Nema linka (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Nema linka (chat)
kakva čast, ima visoke. moralne standarde?frakcija wrote:oko kužine..imam ja taj samožrtvujući nagon..kažu da je to katolički odgoj..žrtvuje se i on..rekla bi da je njemu najvažnija čast prema nekim njegovim standardima.prckov wrote:e to tije kad si spreman da se žrtvuješ za onog/one koje voliš po cijenu vlastitog života ili opstankafrakcija wrote:što je voljenje?
di si bila a?
2014-04-19
šupljak, al gordo zvučifrakcija wrote:prošao sam davno cmakanje u parku..držanje za ruke, ležanje na travi..ne prodajem zvezde ni šarene laže..suviše me toga zviznulo po glavi..prckov wrote:ljubav jest žrtva ali daje i smisao, pa je "slatka" žrtvaprckov wrote:e to tije kad si spreman da se žrtvuješ za onog/one koje voliš po cijenu vlastitog života ili opstankafrakcija wrote:što je voljenje?
di si bila a?
a moze i kemijski proces u mozgu, ali čim postoji u mozgu onda je i bološki potreban inače ga ne bi bilo
bora je od velikih al praznih riječi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
meni je nekako blizak taj njegov sirovi mazohistički sentimentprckov wrote:šupljak, al gordo zvučifrakcija wrote:prošao sam davno cmakanje u parku..držanje za ruke, ležanje na travi..ne prodajem zvezde ni šarene laže..suviše me toga zviznulo po glavi..prckov wrote:ljubav jest žrtva ali daje i smisao, pa je "slatka" žrtvaprckov wrote:e to tije kad si spreman da se žrtvuješ za onog/one koje voliš po cijenu vlastitog života ili opstankafrakcija wrote:što je voljenje?
di si bila a?
a moze i kemijski proces u mozgu, ali čim postoji u mozgu onda je i bološki potreban inače ga ne bi bilo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a tako mi imputiraju, oni fascinirani mojim stoicizmom.Noor wrote:vidis..kod meme je to izuzetno izrazeno, a nje u pitanju katolicki odgoj. to ti je do osobefrakcija wrote:oko kužine..imam ja taj samožrtvujući nagon..kažu da je to katolički odgoj..žrtvuje se i on..rekla bi da je njemu najvažnija čast prema nekim njegovim standardima.prckov wrote:e to tije kad si spreman da se žrtvuješ za onog/one koje voliš po cijenu vlastitog života ili opstankafrakcija wrote:što je voljenje?
di si bila a?
2016-03-09
ok je to,frakcija wrote:meni je nekako blizak taj njegov sirovi mazohistički sentimentprckov wrote:šupljak, al gordo zvučifrakcija wrote:prošao sam davno cmakanje u parku..držanje za ruke, ležanje na travi..ne prodajem zvezde ni šarene laže..suviše me toga zviznulo po glavi..prckov wrote:ljubav jest žrtva ali daje i smisao, pa je "slatka" žrtvaprckov wrote:
e to tije kad si spreman da se žrtvuješ za onog/one koje voliš po cijenu vlastitog života ili opstanka
di si bila a?
meni je on nesto kao buntovnik bez razloga, teatralost sa skromnom muzičkom potkom, da ne kažem nešt grublje
2014-04-19
ne daj sefrakcija wrote:a tako mi imputiraju, oni fascinirani mojim stoicizmom.Noor wrote:vidis..kod meme je to izuzetno izrazeno, a nje u pitanju katolicki odgoj. to ti je do osobefrakcija wrote:oko kužine..imam ja taj samožrtvujući nagon..kažu da je to katolički odgoj..žrtvuje se i on..rekla bi da je njemu najvažnija čast prema nekim njegovim standardima.prckov wrote:e to tije kad si spreman da se žrtvuješ za onog/one koje voliš po cijenu vlastitog života ili opstankafrakcija wrote:što je voljenje?
di si bila a?
