putin jede g***a
Page 20 of 24
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: putin jede g***a
to vec budi nostalgiju...jastreb wrote:U albumu Životinjsko carstvo znanog još i kao kljunati ježek.IvyTeasdale wrote:
to ce stavit u poglavlje:Stavovi cudnovatih kljunasa ;D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Još nitko u povijesti nije nadjebao babinjak, al Deda se ne da...
darth_vader-
2014-04-17
Preljub je ,jasno,kažnjiv smrću.deda hipster wrote:jastreb wrote:Silovatelj bi trebao oženiti osobu koju je silovao(ukoliko je bila neudata),ukoliko je bila udata ,trebalo bi ga ubiti.
Ubiti ga i u slučaju da neće oženiti djevojku.
A preljubnik, što ako udata (zauzeta) žena optuži ljubavnika za silovanje kako bi sačuvala svoju ugled?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
grub sam i ja...mozda i grubljiHarleyQ wrote:pa nije on morbidan.. možda je malo grub, ali to je samo ritualnovuksadinare wrote:izgleda da volis morbidne stvari
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aha,kao gusterica kad ostane bez repa ;Pjasambrend wrote:Još nitko u povijesti nije nadjebao babinjak, al Deda se ne da...
2014-04-12
morao sam googlati da vidim što je tojasambrend wrote:Još nitko u povijesti nije nadjebao babinjak, al Deda se ne da...
Guest- Guest
koka prava...glupa,sadist i jos prica sa psom....kaja_333 wrote:Moje sigurno neće stavljati jer sam ja glupa, površna, sadist i pričam s psom:)IvyTeasdale wrote:to on nas provocira i proucava nase reakcije..onda misli izdat knjigu baziranu na nasim stavovima..procitam li svoju recenicu,tuzit cu ga 8-)kaja_333 wrote:Proučavao je to na uzorku pavijana. Međutim ne zna da se u životinjskom svijetu mužjak mora dopast ženki , nema nis na silu.IvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
2015-09-08
Ubijanje nije prihvatljivo kao riješenje ako je stvar manja tj nije cijelo il ogroman večinski dio društwa zaražen nekom pogrešnom ideologijom.
Ima i optimalnijih riješenja.
Jedino kad je cijelo društwo pogrešno nasađeno a treba ga preodgojiti onda se primjenjuje ta metoda ako niti jedna druga ne pali jer onda izmasakriraš sve to pa owi šta ostanu se dozowu pameti.
To je slučaj s emanicipacijom na owoj planeti.
Ima i optimalnijih riješenja.
Jedino kad je cijelo društwo pogrešno nasađeno a treba ga preodgojiti onda se primjenjuje ta metoda ako niti jedna druga ne pali jer onda izmasakriraš sve to pa owi šta ostanu se dozowu pameti.
To je slučaj s emanicipacijom na owoj planeti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nema kiše...vuksadinare wrote:trebam više....Noor wrote:života mi...:)vuksadinare wrote:ma nemoj..Noor wrote:deda hipster wrote:
Samo potvrđuješ ono što sam prije pisao.
Žene nemaju visoko mišljenje o muškarcima koji ne jebu, privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
Nemate kontrolu nad primitivnim nagonima i instinktima.
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
Guest- Guest
ionako mu badava....bzvz trosi energiju ;)jasambrend wrote:Još nitko u povijesti nije nadjebao babinjak, al Deda se ne da...
Guest- Guest
Ako citas duze od 3 sata,prilozi dokaz..mozda bude uvazen ;D
2014-04-12
deda hipster wrote:HarleyQ wrote:baš sam se i ja htjela javiti, ali kao neću odmah nego malo kasnije.. a gle sad, već se napravio red čekanja!betty.boop wrote:deda hipster wrote:da si ozbiljna poslala bi mi pp kao i ova druga, ne bi me ovako javno pred svima zafrkavalabetty.boop wrote:a dobro, al ja sam ozbiljna ...
prva sam trazila, nemoj mi tu sad migat nesto
zakasnilasam
tako se to radi, sad ću vas pustiti da se pržite na čekanju
kad budete gotove, skuvane, onda ćemo vidjeti dalje kako i što, razmjeniti slike itd. :sleazy:
oh come on, necemo se volit pobogu
betty.boop-
2015-01-23
Noor wrote:ionako mu badava....bzvz trosi energiju ;)jasambrend wrote:Još nitko u povijesti nije nadjebao babinjak, al Deda se ne da...
eto, ovo ću shvatiti kao priznavanje poraza
ostaje još samo darla
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Ako citas duze od 3 sata,prilozi dokaz..mozda bude uvazen ;D
Ma taman posla... nakon toliko čitanja kome je do... jel...toga... :P
darth_vader-
2014-04-17
shvati to kao zagrijavanje za to..sto god bilo..;-)jasambrend wrote:IvyTeasdale wrote:Ako citas duze od 3 sata,prilozi dokaz..mozda bude uvazen ;D
Ma taman posla... nakon toliko čitanja kome je do... jel...toga...
Treba biti entuzijastican B-)
2014-04-12
Ubijanje nije prihvatljivo kod neaberiranih društava. Ono da u GF postoji odred i da ubija žene koje su za emanicpaciju je bila patka. Ne ubija ih nego ima : psihološko savjetovalište , objašnjenje i to , logicno i argumentirano pa ako ni to ne uspije nego je problem negdje unutra onda laser u glavu i opališ i ublažiš njen mentalni dekoder i tako postane neka vrst new agera ( nema negativnih misli i slično ).
Samo kad je društvo cijelo il veliko večinom zabrazdilo u aberaciju pa ništa ne pomaže a treba ti rezultat onda .....prvo pokušaš sve drugo al ako ne ide onda ide totalni pokolj tog društva pa šta ostane a to šta ostane nece više pricat glupsoti koje su protivne opstanku.
Samo kad je društvo cijelo il veliko večinom zabrazdilo u aberaciju pa ništa ne pomaže a treba ti rezultat onda .....prvo pokušaš sve drugo al ako ne ide onda ide totalni pokolj tog društva pa šta ostane a to šta ostane nece više pricat glupsoti koje su protivne opstanku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
crno ti se piše...Noor wrote:nema kiše...vuksadinare wrote:trebam više....Noor wrote:života mi...:)vuksadinare wrote:ma nemoj..Noor wrote:
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
2015-09-08
ma to nije dovoljnovuksadinare wrote:grub sam i ja...mozda i grublji
ugledaj se na njega, on je kao vidra, a ti sve javno, iskreno i glasno, uopće ne čuvaš tajanstvenost i uzbudljivost
neva- Posts : 4367
2014-04-12
...daj nemoj... ....pa treba zena znat sto ocekuje od tebe...ako voli grubo ja cu igrat jos grublje... ...moras se konstantno natjecat...HarleyQ wrote:ma to nije dovoljnovuksadinare wrote:grub sam i ja...mozda i grublji
ugledaj se na njega, on je kao vidra, a ti sve javno, iskreno i glasno, uopće ne čuvaš tajanstvenost i uzbudljivost
2015-09-08
Ovo je jedna od boljih odluka opcenito po pitanju tih stvari. Opcenito je razina nasilja nad zenama velika tamo. Svaka cast na ovome potezu. Nakon sto par stotina pojedinaca preseli na ahiret vecina potencijalnih za ubuduce ce se vratiti drkici na kraju balade.
Guest- Guest
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 20 of 24