putin jede g***a
Page 24 of 24
Page 24 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: putin jede g***a
Netko mu je hakirao profil, 100% ... i Kaji se to jučer dogodilo...HarleyQ wrote:hajde, pa možda u šetnji slučajno naletiš na malo smMaximusDecimusMiridije wrote:Ovaj post mi je sad digo zivce, a realno nema razloga da to napravi. Idem malo prosetati pa dodem kasnije.
isla za izvrtanje, šalu i zafrkanciju ...
ako ne, jbg.. onda se nerviraj
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
zena doma..ti u sofrivuksadinare wrote:Ne vodim zenu....nego mi je rekla evicka da ga posjetim pa da joj javim kak je bilo...Noor wrote:Povodom necega ili ovak....vodis zenuvuksadinare wrote:...sutra idem u sofru na rucak...
Super
Guest- Guest
Sad se bunis....Noor wrote:zena doma..ti u sofrivuksadinare wrote:Ne vodim zenu....nego mi je rekla evicka da ga posjetim pa da joj javim kak je bilo...Noor wrote:Povodom necega ili ovak....vodis zenuvuksadinare wrote:...sutra idem u sofru na rucak...
Super
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A sorry..ja shvatila da ides samvuksadinare wrote:...tko nece drugi hoce
Pozdravi evu i budi šarmantan kao i ovdje
Guest- Guest
Opet nisi skuzila ili dobro procitala..preporucila mi je sofru pa idem izvidit situaciju...kakav je restac...a mozda koji put odem s njom...jbg...rado bi s tobom..ti ne zelis da budem prema tebi romantik...sto da ti kazemNoor wrote:A sorry..ja shvatila da ides samvuksadinare wrote:...tko nece drugi hoce
Pozdravi evu i budi šarmantan kao i ovdje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasambrend wrote:Netko mu je hakirao profil, 100% ... i Kaji se to jučer dogodilo...HarleyQ wrote:hajde, pa možda u šetnji slučajno naletiš na malo smMaximusDecimusMiridije wrote:Ovaj post mi je sad digo zivce, a realno nema razloga da to napravi. Idem malo prosetati pa dodem kasnije.
isla za izvrtanje, šalu i zafrkanciju ...
ako ne, jbg.. onda se nerviraj
E bas je to to :)
Guest- Guest
PRAVO - OBVEZE PRODAVATELJA - Članak 404. - Zakon o obveznim odnosimakic wrote:tre911 wrote:Pa ima grešku to je sigurno, tu se svi slažemo da silovatelja treba kastrirati, izdegenečiti, ucmekati..no samo je problem u ovome da se daje nekome mogućnost zlouporabe zakonakic wrote:tre911 wrote:To niko ne tvrdi, zakon koji je ovdje postavljen se svodi na to da se otvoreno daje mogućnost ženi da te ucmeka i da ima paravan iza tog zakona, dakle mogućnost zlouporabe je prevelik što ne znači da će 90% žena uopće na njega pomisliti no one koje su spremne to učiniti imati će sve na svojoj strani.darla wrote:
Legalna mogucnost, ne iskljucuje legalnu odgovornost. Meni je stetnija paradigma razmisljanja u kojoj bi onda zene mahom krenule ubijati muzeve, kao da je to onak kao popiti sok. U biti je takvo razmisljanje prilicno diskriminirajuce.
zakon je 404
zakon ni prijedlog takvog nečeg, ne postoji, to znači 404
Guest- Guest
zakon koji omogućava (pogotovo svjesno kao u ovom slučaju) zlouporabu nije dobar zakondarla wrote:tre911 wrote:
To niko ne tvrdi, zakon koji je ovdje postavljen se svodi na to da se otvoreno daje mogućnost ženi da te ucmeka i da ima paravan iza tog zakona, dakle mogućnost zlouporabe je prevelik što ne znači da će 90% žena uopće na njega pomisliti no one koje su spremne to učiniti imati će sve na svojoj strani.
