Nema linka (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Nema linka (chat)
jubavi moja virtualna moran ić spavat
tipkamo se sutra
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
he is such a teaserprckov wrote:a vjerujem da jeosto ukopan, ja te pratički ne znam ali si ostavila isti dojam
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
laku noćfrakcija wrote:he is such a teaserprckov wrote:a vjerujem da jeosto ukopan, ja te pratički ne znam ali si ostavila isti dojam
2014-04-19
Navijam za Talijane...
2014-04-12
Ipak Nijemci..
2014-04-12
Jel ovaj novi poster postavljen zbog prcka i mene?
2016-03-09
a zbog koga bi drugog!?frakcija wrote:Jel ovaj novi poster postavljen zbog prcka i mene?
Guest- Guest
nema ga..uteka je..pripa se .. znala sanNoor wrote:a zbog koga bi drugog!?frakcija wrote:Jel ovaj novi poster postavljen zbog prcka i mene?
2016-03-09
nisan malo sam se politicki osvješćivoo pa te nisam odma vidiofrakcija wrote:nema ga..uteka je..pripa se .. znala sanNoor wrote:a zbog koga bi drugog!?frakcija wrote:Jel ovaj novi poster postavljen zbog prcka i mene?
a i n mogu pobjec od tebe kad si mi stalno u mislima
znaš onu od dine....ti ti si mi...
2014-04-19
borija si se za našu stvar..diza mostove i pruge u zrakprckov wrote:nisan malo sam se politicki osvješćivoo pa te nisam odma vidiofrakcija wrote:nema ga..uteka je..pripa se .. znala sanNoor wrote:a zbog koga bi drugog!?frakcija wrote:Jel ovaj novi poster postavljen zbog prcka i mene?
2016-03-09
u jednom momentu sam da prostis čak i kitu moro upotrebitfrakcija wrote:borija si se za našu stvar..diza mostove i pruge u zrakprckov wrote:nisan malo sam se politicki osvješćivoo pa te nisam odma vidiofrakcija wrote:nema ga..uteka je..pripa se .. znala sanNoor wrote:a zbog koga bi drugog!?frakcija wrote:Jel ovaj novi poster postavljen zbog prcka i mene?
ako se vratim sjeban oćeš me njegovat
2014-04-19
srčani borac ne bira sredstva borbe..i nježnik u čelo ako treba!prckov wrote:u jednom momentu sam da prostis čak i kitu moro upotrebitfrakcija wrote:borija si se za našu stvar..diza mostove i pruge u zrakprckov wrote:nisan malo sam se politicki osvješćivoo pa te nisam odma vidiofrakcija wrote:nema ga..uteka je..pripa se .. znala sanNoor wrote:
a zbog koga bi drugog!?
2016-03-09
ojbte, gora si od menefrakcija wrote:srčani borac ne bira sredstva borbe..i nježnik u čelo ako treba!prckov wrote:u jednom momentu sam da prostis čak i kitu moro upotrebitfrakcija wrote:borija si se za našu stvar..diza mostove i pruge u zrakprckov wrote:nisan malo sam se politicki osvješćivoo pa te nisam odma vidiofrakcija wrote:
nema ga..uteka je..pripa se .. znala san
nego ništa ti ne brni ako je poderem bar je bilo za naśu stvar
2014-04-19
nema veze ako podereš..i labavi ume da zabavi.prckov wrote:ojbte, gora si od menefrakcija wrote:srčani borac ne bira sredstva borbe..i nježnik u čelo ako treba!prckov wrote:u jednom momentu sam da prostis čak i kitu moro upotrebitfrakcija wrote:borija si se za našu stvar..diza mostove i pruge u zrakprckov wrote:
nisan malo sam se politicki osvješćivoo pa te nisam odma vidio
nego ništa ti ne brni ako je poderem bar je bilo za naśu stvar
2016-03-09
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 5 of 50