Torcida jede govna.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Torcida jede govna.
https://www.vecernji.hr/vijesti/eksplozija-u-dubrovniku-kod-vrtica-i-skole-raznesen-auto-1259251
vracamo se opet u kaljuzu hnl-a...dogovorene makljaze i slicno,...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Torcida jede govna.
koji luzer moraš biti za sve to živjet...vuksadinare wrote:vracamo se opet u kaljuzu hnl-a...dogovorene makljaze i slicno,...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pradidovi orjunasi(cetnici),didovi partizani a oni i ocevi antihrvati.split triba dooooobro "procesljat"....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pricas gluposti....i gluposti..jesi vidio sto ej docek..drugo ovo ej kalsicno navijacko makljanje..kako rekoh vracamo se u stvarnost hnl kaljuzemax123 wrote:pradidovi orjunasi(cetnici),didovi partizani a oni i ocevi antihrvati.split triba dooooobro "procesljat"....
2015-09-08
max123 wrote:pradidovi orjunasi(cetnici),didovi partizani a oni i ocevi antihrvati.split triba dooooobro "procesljat"....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ja nisam reko da je cili split za kurac.a da ima jos orjunaske ostavstine,IMA,brale....vuksadinare wrote:pricas gluposti....i gluposti..jesi vidio sto ej docek..drugo ovo ej kalsicno navijacko makljanje..kako rekoh vracamo se u stvarnost hnl kaljuzemax123 wrote:pradidovi orjunasi(cetnici),didovi partizani a oni i ocevi antihrvati.split triba dooooobro "procesljat"....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ima...ali u vrlo malim kolicinama..kao i zagreb,rijeka...da im sdp niej dao oruzje u ruke(upravljanje hajdukom) tj ostojic ranko..kurac bi s eza njih ikad culo..u hajduku je 2012 napravljena diverzija od strane sdp-a i hns-a(stranke) kada su osnovali udrugu ili svoju politicku podruznicu unutar nogometa udrugu 'Nas Hajduk' na koju se se naivno upecali i oni koji nisu ljevicari vec desnicari,neki branitelji..ali vidim da su progledali zadnjih dana,mjeseci i koju godinu..ap sve vsie zaobilaze tu udrug NH...cak se i most distancirao preko svog vijecnika u splitu do njih..jbg ranko ostojic i sdp su napravili dosta ruznih stvari dok su vladali oko hajduka..max123 wrote:ja nisam reko da je cili split za kurac.a da ima jos orjunaske ostavstine,IMA,brale....vuksadinare wrote:pricas gluposti....i gluposti..jesi vidio sto ej docek..drugo ovo ej kalsicno navijacko makljanje..kako rekoh vracamo se u stvarnost hnl kaljuzemax123 wrote:pradidovi orjunasi(cetnici),didovi partizani a oni i ocevi antihrvati.split triba dooooobro "procesljat"....
2015-09-08
Lako srati iz Zagreba ali onda kad treba doći na more je frka :)
ovo nisu bbb-ovci iz zagreba vec domaci iz mokosice...budale jedni i drugi...besposlicari pa ganjaju jedni druge vise torcidasi boyse jer ih je vise..ali dokolicari uglavnom koji se šoraju zbog lopina i mafijasacatabbath wrote:Lako srati iz Zagreba ali onda kad treba doći na more je frka :)
2015-09-08
Lakmus papir treba biti mito od par iljada eura, ako uzmu onda su domoljubi ako neće onda su orjunaši i crvendać, aminmax123 wrote:pradidovi orjunasi(cetnici),didovi partizani a oni i ocevi antihrvati.split triba dooooobro "procesljat"....
Kermit-
2014-04-17
catabbath wrote:Lako srati iz Zagreba ali onda kad treba doći na more je frka :)
čemu čovjeku minirat auto, i to staru vectru od dva soma kuna očito nije ni bogat ni ništa
catabbath wrote:Lako srati iz Zagreba ali onda kad treba doći na more je frka :)
meni nije. plaćam svojim novcima i idem. i nek mi netko nekaj veli jebem mu mater direkt u oči pa da mi je rođeni brat.