Mogucnost zlopuporabe ovakvog zakona je jednaka zlouporabi samoobrane u bilo kojem drugom vidu. Hocemo onda i onemoguciti bilo kakvu samoobranu? Stvar je u tome da tu nema nikakve razlike, osim u percepciji.
Guest- Guest
Bilo bi dobro da pročitano uzmeš s određenom dozom rezerve... Pogotovo ako se radi o dnevno.hrtre911 wrote:Jebalo nanu svaka šuša će moći ubiti muža i reći da je silovao, bem ti pamet da ti bem pamet!
Sad gle... kak bu žena koja je žrtva silovanja ubila silovatelja???
Valjda je za očekivati da ga, ako žena prijavi silovanje, prvo lapi policija.
Kada je o ženama u braku riječ onda ti tu, apriori, kažeš kak žene žele ubiti svoje muževe?! Ne kontam!
Zakaj bi tebe tvoja žena željela mrtvog ako za to nema debelog razloga? Ili ti nju?
I mislim da to baš ne bu funkcioniralo na taj način.
Kad bi hrvati otkrili Google to bi bio otkriće u razmjeru veličine kao kad je Columbo otkrio Ameriku.
Rusija usvojila zakon: Pedofilima i silovateljima doživotni zatvor!
Putin je nedavno najavio oštriju borbu protiv drutšvenih prekršaja jer se oni uglavnom ponavljaju, te povratnici sramote pravosuđe Rusije.
Međutim i tome je sada doskočeno. Naime, jučer je prošao Putinov prijedlog zakona o tome da sve pedofile i manijake treba doživotno osuditi na zatvorske kazne.
Putin je novinarima kratko pojasnio svoj prijedlog "Bit će im kazna svaki dan kad se budu družili sa drugim zatvorenicima".
http://www.vijestidana.hr/rusija-usvojila-zakon-pedofilima-i-silovateljima-dozivotni-zatvor/
Rusija usvojila zakon: Pedofilima i silovateljima doživotni zatvor!
Putin je nedavno najavio oštriju borbu protiv drutšvenih prekršaja jer se oni uglavnom ponavljaju, te povratnici sramote pravosuđe Rusije.
Međutim i tome je sada doskočeno. Naime, jučer je prošao Putinov prijedlog zakona o tome da sve pedofile i manijake treba doživotno osuditi na zatvorske kazne.
Putin je novinarima kratko pojasnio svoj prijedlog "Bit će im kazna svaki dan kad se budu družili sa drugim zatvorenicima".
http://www.vijestidana.hr/rusija-usvojila-zakon-pedofilima-i-silovateljima-dozivotni-zatvor/
Guest- Guest
cjeli svijet jedna baustela , oooojla,HarleyQ wrote:eto vidiš, intelekt očito ubija seksualni nagon, zato se intelektualci slabije razmnožavajujasambrend wrote:Ma taman posla... nakon toliko čitanja kome je do... jel...toga... :P
znači opstanak svijeta ostaje na bauštelcima :D
Pa Treej je nekako preburno reagirao na ono sto je Putin "rekao"..reklo bi se..zabrinut je..provocator wrote:Bilo bi dobro da pročitano uzmeš s određenom dozom rezerve... Pogotovo ako se radi o dnevno.hrtre911 wrote:Jebalo nanu svaka šuša će moći ubiti muža i reći da je silovao, bem ti pamet da ti bem pamet!
Sad gle... kak bu žena koja je žrtva silovanja ubila silovatelja???
Valjda je za očekivati da ga, ako žena prijavi silovanje, prvo lapi policija.
Kada je o ženama u braku riječ onda ti tu, apriori, kažeš kak žene žele ubiti svoje muževe?! Ne kontam!
Zakaj bi tebe tvoja žena željela mrtvog ako za to nema debelog razloga? Ili ti nju?
I mislim da to baš ne bu funkcioniralo na taj način.
Guest- Guest
Page 24 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 24 of 24