Nema linka (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Nema linka (chat)
frakcija wrote:Nisam nikad vidjela baš zelene oči. Ima ćućmurasti, maslinastih koje mijenjaju boje.IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
ima...al moje su s primjesama smeđeg
Guest- Guest
nisu ti Irkinje neke,barem ono sto sam vidjela ;DStanojko wrote:Oj irkinjo plava oka, stici cu te u 3 skoka...IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
2014-04-12
;DNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
onda imam šanse i ja
2014-04-12
Moja mlađđa ima mućkuriš plavih i smeđih šara,pa to daje na zeleno..a baš zelene se mogu nać mislim po bosni i srbiji.Noor wrote:frakcija wrote:Nisam nikad vidjela baš zelene oči. Ima ćućmurasti, maslinastih koje mijenjaju boje.IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
ima...al moje su s primjesama smeđeg
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja poznajem jednu...;Dfrakcija wrote:Nisam nikad vidjela baš zelene oči. Ima ćućmurasti, maslinastih koje mijenjaju boje.IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
I plave se mijenjaju..sve te svijetle...;-)
2014-04-12
Slazem se... Generalno, ostrvljanke su zivi gabori... Ali zato holandjanke.... mmmmIvyTeasdale wrote:nisu ti Irkinje neke,barem ono sto sam vidjela ;DStanojko wrote:Oj irkinjo plava oka, stici cu te u 3 skoka...IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
ajd da čujem u koga su kakve oči
prvo frakcija
prvo frakcija
2014-04-19
kafene.prckov wrote:ajd da čujem u koga su kakve oči
prvo frakcija
2016-03-09
frakcija wrote:kafene.prckov wrote:ajd da čujem u koga su kakve oči
prvo frakcija
treba sliku oka stavit...ništa ovako
Guest- Guest
flamanke,da..moram se pohvalit da me mijenjaju za njih...ponekad ;PStanojko wrote:Slazem se... Generalno, ostrvljanke su zivi gabori... Ali zato holandjanke.... mmmmIvyTeasdale wrote:nisu ti Irkinje neke,barem ono sto sam vidjela ;DStanojko wrote:Oj irkinjo plava oka, stici cu te u 3 skoka...IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
2014-04-12
Vaistinu...Kad odem kod svastike u Luven samo saram ocima...IvyTeasdale wrote:flamanke,da..moram se pohvalit da me mijenjaju za njih...ponekad ;PStanojko wrote:Slazem se... Generalno, ostrvljanke su zivi gabori... Ali zato holandjanke.... mmmmIvyTeasdale wrote:nisu ti Irkinje neke,barem ono sto sam vidjela ;DStanojko wrote:Oj irkinjo plava oka, stici cu te u 3 skoka...IvyTeasdale wrote:Oni gledaju oci najvise..plave,zelene,i to..znam ja jednu nasu zelenooku koju su ganjali danima tamo..;D
opa,i u Benelux se putuje ;DStanojko wrote:Vaistinu...Kad odem kod svastike u Luven samo saram ocima...IvyTeasdale wrote:flamanke,da..moram se pohvalit da me mijenjaju za njih...ponekad ;PStanojko wrote:Slazem se... Generalno, ostrvljanke su zivi gabori... Ali zato holandjanke.... mmmmIvyTeasdale wrote:nisu ti Irkinje neke,barem ono sto sam vidjela ;DStanojko wrote:
Oj irkinjo plava oka, stici cu te u 3 skoka...
2014-04-12
Ih, jaka stvar, flamanski i valonski gedzovani... Samo krkaju pomfrit i locu pivo. Ko u gradovima duhova. Doduse, Luven je univerzitetski grad pa je malo zivlje, ali Brisel i Antverpen - nula bodova... :)IvyTeasdale wrote:opa,i u Benelux se putuje ;DStanojko wrote:Vaistinu...Kad odem kod svastike u Luven samo saram ocima...IvyTeasdale wrote:flamanke,da..moram se pohvalit da me mijenjaju za njih...ponekad ;PStanojko wrote:Slazem se... Generalno, ostrvljanke su zivi gabori... Ali zato holandjanke.... mmmmIvyTeasdale wrote:
nisu ti Irkinje neke,barem ono sto sam vidjela ;D
Nego setih se svojevremeno, pre 10000000 godina... Plaza u Makarskoj, dve holandjanke san snova, i jedan bosanceros koji im svaki dan prilazi i naizmenicno pokazujuci prstom u njih urla "Tebe cu jebat` prvu, a tebe cu naguzit` drugu..."
Sta ti je sarm, cudo!
Last edited by Stanojko on Tue 5 Jul - 9:22; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
zar si i njih prefarbalafrakcija wrote:kafene.prckov wrote:ajd da čujem u koga su kakve oči
prvo frakcija
2014-04-19
pa farbala sam sijedi izrast..eto ti sad na..ko živ ko mrtav.prckov wrote:zar si i njih prefarbalafrakcija wrote:kafene.prckov wrote:ajd da čujem u koga su kakve oči
prvo frakcija
2016-03-09
jebote neće post da prođe, načeko sam se pravo
2014-04-19
eto ga na..odma nema slike..nema tona..prckov wrote:jebote neće post da prođe, načeko sam se pravo
2016-03-09
ma oni meni tebe sekiraju pa ti to takofrakcija wrote:pa farbala sam sijedi izrast..eto ti sad na..ko živ ko mrtav.prckov wrote:zar si i njih prefarbalafrakcija wrote:kafene.prckov wrote:ajd da čujem u koga su kakve oči
prvo frakcija
kad budeš samnom prestaće, a mogu te i ja farbat mukte
2014-04-19
daću ja tebifrakcija wrote:eto ga na..odma nema slike..nema tona..prckov wrote:jebote neće post da prođe, načeko sam se pravo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
eto ga na...opet pobigla
2014-04-19
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 18 of 50