Nema linka (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Nema linka (chat)
ovwko sam zjevo i sad me ti skroz razbudifrakcija wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
di i ja tu i onafrakcija wrote:di ćeš s potkošuljom?prckov wrote:a da, i potkošulju, nju sam zaboravio od stra
baš kao ja i ti
Last edited by prckov on 6/7/2016, 02:50; edited 1 time in total
2014-04-19
aj dobro.prckov wrote:di i ja tu i onafrakcija wrote:di ćeš s potkošuljom?prckov wrote:a da, i potkošulju, nju sam zaboravio od stra
baš ko ja i ti
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
merefrakcija wrote:aj dobro.prckov wrote:di i ja tu i onafrakcija wrote:di ćeš s potkošuljom?prckov wrote:a da, i potkošulju, nju sam zaboravio od stra
baš ko ja i ti
2014-04-19
eheto ti to mere nazadprckov wrote:merefrakcija wrote:aj dobro.prckov wrote:di i ja tu i onafrakcija wrote:di ćeš s potkošuljom?prckov wrote:a da, i potkošulju, nju sam zaboravio od stra
baš ko ja i ti
2014-04-19
čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
jel ja to kasno palim
2014-04-19
mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
2016-03-09
dakle upalio sam od prve,frakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
ne nosim ni ja nego je zahladnilo ovdje puno a ja se čest otkrijem kad spavam
pdzame ne podnosim
2014-04-19
ima li snijega i kako ozonska rupa?prckov wrote:dakle upalio sam od prve,frakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
pdzame ne podnosim
2016-03-09
čuj ja i službenifrakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
2014-04-19
razgovor za posao?prckov wrote:čuj ja i službenifrakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
2016-03-09
malo po brdima, a rupa....ej, nemoj me vuć za jezikfrakcija wrote:ima li snijega i kako ozonska rupa?prckov wrote:dakle upalio sam od prve,frakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
pdzame ne podnosim
2014-04-19
sve je to iza mene,frakcija wrote:razgovor za posao?prckov wrote:čuj ja i službenifrakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
sad sam sebi dajem poso
2014-04-19
freelancerprckov wrote:sve je to iza mene,frakcija wrote:razgovor za posao?prckov wrote:čuj ja i službenifrakcija wrote:mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.prckov wrote:čekaj,...a šta si ti mislila di ću s potkošuljom
jel ja to kasno palim
sad sam sebi dajem poso
2014-04-19
al to nisi moga odavde radit?prckov wrote:freelancerprckov wrote:sve je to iza mene,frakcija wrote:razgovor za posao?prckov wrote:čuj ja i službenifrakcija wrote:
mislila sam da ideš na nekakav službeni sastanak. ja ne nosim potkošulje.
sad sam sebi dajem poso
2016-03-09
di si jubavi......
ako si pošla sapavat
bila ti laka noć..
ako si pošla sapavat
bila ti laka noć..
2014-04-19
trubadurprckov wrote:di si jubavi......
ako si pošla sapavat
bila ti laka noć..
2016-03-09
mogu, ali bi mora letat avionom počestofrakcija wrote:al to nisi moga odavde radit?prckov wrote:freelancerprckov wrote:sve je to iza mene,frakcija wrote:razgovor za posao?prckov wrote:
čuj ja i službeni
sad sam sebi dajem poso
ovdi sam i radi drugih razloga
2014-04-19
dafrakcija wrote:trubadurprckov wrote:di si jubavi......
ako si pošla sapavat
bila ti laka noć..
2014-04-19
a kaš nabavit internet da ti pivan?prckov wrote:dafrakcija wrote:trubadurprckov wrote:di si jubavi......
ako si pošla sapavat
bila ti laka noć..
2016-03-09
uskro trebam preselit pa ću ondafrakcija wrote:a kaš nabavit internet da ti pivan?prckov wrote:dafrakcija wrote:trubadurprckov wrote:di si jubavi......
ako si pošla sapavat
bila ti laka noć..
a oćeś mi pivat onu iz muća
sviđa mi se
2014-04-19
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 33 of 50