putin jede g***a
Page 17 of 24
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: putin jede g***a
darla wrote:Aha pametni, cvrsti i sposobni muskarci koji znaju i mogu odlucno rijesavati probleme su istoznacnica za agresivnost .HarleyQ wrote:ovisi kako, gdje i prema čemu je 'agresivan'.. za mene, pojam agresivnosti nije uvijek loš i ne uključuje samo razne pacijente, zlostavljače i nasilnike, nego i čvrste, pametne i sposobne muškarce koji znaju i mogu odlučno rješavati problemedarla wrote:Zbilja? Ti bi sebi izabrala agresivnog muskarca za po doma?
Nu, nemoj mi demagogiju, bili po doma imala agresivnog muskarca? Nije to filozofija to je zivot.
To je život, uspješni muškarci su agresivni, to ne znači da svoju agresivnost izražavaju samo na fizički način mlateći ženu slabiju od sebe.
Guest- Guest
deda, jesul te namlatile il se još držiš
2014-04-19
deda hipster wrote:
U ništa jer ja ne pokušavam napasti tvoju osobnost
... to si prvo probao, jel tema stoji
darla- Admin
2015-10-22
to je stvar nagona, ne siluje nitko zato što je to logičnoIvyTeasdale wrote:
ako cemo tako,i ti se poistovjecujes..naravno,ne sa zenama..kolika je mogucnost da ti postanes silovatelj ili zenoubojica..pricamo nacelno,naravno..takva je tema.
jedeš da utažiš osjećaj gladi, iz sličnog razloga i silovatelj siluje
ptiaj darlu, ona će ti znati kolika je mogućnost da postanem silovatelj
Guest- Guest
deda hipster wrote:darla wrote:To ti jel kao Nikola Tesla .deda hipster wrote:
Oni koji prče ne čitaju knjige.
Pa čovijek mora nažalost birati u životu, pička ili knjiga, što god da izabere uvijek nešto gubi.
Jebiga sa ovom tvojom konstatacijom se cak nebi slozi ni Hawking, a on je paraplegicar .
Samo potvrđuješ ono što sam prije pisao.
Žene nemaju visoko mišljenje o muškarcima koji ne jebu, privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
Nemate kontrolu nad primitivnim nagonima i instinktima.
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
Guest- Guest
točnodeda hipster wrote:To je život, uspješni muškarci su agresivni, to ne znači da svoju agresivnost izražavaju samo na fizički način mlateći ženu slabiju od sebe.
a ni da je izražavaju mlateći se naokolo s drugim muškarcima
radi se o zdravoj dozi muške čvrstine i agresivnosti koja pomaže da se zamišljene težnje, planovi i ciljevi pretvore u ostvarenja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
deda hipster wrote:
To je život, uspješni muškarci su agresivni, to ne znači da svoju agresivnost izražavaju samo na fizički način mlateći ženu slabiju od sebe.
Ne, to je rastezanje pojma agresivnost kako bi se postigao filozofski momentum, veze sa zivotom nema.
darla- Admin
2015-10-22
slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
ko da takvu provokaciju nisam čuo već milijun puta
Guest- Guest
A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
ko da takvu provokaciju već nisam čuo milijun puta
Guest- Guest
deda hipster wrote:
to je stvar nagona, ne siluje nitko zato što je to logično
Nije to stvar nagona nego pormecenog uma, veze nema sa instinktima, nego psiholoskim poremecajima u necijoj glavi.
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
Aha, a neke vole i S&M festivale sto se naravno smatra sasvim normalnim .
Sve tu pizdite, a da vam onaj po doma pokaze imalo agresivnosti usmjerene prema vama, jer agresija je nasilje, taj cas bi letio iz kuce, ali ok, nek ja budem Pedro .
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Ne, to je rastezanje pojma agresivnost kako bi se postigao filozofski momentum, veze sa zivotom nema.deda hipster wrote:
Agresivan ne znači i fizički nasilan. Agresivan je karakter koji se sukobljava, koji ratuje, to ne znači da ima samo jednu metodu koji primjenjuje u sukobu.
Ti želiš promijenti značenje riječi kako bi one odgovarale tvojim stavovima.
Guest- Guest
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1570125/
Positive versus negative aggression
Generally speaking, aggression is considered to have a negative function that not only elicits disapproval from others, but also is evaluated as destructive and damaging in its consequences. However, Blustein (1996) argues that the term “aggressive” behavior is ambiguous, denoting both positive and negative behaviors. Similarly, it could be called “excessive” or “inappropriate” aggression. Ellis (1976) considered positive aggression to be healthy, productive behavior if it promoted the basic values of survival, protection, happiness, social acceptance, preservation, and intimate relations.
