putin jede g***a
Page 16 of 24
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Re: putin jede g***a
da, dobro, to je ok i pripada u dragovoljnu i obostranu ritualnu igru osvajanja i zavođenja koja postoji i kod ljudideda hipster wrote:to je ritualno nasilje, slično kao ritualno zavođenje
ili preko primjera iz životinjskog carstva sigurno si vidjela kako se pare lavovi, to što mužjak grize ženku ne znači da će ju zaklati, a ni ženka se neće pariti s nekim mužjakom koji je slabiji od nje
slični uzorci ponašanja postoje i kod ljudi
takvo nasilje, ako ga ima, ustvari je dio igre 'traženja' i 'popuštanja', to je samo imitacija, nije stvarno i cilj nije ozljeđivanje i nanošenje boli
inače, i lavica prividno 'otjera' lava ako joj se kao ne svidi njegovo udvaranje, pa se on mora malo više potruditi da je oraspoloži
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ok. silovateljsku stoku valja umlatiti i mi imamo zakone bla bla bla, u 80% slucajeva silovanja zena projde jos jedared silovanje pravnog sustava i na kraju izvisi jer nema dovoljno elemenata za dokazivanje krivice, seks nije bio dragovoljan al ona ga je isprovocirala itditd, bilo je cak i tu na forumu dosta naslova sa takovim temama, iliti u njemackoj je otvoren lov na svabice, kad se nekom kozojebu i dotepencu digne kurac on ide silovat i sto se dogadja, sud usutka zrtvu i sve se gura pod tepih radi multikulti sranja, ovak je pravednije daleko, nije da nece biti koji slucaj da zena mrkne muza i okrivi ga za silovanje al onda ide postupak u kojem ce ona morat dokazat da je bila silovana isto kao sto ce morat dokazat ona koja je bila silovana a mrknula nekoga, zakon nije bas toliko debilan, ja bi uveo slicne zakone za jos hrpu sranja pa da vidimo onda,tre911 wrote:Ma kako će to teško dokazati???? svaka žena ti može namjestiti silovanje dok si reko sex a ovakav zakon joj to i omogućava da to napravi ako se želi rastati a muž ne želi, ako je u pitanju osiguranje, nasljedstvo, prevara.......mogućnosti su neograničene. Ponavljam silovateljsku stoku treba umlatiti ali ovakav zakon je ne debilana nego idiotarija na stotu potencijuRayMabus wrote:Putin nije glup. Ta u braku će teško dokazat na sudu da je silovana pa će to odhebat a ova šta ju na ulici u mraku zaskoci netko nema šta dokazivat i ono ubij ga i država ti neće ništa pa da vidimo tko ce iduci u mraku zaskočit.Noor wrote:Imas situacija i u braku kad zena ne zeli sex..kad su odnosi do te mjere naruseni, a razlaz iz mozda ekonomskih razloga nije moguc.RayMabus wrote:Vjerojatno se to nece primjenjivat na takve slucajeve upravo zbog zlouporabe nego koliko sam ja shvatija na ova ulicna silovanja di te neki stranac zaskoci a ti ga zamlatiš.tre911 wrote:
Ma silovatelje treba umlatiti i ne kužim te ljude koji to mogu činiti ali ovakav debilni zakon gdje će prevarena žena iz osvete mrknuti muža i reći da je silovao....
hoces li pricu id gigija, nije silovanje al je isto paradoks, neki njegov daljnji rodjak ima svoju zlatarnu, upala dva siptara sa bejzbol palicama i poceli ga mlatit i pljackat zlato, tip nekako uspijeva doci do neke utoke i napuca jednog od pljackasa , drugi je pobjegao, epilog, sad je jos uvijek na sudu i prijeti mu 10 godina prdekane a upucani siptar je slobodan i na drugom sudjenju trazi od njega odstetu 200 000 eurica,
slucaj dva, gigijev brat izlazi po noci van kuce jer je cuo neke sumnjive zvukove, nalazi u garazi dva crnce koji mu obijaju auto, jedan vadi nos a drugi krece sa nekim pajserom na njega, lik vadi pistolj i puca u zrak, naravno i on je zavrsio na sudu, pistilj oduzet, 30 000 eura kazne zbog neadekvatnog koristenja oruzja plus se izvuka od moguce kazne 3 godine zatvora, crnje takodjer traze odstetu za pretrpljeni strah, obrazlozenje suda je da je koristio neadekvatnu silu, znaci trebao je uzeti noz i pajser i braniti se od ove dvojice, ja da sam bio na njegovom mjestu ta dvojica bi otisla samo s nogama naprijed, austrija tamo u cosku svicarksa njemacka, rumun siluje austrijanku i brutalno je pretuce, dobio je godinu dana uvjetnog i najvise su mu prigovarali jer ju je pretukao, silovanje prakticki niko nije spomenuo, poslije su dva decka sa njenim bratom isli i ulovili rumunja, kad su ga baustelci propustili kroz ruke mislim da mu je prosla volja za silovanjem, 42 prijeloma a mislim da nikad vise nece mozi stisnut sake, zakon je ok i vjerojatno da nije bio putinov prijedlog nego od obame i tebi bi bio ok
ma daj :) to je individualno, netko ima veću kontrolu, netko manju.. a oni koji je uopće nemaju izdvajaju se iz društva i stavljaju u bolnice ili zatvorededa hipster wrote:Nemate kontrolu nad primitivnim nagonima i instinktima.
