Nema linka (chat)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Nema linka (chat)
a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatribafrakcija wrote:nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?prckov wrote:
kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kuće
još sam kra všnjei pravio džem i sok od šipka ( nar )
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatribafrakcija wrote:
nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?
koji ti čaj voliš
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
od majčine dušice i bunike.prckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:
iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatriba
koji ti čaj voliš
2016-03-09
frakcija wrote:od majčine dušice i bunike.prckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:
pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.
koji ti čaj voliš
e, ovaj potonji prija mnogima na forumu
Guest- Guest
trava, jel travaprckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:
iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatriba
koji ti čaj voliš
2014-04-19
ovo je bila neslužbena himna hvara osamdesetih..na žalost mogu naći jedino sevkinu obradu.prckov wrote:trava, jel travaprckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:
koji ti čaj voliš
2016-03-09
men bunika ne treba, imam je u sistemufrakcija wrote:od majčine dušice i bunike.prckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:
koji ti čaj voliš
ok čekaće te majčina dušica
a i moja
2014-04-19
zar ima toga nahvaufrakcija wrote:ovo je bila neslužbena himna hvara osamdesetih..na žalost mogu naći jedino sevkinu obradu.prckov wrote:trava, jel travaprckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:
šta raste po krovovima
koji ti čaj voliš
2014-04-19
ljubav je najteža droga.prckov wrote:men bunika ne treba, imam je u sistemufrakcija wrote:od majčine dušice i bunike.prckov wrote:šta ću kad neznamfrakcija wrote:a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:
šta raste po krovovima
koji ti čaj voliš
ok čekaće te majčina dušica
a i moja
2016-03-09
jesil ti to romantična
2014-04-19
o-ko gla-ve le-pti-ri i pče-le, kro-mo-so-mi se te-bi ve-se-leprckov wrote:jesil ti to romantična
2016-03-09
odakle sve te pjesmice znasfrakcija wrote:o-ko gla-ve le-pti-ri i pče-le, kro-mo-so-mi se te-bi ve-se-leprckov wrote:jesil ti to romantična
negojesi li to ti na sici ili ona što s stavila sa movie trailer-a
2014-04-19
a ja pamtim pjesme ..ko i moja baba ..bila senilna a pamtila sve moguće epove..a ta na slici je u stavari ja, iako ona to ne zna.prckov wrote:odakle sve te pjesmice znasfrakcija wrote:o-ko gla-ve le-pti-ri i pče-le, kro-mo-so-mi se te-bi ve-se-leprckov wrote:jesil ti to romantična
2016-03-09
lipa si mi srićo moja, samo nisi kafenafrakcija wrote:a ja pamtim pjesme ..ko i moja baba ..bila senilna a pamtila sve moguće epove..a ta na slici je u stavari ja, iako ona to ne zna.prckov wrote:odakle sve te pjesmice znasfrakcija wrote:o-ko gla-ve le-pti-ri i pče-le, kro-mo-so-mi se te-bi ve-se-leprckov wrote:jesil ti to romantična
2014-04-19
ma presablasna san crna pa se ukafenjujen, da figuran pitomije..da se manje dica krive.prckov wrote:lipa si mi srićo moja, samo nisi kafenafrakcija wrote:a ja pamtim pjesme ..ko i moja baba ..bila senilna a pamtila sve moguće epove..a ta na slici je u stavari ja, iako ona to ne zna.prckov wrote:odakle sve te pjesmice znasfrakcija wrote:o-ko gla-ve le-pti-ri i pče-le, kro-mo-so-mi se te-bi ve-se-leprckov wrote:jesil ti to romantična
2016-03-09
prava si dalmatinka, a dica nek se krive svakako nisu našafrakcija wrote:ma presablasna san crna pa se ukafenjujen, da figuran pitomije..da se manje dica krive.prckov wrote:lipa si mi srićo moja, samo nisi kafenafrakcija wrote:a ja pamtim pjesme ..ko i moja baba ..bila senilna a pamtila sve moguće epove..a ta na slici je u stavari ja, iako ona to ne zna.prckov wrote:odakle sve te pjesmice znasfrakcija wrote:
o-ko gla-ve le-pti-ri i pče-le, kro-mo-so-mi se te-bi ve-se-le
mi ćemo sebi napravit našu
2014-04-19
ahaha, u pravu si..ne triba tebi bunika.prckov wrote:prava si dalmatinka, a dica nek se krive svakako nisu našafrakcija wrote:ma presablasna san crna pa se ukafenjujen, da figuran pitomije..da se manje dica krive.prckov wrote:lipa si mi srićo moja, samo nisi kafenafrakcija wrote:a ja pamtim pjesme ..ko i moja baba ..bila senilna a pamtila sve moguće epove..a ta na slici je u stavari ja, iako ona to ne zna.prckov wrote:
odakle sve te pjesmice znas
nego ti i ja imamo skoro bit did i baba..o unučadi se misli.
2016-03-09
kakvi unuci, meni tou kucu nek ne unosefrakcija wrote:ahaha, u pravu si..ne triba tebi bunika.prckov wrote:prava si dalmatinka, a dica nek se krive svakako nisu našafrakcija wrote:ma presablasna san crna pa se ukafenjujen, da figuran pitomije..da se manje dica krive.prckov wrote:lipa si mi srićo moja, samo nisi kafenafrakcija wrote:
a ja pamtim pjesme ..ko i moja baba ..bila senilna a pamtila sve moguće epove..a ta na slici je u stavari ja, iako ona to ne zna.
nego ti i ja imamo skoro bit did i baba..o unučadi se misli.
mladi smo mi srićo moja, eto ti me odmah podmladi 60 godina
2014-04-19
ljubavi, moran ić spavat, ništa od dice večeras
sutra
laku noć
sutra
laku noć
2014-04-19
sutra ćemo pravit tamagočije.prckov wrote:ljubavi, moran ić spavat, ništa od dice večeras
sutra
laku noć
2016-03-09
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 14 of 50