2014-04-19
meni su instrumentali dobri, ukoliko nisu pokradeni..a tekstovi su onako..sirovi..kome se ne sviđa nek ne sluša..daleka obala i zabranjeno pušenje imaju i blesavijih tekstova pa su mi dragi jer ima neke priproste nepatvorenosti .prckov wrote:ok je to,frakcija wrote:meni je nekako blizak taj njegov sirovi mazohistički sentimentprckov wrote:šupljak, al gordo zvučifrakcija wrote:prošao sam davno cmakanje u parku..držanje za ruke, ležanje na travi..ne prodajem zvezde ni šarene laže..suviše me toga zviznulo po glavi..prckov wrote:
ljubav jest žrtva ali daje i smisao, pa je "slatka" žrtva
meni je on nesto kao buntovnik bez razloga, teatralost sa skromnom muzičkom potkom, da ne kažem nešt grublje
2016-03-09
neke stvari mogu poslušat ali vrlo malofrakcija wrote:meni su instrumentali dobri, ukoliko nisu pokradeni..a tekstovi su onako..sirovi..kome se ne sviđa nek ne sluša..daleka obala i zabranjeno pušenje imaju i blesavijih tekstova pa su mi dragi jer ima neke priproste nepatvorenosti .prckov wrote:ok je to,frakcija wrote:meni je nekako blizak taj njegov sirovi mazohistički sentimentprckov wrote:šupljak, al gordo zvučifrakcija wrote:
prošao sam davno cmakanje u parku..držanje za ruke, ležanje na travi..ne prodajem zvezde ni šarene laže..suviše me toga zviznulo po glavi..
a nije ni važno, vrl mi jeteško ugodit muzičkim stvarima i sve teže i teže
2014-04-19
ti ćeš mi otvorit horizonte nekih novih melodija..svemir sasvim novog sentimenta..falling on my head like a new emotion
2016-03-09
ne mogu, ne vladam ja time a i stalno mi fluktuira,frakcija wrote:ti ćeš mi otvorit horizonte nekih novih melodija..svemir sasvim novog sentimenta..falling on my head like a new emotion
ali se možemo nadpunjavat u istrživanju novih horizonata
2014-04-19
nije se nikad dogodilo da je netko istodobno zaljubljen u mene u koga sam ja bila zaljubljena. mog muža je plašilo da mi nisu sve daske na broju dok sam bila u toj fazi i svojski se trudio da se odljubim. ja ti se snažno fokusiram, ne trepćem..imam prodorno oko, a to ljude plaši, djeluje im predatorski, mogu podnijet moju blizinu jedino ako sam fokusirana na nešto treće.
al muž govori da ga je stresa grom kad me prvi put vidija i da je osta ukopan.
al muž govori da ga je stresa grom kad me prvi put vidija i da je osta ukopan.
2016-03-09
možda tada nije bio siguran u svoje osjećaje, možda nije imao prostora da se nametne kao zaštitnik idominantan a možda te nikad nije ni volio, neznam, samo ja bi bio sretanfrakcija wrote:nije se nikad dogodilo da je netko istodobno zaljubljen u mene u koga sam ja bila zaljubljena. mog muža je plašilo da mi nisu sve daske na broju dok sam bila u toj fazi i svojski se trudio da se odljubim. ja ti se snažno fokusiram, ne trepćem..imam prodorno oko, a to ljude plaši, djeluje im predatorski, mogu podnijet moju blizinu jedino ako sam fokusirana na nešto treće.
nemožeš se uplašit nečije ljubavi ako i ti voliš
2014-04-19
a vjerujem da jeosto ukopan, ja te pratički ne znam ali si ostavila isti dojam
2014-04-19
a bilo je dosta ljudi koji su me se doslovno bojali zbog pogleda, najgore kad se mala djeca raskrive..nastojim gledat u pod i složit blentavu facu...da ne kažem kako su me darkeri salijetali..starija inačica gotičara :pprckov wrote:a vjerujem da jeosto ukopan, ja te pratički ne znam ali si ostavila isti dojam
2016-03-09
raskrive inače i moja ex ti je tu negdje, tek da joj vidiš pogleda kad se naljutifrakcija wrote:a bilo je dosta ljudi koji su me se doslovno bojali zbog pogleda, najgore kad se mala djeca raskrive..nastojim gledat u pod i složit blentavu facu...da ne kažem kako su me darkeri salijetali..starija inačica gotičara :pprckov wrote:a vjerujem da jeosto ukopan, ja te pratički ne znam ali si ostavila isti dojam
djeco bježmo pogled
2014-04-19
i ti si slatkaNoor wrote:slatki ste
a i ja sam ponekad grub
2014-04-19
sve 5prckov wrote:i ti si slatkaNoor wrote:slatki ste
a i ja sam ponekad grub
Guest- Guest
Noor wrote:sve 5prckov wrote:i ti si slatkaNoor wrote:slatki ste
a i ja sam ponekad grub
2014-04-19
jubavi moja virtualna moran ić spavat
tipkamo se sutra
2014-04-19
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 4 of 50