Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 4 of 23
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
u svakom slucaju slatka cura...deda hipster wrote:i nesavršenosti mogu biti lijepe
Guest- Guest
nek mi netko objasni kak zarađujem na forumu, jer dobro bi mi došli ti novci, gdje su te pare? na FREE FORUMU :(
hahahahaha..ma nije Kic peder..njega jedna teta-Forumasica privija na grudi i uci korisnim stvarima...dobro tomoze ostaviti traga na njeznoj umjetnickoj dusi,nadam se ipak pozitivnog...dolazak wrote:Kicu moeras nekog muskog staviti on prazni jajca na pedere,sto je ok i pederi su ljudibogomdani wrote:u svakom slucaju slatka cura...deda hipster wrote:i nesavršenosti mogu biti lijepe
dakle daj njemus tavi nekog pedera da masturbira na tu sliku a ne masturbira kao obicno prijetnjama po forumasima,jer on zarađuje pomocu foruma i ne prijeti mu forumomj,tu skuplja lovu daq ga moze netko nategnuti,sto je i vise nego ocito
dakle pederi su ok,ali daj nemojute srati po drugima nego serite sami po sebi,tako treba biti jel tako
cuvaj se Kica bogomdani-sveti.da nebi po tebi masturbirao i slao ti "porukice"
uvijek za Boga,samo sam malcice preagresivan prema maloumnicima,a njim ima dost i na forumu nazalost
Guest- Guest
Pa lik je benigan..Kao i Esko,kao i Longi...toliko je ocito ali eto hajde...Starhemberg wrote:Ode Ajk, a svetac se taman obradovao
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ode Ajk, a svetac se taman obradovao
Guest- Guest
Iknar ranije nije bio toliko naerotiziran. Nije imao bludne asocijacije. Što se dogodilo u međuvremenu?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Starhemberg wrote:Ode Ajk, a svetac se taman obradovao
Da
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:Iknar ranije nije bio toliko naerotiziran. Nije imao bludne asocijacije. Što se dogodilo u međuvremenu?
Guest- Guest
frakcija wrote:Iknar ranije nije bio toliko naerotiziran. Nije imao bludne asocijacije. Što se dogodilo u međuvremenu?
Bila neka inicijacija...
Guest- Guest
dogodio se sex.
sretan sam i zadovoljan..omiljeni shop umjetnickih krpica se ne zatvara kod Menea..
http://www.beate-uhse.com/?site=s&gclid=CIfDk4iJ3c0CFWclcgodkxkGQA
http://www.beate-uhse.com/?site=s&gclid=CIfDk4iJ3c0CFWclcgodkxkGQA
Guest- Guest
kic wrote:nek mi netko objasni kak zarađujem na forumu, jer dobro bi mi došli ti novci, gdje su te pare? na FREE FORUMU :(
Guest- Guest
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 4 of 23