetu da gube osjećaj za stvarnost i što ih nagoni na bahatost.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 9 Jul - 10:32

v_vlado wrote:
jastreb wrote:

e sad si me dotukao.....totalno...ni to nism znao......prođe dan ,ja u neznanju....
Ima tomu već neko vrieme. Duvnjaci su isto izvorno Bosanci, ali su se prepisali u Hercegovce. Livno, Duvno i Kupres čine područje znano kao Završje jer je tu završavala Bosna. Livnjaci su podieljeni, jedna koju sam znao na faksu odbijala je ikakvo povezivanje s Hercegovcima i inzistirala da je Bosanka.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 9 Jul - 10:34

Uglavnom, smije li tražiti od svojih radnikah da kupuju kod njega? Ne smije. Pametan bi poslodavac stimulirao radnike popustima i nagradnim bodovima za sve nove mušterije koje dovedu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jul - 14:32

Regoč wrote:Uglavnom, smije li tražiti od svojih radnikah da kupuju kod njega? Ne smije. Pametan bi poslodavac stimulirao radnike popustima i nagradnim bodovima za sve nove mušterije koje dovedu.
Slažem se, no ovdje vlada histerija da ga treba zatvoriti , objesiti itd. Čovjek je gadno griješio i treba to platiti no javni linč neće pomoći nikome to je sigurno pogotovo što se u igru ubacio agrokor a ako on preuzme boso lanac trgovina( todorić mu obećao  da će  se osvetiti jer mu je ovaj kupio neku nekretninu pod nosem) odoše svi koperanti Bosini kao i većina radnika ni krivi ni dužni u pi**u materinu a to je još najmanje 50 obitelji koperanata i ko zna koliko trgovkinja koje će morati potražiti u tom slučaju sreću po njemačkoj, irskoj ili švedistanu. Treba stati na loptu, bosu prisiliti na plaćanje odštete i penala ali ga ostaviti na životu uz stroži nadzor i češljaj vunu dalje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 9 Jul - 14:41

A zbog čega je točno Ero baniran....koliko vidim, ovdje ima puno bezobraznijih od njega pa ništa....i meni se gadi Boso, ali da mi ne pada na pamet zbog nekog kretena napadati jednu cijelu skupinu ljudi... iskreno, neki ljudi zbog takvog stila komunikacije bi uživo s poda svoje zube skupljali pa im toplo preporučujem da svoje frustracije i stavove takvog tipa drže među svoja četiri zida, a na forumu nek laju koliko im dopuste...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jul - 14:48

jasambrend wrote:A zbog čega je točno Ero baniran....koliko vidim, ovdje ima puno bezobraznijih od njega pa ništa....i meni se gadi Boso, ali da mi ne pada na pamet zbog nekog kretena napadati jednu cijelu skupinu ljudi... iskreno, neki ljudi zbog takvog stila komunikacije bi uživo s poda svoje zube skupljali pa im toplo preporučujem da svoje frustracije i stavove takvog tipa drže među svoja četiri zida, a na forumu nek laju koliko im dopuste...
Koliko vidim v_vlado izvrjeđao sve hercegovce a prije toga asila ali pukla kanđija na erinim leđima jer je v_vladi nanu spomenio nakon debelog vrijeđanja što je doživio scratch
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 10 Jul - 15:09

Drže se protuhercegovačke snage skupa!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Back to top

- Similar topics