Nema linka (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Nema linka (chat)
frakcija wrote:ja bi da se ljubav ko epidemija raširi na čitav forum i da svima srca budu puna . Mogli bi i nekakvu ekumensku sektu pokrenut, tako da i nekršteni imaju kamo.
betty.boop-
2015-01-23
draga nema teIvyTeasdale wrote:veberu, ostavi ih na miru..
2014-12-30
nemerefrakcija wrote:ja bi da se ljubav ko epidemija raširi na čitav forum i da svima srca budu puna . Mogli bi i nekakvu ekumensku sektu pokrenut, tako da i nekršteni imaju kamo.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vebere pedereveber wrote:znam promeo, vidimprckov wrote:ja sam prckov,veber wrote:promeo samo naprijed.prckov wrote:dobroveber wrote:
ma ne zavidimo.
drago nam je.
jest da zaserete chat ko grlice, ali to i jeste pa samo vi dajte gugučite i dalje.
fjulija je ready
pise ti na avataru
2014-04-19
udri ga peglom megiIvyTeasdale wrote:veberu, ostavi ih na miru..
2014-04-19
viš kako ljubav na me djeluje:
..biti cisti. Biti sveti.
I kad nema Naseg duha
medju nama jednog sveca,
treba i bez bijela ruha
biti djeca, biti djeca...
ja bi se odma zaredila
o on kaže nemere. moja i ničija..
..biti cisti. Biti sveti.
I kad nema Naseg duha
medju nama jednog sveca,
treba i bez bijela ruha
biti djeca, biti djeca...
ja bi se odma zaredila
o on kaže nemere. moja i ničija..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ima manjak ženskihprckov wrote:nemerefrakcija wrote:ja bi da se ljubav ko epidemija raširi na čitav forum i da svima srca budu puna . Mogli bi i nekakvu ekumensku sektu pokrenut, tako da i nekršteni imaju kamo.
2014-04-19
ja sam tebe uvatio i odnijet ću te u pećinuprckov wrote:ima manjak ženskihprckov wrote:nemerefrakcija wrote:ja bi da se ljubav ko epidemija raširi na čitav forum i da svima srca budu puna . Mogli bi i nekakvu ekumensku sektu pokrenut, tako da i nekršteni imaju kamo.
2014-04-19
prckov wrote:ja sam tebe uvatio i odnijet ću te u pećinuprckov wrote:ima manjak ženskihprckov wrote:nemerefrakcija wrote:ja bi da se ljubav ko epidemija raširi na čitav forum i da svima srca budu puna . Mogli bi i nekakvu ekumensku sektu pokrenut, tako da i nekršteni imaju kamo.
2014-04-19
jesi se prepalaprckov wrote:prckov wrote:ja sam tebe uvatio i odnijet ću te u pećinuprckov wrote:ima manjak ženskihprckov wrote:nemerefrakcija wrote:ja bi da se ljubav ko epidemija raširi na čitav forum i da svima srca budu puna . Mogli bi i nekakvu ekumensku sektu pokrenut, tako da i nekršteni imaju kamo.
2014-04-19
ako odeš do ex-iskon forumaprckov wrote:šta je ovo srićofrakcija wrote:
zatakni cvića u kosama
trefit ćeš svatove fine
i uvik litnje vrime
2016-03-09
f: jesamprckov wrote:jesi se prepalaprckov wrote:prckov wrote:ja sam tebe uvatio i odnijet ću te u pećinuprckov wrote:ima manjak ženskihprckov wrote:
nemere
p: ne boj se neću ti ništa
f: toga sam se i pepala
2014-04-19
p: ne boj se neću ti ništa, nećeš ni osjetitiprckov wrote:f: jesamprckov wrote:jesi se prepalaprckov wrote:prckov wrote:ja sam tebe uvatio i odnijet ću te u pećinuprckov wrote:
ima manjak ženskih
:p
2016-03-09
nemoj ti meni u šiframa pričatfrakcija wrote:ako odeš do ex-iskon forumaprckov wrote:šta je ovo srićofrakcija wrote:
zatakni cvića u kosama
trefit ćeš svatove fine
i uvik litnje vrime
2014-04-19
frakcija wrote:p: ne boj se neću ti ništa, nećeš ni osjetitiprckov wrote:f: jesamprckov wrote:jesi se prepalaprckov wrote:prckov wrote:
ja sam tebe uvatio i odnijet ću te u pećinu
:p hahahaha a niš, naješću se bilelog luka,to se mora osjetit
f:
2014-04-19
utekla mi mlada iz pećine
2014-04-19
prckov wrote:frakcija wrote:p: ne boj se neću ti ništa, nećeš ni osjetitiprckov wrote:f: jesamprckov wrote:jesi se prepalaprckov wrote:
:p hahahaha a niš, naješću se bilelog luka,to se mora osjetit
f: ne zaboga, i labavi ume da zabavi
p:
2014-04-19
2014-04-19
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 45 of 50