Nema linka (chat)
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Nema linka (chat)
oćeš li si kupit top il ćeš meni nanulice, od bisera ogrlice?prckov wrote:daću ja tebifrakcija wrote:eto ga na..odma nema slike..nema tona..prckov wrote:jebote neće post da prođe, načeko sam se pravo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
za početak bombonefrakcija wrote:oćeš li si kupit top il ćeš meni nanulice, od bisera ogrlice?prckov wrote:daću ja tebifrakcija wrote:eto ga na..odma nema slike..nema tona..prckov wrote:jebote neće post da prođe, načeko sam se pravo
a poslije bi ti kupio i kolače al ne idu kolači na bombone
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to si skupija otočku filozofiju a?prckov wrote:za početak bombonefrakcija wrote:oćeš li si kupit top il ćeš meni nanulice, od bisera ogrlice?prckov wrote:daću ja tebifrakcija wrote:eto ga na..odma nema slike..nema tona..prckov wrote:jebote neće post da prođe, načeko sam se pravo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
oš ti meni nešto kupit
2014-04-19
a ća ću bidan kad brzo učinfrakcija wrote:to si skupija otočku filozofiju a?prckov wrote:za početak bombonefrakcija wrote:oćeš li si kupit top il ćeš meni nanulice, od bisera ogrlice?prckov wrote:daću ja tebifrakcija wrote:
eto ga na..odma nema slike..nema tona..
2014-04-19
Prcko ja sam bila kod zubara, a ne Ivy i da boli
darla- Admin
2015-10-22
...ludnica je uvijek....u điru...darla wrote:Di je ludnica, da se upisem i odmorim malo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
srićo ne mogu ja gledat te spotove, iman mobilni modem sa prilično malo mgbjtta, trebam preselit uskoro pa ondafrakcija wrote:
2014-04-19
vuksadinare wrote:
...ludnica je uvijek....u điru...
Kaze se blago onome ko mlad poludi jer njemu cijeli zivot prodje u veselju
darla- Admin
2015-10-22
veber-
2014-12-30
zar nije i ona, znam da si i ti alimislim da je i ona,darla wrote:Prcko ja sam bila kod zubara, a ne Ivy i da boli
osim ako nisam stariji nego što mislim
2014-04-19
veber wrote:vidi vuce sto nam ovo dvoje napravise od ceta...
Bas su slatki, mene skroz razvesele .
darla- Admin
2015-10-22
kojoveber wrote:vidi vuce sto nam ovo dvoje napravise od ceta...
2014-04-19
prckov wrote:
zar nije i ona, znam da si i ti alimislim da je i ona,
osim ako nisam stariji nego što mislim
Ma bice sam ja onda nesto preskocila .
darla- Admin
2015-10-22
neka se kresnu vec jednom. dojadilo ovo gugutanje...darla wrote:veber wrote:vidi vuce sto nam ovo dvoje napravise od ceta...
2014-12-30
prckov wrote:
kojo
Nista se vi ne obazirite, kad je frakcija jucer napisala: raditi cemo tamagocije, sva bol mi je nestala
darla- Admin
2015-10-22
veber wrote:neka se kresnu vec jednom. dojadilo ovo gugutanje...darla wrote:veber wrote:vidi vuce sto nam ovo dvoje napravise od ceta...
nemaš smisla za romantiku
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 19 of 50