poanta - tko poštiva mene, poštivam ja njega. ad acta.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
marcellus wrote:catabbath wrote:Lako srati iz Zagreba ali onda kad treba doći na more je frka :)
čemu čovjeku minirat auto, i to staru vectru od dva soma kuna očito nije ni bogat ni ništa
klošare pokušati shvatiti ... zalud ti trud.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
niej mu miniran nego mu ubacena šok bomba...ma ti u mokosici inace nisu bas svoji..kako rekoh jedni druge prcaju...navodno ej sukob izbio zbog saranja torcidinih murala..pa su ovi iz osvete upali u kafic gdje se skupljaju boysi iz mokosice...trazeci doticne osobe za koje su doznali da su sarali murale...ocito nije bilo tu do kraja rjeseno pa s ecekao kraj spmarcellus wrote:catabbath wrote:Lako srati iz Zagreba ali onda kad treba doći na more je frka :)
2015-09-08
u mokosici inace traje borba za prevlast jedne ili druge grupe..makar su torcidasi brojniji,boysi su organiziraniji a smatra ih se mamicevcima...pa se također smatra da im je mamic godinama davao lovu..sto govori da imaju atraktivan prostor u sredistu mokosice...za razliku od torcide koja nema svoje rpostore vec im je okupljaliste udruge u kaficu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:u mokosici inace traje borba za prevlast jedne ili druge grupe..makar su torcidasi brojniji,boysi su organiziraniji a smatra ih se mamicevcima...pa se također smatra da im je mamic godinama davao lovu..sto govori da imaju atraktivan prostor u sredistu mokosice...za razliku od torcide koja nema svoje rpostore vec im je okupljaliste udruge u kaficu...
gle boli me kurac za navijačke ratove... ali obzirom na reakciju hajduka, njegovog vodstva, i torcide na reprezentaciju i srebro... mislim hajduk je čestitao nakon vučića, prije jelda nisu stigli napisat dve riječi na fejs... dakle nakon svega ovog jebem mater i hajduku i torcidi... i nije im mamić kriv što su kreteni, i što mafija vodi klub, samo za razliku od dinama hajduk vodi nesposobna mafija... a hajduk je kurac od kluba s mamićem u dinamu i bez njega i to će ostat...
a inače mamić je torcidi do sad bio dobar izgovor za antihrvatstvo... koji će bit sad kad nema mamića?
pa to si dobro rekao...hajduk ne vodi mafija vec kontrolira ga...preko ulice....reketasa...u upravi sjede poltroni koji nemaju puno veze sa nogometom ali klimaju glavom jer ce im jednom u biografiji pisati da su bili predsjednici hajduka ili clanovi uprave..a inace tesko da su mafijasi jer su u biti salonci...zeljni plusica u karijerama...odnosno hajduk kontroliraju mafijasi 'druge lige'..iliti oni koji ne mogu u sam mafijaski vrh vec su izvrsitelji 'radova' gdje beru svoju proviziju a za zahvalnost i ne mjesanje u njihove poslove vrhuska mafije im je dala hajduk d ai oni imaju svoju igracku..jer za dinamo nisu kvalitetni a da ne govorim za neke jace klubovemarcellus wrote:vuksadinare wrote:u mokosici inace traje borba za prevlast jedne ili druge grupe..makar su torcidasi brojniji,boysi su organiziraniji a smatra ih se mamicevcima...pa se također smatra da im je mamic godinama davao lovu..sto govori da imaju atraktivan prostor u sredistu mokosice...za razliku od torcide koja nema svoje rpostore vec im je okupljaliste udruge u kaficu...
gle boli me kurac za navijačke ratove... ali obzirom na reakciju hajduka, njegovog vodstva, i torcide na reprezentaciju i srebro... mislim hajduk je čestitao nakon vučića, prije jelda nisu stigli napisat dve riječi na fejs... dakle nakon svega ovog jebem mater i hajduku i torcidi... i nije im mamić kriv što su kreteni, i što mafija vodi klub, samo za razliku od dinama hajduk vodi nesposobna mafija... a hajduk je kurac od kluba s mamićem u dinamu i bez njega i to će ostat...
2015-09-08
torcida nije antihrvatska...manji dio torcide..oni koji su u torcidu regrutirani iz sdp-a tj njihove podruznice ili udruge 'Nas Hajduk'...vec sam napisoa ranko ostojic i sdp su napravili veliku stetu hajduku i torcidi politizirajuci ih i zeleci preko njih srusiti hns u kojem dominira hdz i zauzeti njihove pozicije naravno samo iz financijskih razlogamarcellus wrote:a inače mamić je torcidi do sad bio dobar izgovor za antihrvatstvo... koji će bit sad kad nema mamića?
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Von der Leyen jede govna
» Meloni jede govna u Libiji
» Vučic jede govna jer Rusi napreduju
» Mali Švabo opet jede govna
» Britanija jede govna jer je stala na žulj galaktičkom generalu pete kategorije
» Meloni jede govna u Libiji
» Vučic jede govna jer Rusi napreduju
» Mali Švabo opet jede govna
» Britanija jede govna jer je stala na žulj galaktičkom generalu pete kategorije
Page 1 of 2