In the context of positive aggression, a certain amount of aggression is thought to be necessary and adaptive throughout childhood and adolescence because it helps build autonomy and identity (Gupta, 1983; Romi & Itskowitz, 1990). Furthermore, a certain degree of aggression or dominance helps to facilitate engagement in cooperative and competitive activities with one's peers. Channeled in the proper direction, human aggression is the force that enables a person to be healthfully self-assertive, dominant, and independent and to achieve mastery of both the environment and the self. Therefore, Jack (1999) believes that positive aggression takes many forms, including self-protection, standing up in the face of negation, pushing for new possibilities, and defending against harm.
Positive versus negative aggression
Generally speaking, aggression is considered to have a negative function that not only elicits disapproval from others, but also is evaluated as destructive and damaging in its consequences. However, Blustein (1996) argues that the term “aggressive” behavior is ambiguous, denoting both positive and negative behaviors. Similarly, it could be called “excessive” or “inappropriate” aggression. Ellis (1976) considered positive aggression to be healthy, productive behavior if it promoted the basic values of survival, protection, happiness, social acceptance, preservation, and intimate relations.
In the context of positive aggression, a certain amount of aggression is thought to be necessary and adaptive throughout childhood and adolescence because it helps build autonomy and identity (Gupta, 1983; Romi & Itskowitz, 1990). Furthermore, a certain degree of aggression or dominance helps to facilitate engagement in cooperative and competitive activities with one's peers. Channeled in the proper direction, human aggression is the force that enables a person to be healthfully self-assertive, dominant, and independent and to achieve mastery of both the environment and the self. Therefore, Jack (1999) believes that positive aggression takes many forms, including self-protection, standing up in the face of negation, pushing for new possibilities, and defending against harm.
2014-04-12
Tak svejedno jel tulipan fizicki ili verbalno agresivan, nasilje je nasilje i ima svoje posljedice Agresija nema pozitvnu konotaciju osim u lar pur lar raspravama.
darla- Admin
2015-10-22
zovi ako zagusti da ih kitujemdeda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
ko da takvu provokaciju nisam čuo već milijun puta
2014-04-19
Nagoni su smješteni u umu, njima upravlja tzv. limbički sustav.darla wrote:Nije to stvar nagona nego pormecenog uma, veze nema sa instinktima, nego psiholoskim poremecajima u necijoj glavi.deda hipster wrote:
to je stvar nagona, ne siluje nitko zato što je to logično
to što netko osjeća užitak prilikom silovanja nije poremećaj "duše" (psihe), nego njegov mozak radi tako i daje mu dopamin kao nagradu za takvo ponašanje
Guest- Guest
S&M samo nek im budedarla wrote:Noor wrote:
Aha, a neke vole i S&M festivale sto se naravno smatra sasvim normalnim .
Sve tu pizdite, a da vam onaj po doma pokaze imalo agresivnosti usmjerene prema vama, jer agresija je nasilje, taj cas bi letio iz kuce, ali ok, nek ja budem Pedro .
Njezne grubosti u sexu za mene nisu agresija...dokle god u tome uzivam
Guest- Guest
mhm.. parovi se inače nikad malo jače ne posvađaju i ne izražavaju verbalnu agresijudarla wrote:a da vam onaj po doma pokaze imalo agresivnosti usmjerene prema vama, jer agresija je nasilje, taj cas bi letio iz kuce
u realnom životu parova sve sami cvjetići, pjesme, romantika i divota, nema agresije :D
a ako se ovo gore slučajno dogodi, momentalno se prekidaju veze i leti se iz kuće
2014-04-12
ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
što bih ja sad trebao napraviti, skinuti gaće za inspekciju?
Guest- Guest
deda hipster wrote:
Nagoni su smješteni u umu, njima upravlja tzv. limbički sustav.
to što netko osjeća užitak prilikom silovanja nije poremećaj "duše" (psihe), nego njegov mozak radi tako i daje mu dopamin kao nagradu za takvo ponašanje
Isusati prestani sa glupostima, ljudska psihologija i ponasanje se ne svode na biokemiju mozga.
Odoh za poslom, citam kasnije sto si umovao.
darla- Admin
2015-10-22
a bogami nisam...pitala sam samo kojeg si roda ;)deda hipster wrote:ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
što bih ja sad trebao napraviti, skinuti gaće za inspekciju?
ne, hvala ;)
Guest- Guest
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 17 of 24