2014-04-12
evo, i što čovjek da napravi
ako nije nasilan bilo tko mu može nabiti rogove
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/nocna-sacekusa-bijesni-muz-36-ulovio-zenu-39-s-15-godina-mladim-ljubavnikom/4488239/
ako nije nasilan bilo tko mu može nabiti rogove
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/nocna-sacekusa-bijesni-muz-36-ulovio-zenu-39-s-15-godina-mladim-ljubavnikom/4488239/
Last edited by deda hipster on Sat 2 Jul - 13:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
deda hipster wrote:darla wrote:To ti jel kao Nikola Tesla .deda hipster wrote:
Oni koji prče ne čitaju knjige.
Pa čovijek mora nažalost birati u životu, pička ili knjiga, što god da izabere uvijek nešto gubi.
Jebiga sa ovom tvojom konstatacijom se cak nebi slozi ni Hawking, a on je paraplegicar .
Samo potvrđuješ ono što sam prije pisao.
Žene nemaju visoko mišljenje o muškarcima koji ne jebu, privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
Nemate kontrolu nad primitivnim nagonima i instinktima.
Ne, ti nemas kontrolu nad svojom izvrnutom logikom i konstatno svoje psiholosko stanje proiciras na zene.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:
Ne, ti nemas kontrolu nad svojom izvrnutom logikom i konstatno svoje psiholosko stanje proiciras na zene.
Zašto ti onda misliš da je ponižavajuće ako netko ne "prči", te mi se rugaš zbog toga?
Guest- Guest
deda hipster wrote:
Zašto ti onda misliš da je ponižavajuće ako netko ne "prči", te mi se rugaš zbog toga?
Ja mislim da onaj tko ima stavove kao ti, tesko iste moze prodati normalnoj zeni u zivo, ergo poslijedice su evidentne. Rugam se tvojoj izvrnutoj logici, gdje konstatiras da se ne moze imati normalan odnos sa zenom i biti ujedno zainteresiran za knjige.
darla- Admin
2015-10-22
da, ali ne zbog uzbuđenja, nego zato što su žene većinom fizički slabije pa se s čvrstim i hrabrijim muškarcima osjećaju sigurnije i zaštićenije, oni ostavljaju dojam da mogu dobro zaštititi nju, potomstvo i obitelj ako i kad zatrebadeda hipster wrote:privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
2014-04-12
HarleyQ wrote:da, ali ne zbog uzbuđenja, nego zato što su žene većinom fizički slabije pa se s čvrstim i hrabrijim muškarcima osjećaju sigurnije i zaštićenije, oni ostavljaju dojam da mogu dobro zaštititi nju, potomstvo i obitelj ako i kad zatrebadeda hipster wrote:privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
Zbilja? Ti bi sebi izabrala agresivnog muskarca za po doma?
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:deda hipster wrote:
Ja mislim da onaj tko ima stavove kao ti, tesko iste moze prodati normalnoj zeni u zivo, ergo poslijedice su evidentne. Rugam se tvojoj izvrnutoj logici, gdje konstatiras da se ne moze imati normalan odnos sa zenom i biti ujedno zainteresiran za knjige.
Ima žena koje imaju iste stavove kao i ja, čak i gore. Ni one ne žele biti s "normalnim" muškarcima, što god da vama normalno značilo, vjerojatno misliš na prosječne.
Što se tiče "izvrnute logike", to je bila tek obična ironija. https://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
I nisi odgovorila, zašto je po tebi smiješno ako netko ne "prči"?
Guest- Guest
deda hipster wrote:
Ima žena koje imaju iste stavove kao i ja, čak i gore. Ni one ne žele biti s "normalnim" muškarcima, što god da vama normalno značilo, vjerojatno misliš na prosječne.
Što se tiče "izvrnute logike", to je bila tek obična ironija. https://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
Ah pogodila sam zicu.
Znaci prcis ipak?
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:
Zbilja? Ti bi sebi izabrala agresivnog muskarca za po doma?
Imaš krivi stav da žene nisu i ne mogu biti agresivne. U stvarnosti žene su jednako često agresivne kao i muškarci, razlika je samo u intenzitetu sile koju netko može primjeniti.
Agresivnošću ljudi izražavaju neku informaciju, to je svakodnevni oblik komunikacije.
Guest- Guest
ovisi kako, gdje i prema čemu je 'agresivan'.. za mene, pojam agresivnosti nije uvijek loš i ne uključuje samo razne pacijente, zlostavljače i nasilnike, nego i čvrste, pametne i sposobne muškarce koji znaju i mogu odlučno rješavati problemedarla wrote:Zbilja? Ti bi sebi izabrala agresivnog muskarca za po doma?
