Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 5 of 23
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
ovo mi potice umjetnicke misli..predivno skrojeno,a boja tajanstvena
Guest- Guest
doista..slozio bih se..ma kome ovo moze smetati..sao me zanima taj mentalni sklop,koji ne voli zensku ljepotu..
Guest- Guest
Noor wrote:Kako ste temu unakaradili...jooj
evo da ju onda popravimo
Guest- Guest
Jok,doveli smo je do nirvane i bogomdanog pozitivluka...
Os malo adrenalina??Pogledaj u cjelosti..zanimljivo je..decki imajo stvarno mooda..
Os malo adrenalina??Pogledaj u cjelosti..zanimljivo je..decki imajo stvarno mooda..
Guest- Guest
kriva slika, mislio sam ovu
danas je ušao u jupiterovu Orbitu
danas je ušao u jupiterovu Orbitu
Last edited by deda hipster on 5/7/2016, 21:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
kad neznas i ljencina si, evo cure svako malo kmece kak trebaju izvodjace sitnih gradjevinskih radova, jesti piti mozda sexat i mozda koja kuna i ti nista, ebote, da sam malo blize rvackoj imao bi posla ko u pricikic wrote:nek mi netko objasni kak zarađujem na forumu, jer dobro bi mi došli ti novci, gdje su te pare? na FREE FORUMU :(
2015-01-23
ebate, svetac jedva docekao da moze postat golu zenskadiju :D
Ako itko stalno prijeti onda prijetiš ti svima onima koji bi samo pomislili kliknuti na abuse report. Pa dogovorite se s forum motion-om i uklonite tu opciju. Drkica na screenshot ti je "glorious life", a drkica na konstantno indirektno veličanje ustaštva i fašizma je ok. Ta paranoja s rušenjem foruma samo je izlika da se korisnicima čije stavove i sam podržavaš i dijeliš omogući nesankcionirano blebetanje. Nemate petlje nazvati se pravim imenom.kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:bogomdani wrote:Amateru..to se odmah radi skrinšut..Usne Stjepana Gnječa wrote:Pa upravo sada fali jedna tema koju je admin najprije zaključao a potom izbrisao sa foruma. Eto fale i moje prijave na Infu i one izbrisane. Bravo admini
i onda drkica na isprintano, such a glorious life
Kic, tebe nije stid? Nije ti neugodno? Sad barem znamo koju grupicu mentalnih pervertita plaćenih dobrovoljaca "branitelja" podržavaš i znamo da pravila nisu za sve ista.
ja ću ti ovo samo jednom reći, osobe koje prijete brisanjem foruma nisu isti za mene, ti i svetac se morate malo iskupiti prije nego što vas krenem razmatrati opet kao normalne korisnike, ni na kojem drugom forumu ne bi pisali da ste tamo prijetili da ćete ih izbrisati tj srušiti, a ti ovo lagano pročitaj pa, ako nisi shvatio reći ću jednostavno, obojica ste pod prijetnjom trajnog bana do daljnjega.
Last edited by HaleyGoffage777 on 5/7/2016, 21:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:kad neznas i ljencina si, evo cure svako malo kmece kak trebaju izvodjace sitnih gradjevinskih radova, jesti piti mozda sexat i mozda koja kuna i ti nista, ebote, da sam malo blize rvackoj imao bi posla ko u pricikic wrote:nek mi netko objasni kak zarađujem na forumu, jer dobro bi mi došli ti novci, gdje su te pare? na FREE FORUMU :(
uvijek nešto fali
HaleyGoffage777 wrote:Ako itko stalno prijeti onda prijetiš ti svima onima koji bi samo pomislili kliknuti na abuse report. Pa dogovorite se s forum motion-om i uklonite tu opciju. Drkica na screenshot ti je "glorious life", a drkica na konstantno indirektno veličanje ustaštva i fašizma je ok. Ta paranoja s rušenjem foruma samo je izlika da se korisnicima čije stavove i sam podržavaš i dijeliš omogući nesankcionirano blebetanje. Nemate petlje nazvati se pravim imenom.kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:bogomdani wrote:Amateru..to se odmah radi skrinšut..Usne Stjepana Gnječa wrote:Pa upravo sada fali jedna tema koju je admin najprije zaključao a potom izbrisao sa foruma. Eto fale i moje prijave na Infu i one izbrisane. Bravo admini
Kic, tebe nije stid? Nije ti neugodno? Sad barem znamo koju grupicu mentalnih pervertita plaćenih dobrovoljaca "branitelja" podržavaš i znamo da pravila nisu za sve ista.
ja ću ti ovo samo jednom reći, osobe koje prijete brisanjem foruma nisu isti za mene, ti i svetac se morate malo iskupiti prije nego što vas krenem razmatrati opet kao normalne korisnike, ni na kojem drugom forumu ne bi pisali da ste tamo prijetili da ćete ih izbrisati tj srušiti, a ti ovo lagano pročitaj pa, ako nisi shvatio reći ću jednostavno, obojica ste pod prijetnjom trajnog bana do daljnjega.
HaleyGoffage777 wrote:konstantno indirektno veličanje ustaštva i fašizma je ok
ljudi malo navijaju za Hasanbegovića, što sad
Guest- Guest
darla wrote:Ode nirvana u kurac .
Žene mogu donijeti mir svijetu
Guest- Guest
Sinoć serem, a plast malikic wrote:HaleyGoffage777 wrote:Ako itko stalno prijeti onda prijetiš ti svima onima koji bi samo pomislili kliknuti na abuse report. Pa dogovorite se s forum motion-om i uklonite tu opciju. Drkica na screenshot ti je "glorious life", a drkica na konstantno indirektno veličanje ustaštva i fašizma je ok. Ta paranoja s rušenjem foruma samo je izlika da se korisnicima čije stavove i sam podržavaš i dijeliš omogući nesankcionirano blebetanje. Nemate petlje nazvati se pravim imenom.kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:
Težak rad.
Pa me peče, žari, pali
Ophrvo me težak smrad.
Rabelais, Gargantua and Pantagruel
Guest- Guest
gdje golo??posvuda u gaćovaLeviathan2 wrote:ebate, svetac jedva docekao da moze postat golu zenskadiju :D
Guest- Guest
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 5 of 23