Nema linka (chat)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Nema linka (chat)
oso spavat....frakcija wrote:prckov Today at 15:11 + 8 =23:11prckov wrote:
Guest- Guest
:)IvyTeasdale wrote:Pije..pa vidis joj sliku..nista se ti ne brini..meni ginger...;D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ako veli da je u melbournu to je 10 sati i zona datuma s obzirom da je istok.frakcija wrote:prckov Today at 15:11 + 8 =23:11prckov wrote:
15+10=01:00
;)
2014-12-30
ostala je cila arhiva romanseveber wrote:evo vrakcijo, razdvojio ti se chat...
2016-03-09
o sudbo, o vremenska zono!Noor wrote:oso spavat....frakcija wrote:prckov Today at 15:11 + 8 =23:11prckov wrote:
2016-03-09
treba mijenjat nazive četa..frakcija wrote:ostala je cila arhiva romanseveber wrote:evo vrakcijo, razdvojio ti se chat...
2014-12-30
da..te zone su komafrakcija wrote:o sudbo, o vremenska zono!Noor wrote:oso spavat....frakcija wrote:prckov Today at 15:11 + 8 =23:11prckov wrote:
ja prosetala pase...u stvari oni mene
jaki ko volovi..uh
Guest- Guest
frakcija wrote:o sudbo, o vremenska zono!Noor wrote:oso spavat....frakcija wrote:prckov Today at 15:11 + 8 =23:11prckov wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moram si zrktat kavicu a mrsko mi
a i nema nje
a i nema nje
2014-04-19
preskočiću vremenske zone
i samo zbog tebe
postaću debeo
i samo zbog tebe
postaću debeo
2014-04-19
toliko debeo da ćeš na svakoj ruci imati po sat u različitim vremenskim zonamaprckov wrote:preskočiću vremenske zone
i samo zbog tebe
postaću debeo
2016-03-09
baš svi momci nece biti slatki kao jafrakcija wrote:toliko debeo da ćeš na svakoj ruci imati po sat u različitim vremenskim zonamaprckov wrote:preskočiću vremenske zone
i samo zbog tebe
postaću debeo
di si mi bila srićo
2014-04-19
farban se da me niko ne pripozna..prckov wrote:baš svi momci nece biti slatki kao jafrakcija wrote:toliko debeo da ćeš na svakoj ruci imati po sat u različitim vremenskim zonamaprckov wrote:preskočiću vremenske zone
i samo zbog tebe
postaću debeo
di si mi bila srićo
2016-03-09
a poznaće te po koraku..i ljepotifrakcija wrote:farban se da me niko ne pripozna..prckov wrote:baš svi momci nece biti slatki kao jafrakcija wrote:toliko debeo da ćeš na svakoj ruci imati po sat u različitim vremenskim zonamaprckov wrote:preskočiću vremenske zone
i samo zbog tebe
postaću debeo
di si mi bila srićo
koješ bit boje
2014-04-19
kafene..koje si ti boje?prckov wrote:a poznaće te po koraku..i ljepotifrakcija wrote:farban se da me niko ne pripozna..prckov wrote:baš svi momci nece biti slatki kao jafrakcija wrote:toliko debeo da ćeš na svakoj ruci imati po sat u različitim vremenskim zonamaprckov wrote:preskočiću vremenske zone
i samo zbog tebe
postaću debeo
di si mi bila srićo
koješ bit boje
2016-03-09
eto bićemo istifrakcija wrote:kafene..koje si ti boje?prckov wrote:a poznaće te po koraku..i ljepotifrakcija wrote:farban se da me niko ne pripozna..prckov wrote:baš svi momci nece biti slatki kao jafrakcija wrote:
toliko debeo da ćeš na svakoj ruci imati po sat u različitim vremenskim zonama
di si mi bila srićo
koješ bit boje
moći ćemo naslonit glave i zapjevat onu śto s ti pjevala u muću
2014-04-19
znači imaš kosu? :Dprckov wrote:eto bićemo istifrakcija wrote:kafene..koje si ti boje?prckov wrote:a poznaće te po koraku..i ljepotifrakcija wrote:farban se da me niko ne pripozna..prckov wrote:
baš svi momci nece biti slatki kao ja
di si mi bila srićo
koješ bit boje
2016-03-09
a ja ću te ko fol nehotice zagrlit a u stvari.....znašprckov wrote:eto bićemo istifrakcija wrote:kafene..koje si ti boje?prckov wrote:a poznaće te po koraku..i ljepotifrakcija wrote:farban se da me niko ne pripozna..prckov wrote:
baš svi momci nece biti slatki kao ja
di si mi bila srićo
koješ bit boje
2014-04-19
sve manjefrakcija wrote:znači imaš kosu? :Dprckov wrote:eto bićemo istifrakcija wrote:kafene..koje si ti boje?prckov wrote:a poznaće te po koraku..i ljepotifrakcija wrote:
farban se da me niko ne pripozna..
koješ bit boje
jedem sve manje
se*em sve tanje
2014-04-19
a di si sad opet otišla
2014-04-19
zanijemila. evo dice iz bećarenjaprckov wrote:a di si sad opet otišla
2016-03-09
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 7 of 50