2014-04-12
darla wrote:
Ah pogodila sam zicu.
Znaci prcis ipak?
Nisi, još. Ta mi žica nije napeta.
No pokazuješ da ti je za stavo o nekomu bitna učestalost spolnih odnosa koje taj ima, inače to ne bi spominjala kao protuargument.
Guest- Guest
deda hipster wrote:darla wrote:
Ah pogodila sam zicu.
Znaci prcis ipak?
Nisi, još. Ta mi žica nije napeta.
No pokazuješ da ti je za stavo o nekomu bitna učestalost spolnih odnosa koje taj ima, inače to ne bi spominjala kao protuargument.
Dida opet u nista .
Ali moja provokacija je urodila plodom. Znaci frustiran.
darla- Admin
2015-10-22
Trebali biste se vi uzbuđivati...ubijate sebe i nas..a,da nas izostavite?!deda hipster wrote:IvyTeasdale wrote:
u proporcionalnom omjeru sa spolom pocinitelja? Sumnjam,nekako..
ne znam kakve to ima veze, većina žrtava fizičkog nasilja i ubojstva su muškarci, bez obzira tko je počinitelj
vi se uzbuđujete samo kad strada ženska, dok istovremeno muških strada 3 puta više, i nitko ne trepne
2014-04-12
HarleyQ wrote:ovisi kako, gdje i prema čemu je 'agresivan'.. za mene, pojam agresivnosti nije uvijek loš i ne uključuje samo razne pacijente, zlostavljače i nasilnike, nego i čvrste, pametne i sposobne muškarce koji znaju i mogu odlučno rješavati problemedarla wrote:Zbilja? Ti bi sebi izabrala agresivnog muskarca za po doma?
Aha pametni, cvrsti i sposobni muskarci koji znaju i mogu odlucno rijesavati probleme su istoznacnica za agresivnost .
Nu, nemoj mi demagogiju, bili po doma imala agresivnog muskarca? Nije to filozofija to je zivot.
darla- Admin
2015-10-22
zašto se ti poistovjećuješ sa svim ženama?IvyTeasdale wrote:Trebali biste se vi uzbuđivati...ubijate sebe i nas..a,da nas izostavite?!deda hipster wrote:IvyTeasdale wrote:
ne znam kakve to ima veze, većina žrtava fizičkog nasilja i ubojstva su muškarci, bez obzira tko je počinitelj
vi se uzbuđujete samo kad strada ženska, dok istovremeno muških strada 3 puta više, i nitko ne trepne
ako ne izabereš nekog muškarca sa dna hranidbenog lanca koji ima problema s alkoholom i kockanjem, rizik da bude nasilan prema tebi je vrlo mali, osim ako ga nevjerom nećeš praviti ljubomornim
Guest- Guest
darla wrote:Dida opet u nista .deda hipster wrote:Nisi, još. Ta mi žica nije napeta.darla wrote:
Ah pogodila sam zicu.
Znaci prcis ipak?
Ali moja provokacija je urodila plodom. Znaci frustiran.
U ništa jer ja ne pokušavam napasti tvoju osobnost besmislenim komentarima o tvom seksualnom životu.
Ti sebi ne možeš pomoći, pa moraš izvesti zaključak kako sam ja ipak seksualno frustriran.
Guest- Guest
ako cemo tako,i ti se poistovjecujes..naravno,ne sa zenama..kolika je mogucnost da ti postanes silovatelj ili zenoubojica..pricamo nacelno,naravno..takva je tema.deda hipster wrote:zašto se ti poistovjećuješ sa svim ženama?IvyTeasdale wrote:Trebali biste se vi uzbuđivati...ubijate sebe i nas..a,da nas izostavite?!deda hipster wrote:IvyTeasdale wrote:
ako ne izabereš nekog muškarca sa dna hranidbenog lanca koji ima problema s alkoholom i kockanjem, rizik da bude nasilan prema tebi je vrlo mali, osim ako ga nevjerom nećeš praviti ljubomornim
2014-04-12
darla wrote:Aha pametni, cvrsti i sposobni muskarci koji znaju i mogu odlucno rijesavati probleme su istoznacnica za agresivnost .HarleyQ wrote:ovisi kako, gdje i prema čemu je 'agresivan'.. za mene, pojam agresivnosti nije uvijek loš i ne uključuje samo razne pacijente, zlostavljače i nasilnike, nego i čvrste, pametne i sposobne muškarce koji znaju i mogu odlučno rješavati problemedarla wrote:Zbilja? Ti bi sebi izabrala agresivnog muskarca za po doma?
Nu, nemoj mi demagogiju, bili po doma imala agresivnog muskarca? Nije to filozofija to je zivot.
To je život, uspješni muškarci su agresivni, to ne znači da svoju agresivnost izražavaju samo na fizički način mlateći ženu slabiju od sebe.
Guest- Guest
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 16 of 24