putin jede g***a
Page 18 of 24
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: putin jede g***a
a bogami nisam...pitala sam samo kojeg si roda ;)deda hipster wrote:ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
ko da takvu provokaciju već nisam čuo milijun puta
što bih ja sad trebao napraviti, skinuti gaće za inspekciju?
ne, hvala ;)
Guest- Guest
Noor wrote:
S&M samo nek im bude
Njezne grubosti u sexu za mene nisu agresija...dokle god u tome uzivam
Pa nismo vodje pricali o njeznim grubostima, Bog s vama, zajebavate vi mene, ali dobro kad imate koga.
Harley tebi vrijedi isto .
Osla sam.
darla- Admin
2015-10-22
agresija ili nasilje moze se stupnjevati prema intenzitetu ....ja sam upravo to uciniladarla wrote:Noor wrote:
S&M samo nek im bude
Njezne grubosti u sexu za mene nisu agresija...dokle god u tome uzivam
Pa nismo vodje pricali o njeznim grubostima, Bog s vama, zajebavate vi mene, ali dobro kad imate koga.
Harley tebi vrijedi isto .
Osla sam.
Znas i sama
Guest- Guest
pa pročitaj dio iz članka s US National Library of Medicine koji sam ostaviladarla wrote:Tak svejedno jel tulipan fizicki ili verbalno agresivan, nasilje je nasilje i ima svoje posljedice Agresija nema pozitvnu konotaciju osim u lar pur lar raspravama.
teško da medicinu možeš nazvati larpurlatizmom.. mislim, možeš, tvoja stvar, ali je pogrešno :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
misli i osjećaji su posljedica biokemije mozga, a tako i svi oblici ponašanjadarla wrote:
Isusati prestani sa glupostima, ljudska psihologija i ponasanje se ne svode na biokemiju mozga.
koncept duše (psihe) dolazi iz teologije i nema veze sa time kako funkcionira čovjek
jednog dana će se kemijskim putem silovatelje moći izliječiti od njihovih nagona, postojat će tableta za to
Guest- Guest
npr. neke vrste fobija se mogu liječiti konzumacijom samo jedne tablete propanolola
https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/12/15/scientists-say-theyve-found-way-to-cure-fear-of-spiders-in-2-minutes-could-they-also-cure-ptsd/
dok psiholozi koji uzrok fobije traže u nepostojećem poremećaju nepostojeće duše nikad ne bi mogli pomoći tim osobama
https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/12/15/scientists-say-theyve-found-way-to-cure-fear-of-spiders-in-2-minutes-could-they-also-cure-ptsd/
dok psiholozi koji uzrok fobije traže u nepostojećem poremećaju nepostojeće duše nikad ne bi mogli pomoći tim osobama
Guest- Guest
Ok, kako želišNoor wrote:a bogami nisam...pitala sam samo kojeg si roda ;)deda hipster wrote:ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
ne, hvala ;)
Guest- Guest
eti ga na, deda se ubi pisuci a ni jedna da ga silujededa hipster wrote:Ok, kako želišNoor wrote:a bogami nisam...pitala sam samo kojeg si roda ;)deda hipster wrote:ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:
slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćama
ne, hvala ;)
gace mu same spadaju..hahaLeviathan2 wrote:eti ga na, deda se ubi pisuci a ni jedna da ga silujededa hipster wrote:Ok, kako želišNoor wrote:a bogami nisam...pitala sam samo kojeg si roda ;)deda hipster wrote:ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:
A stas se bunit kad i sam znas....
ne, hvala ;)
Guest- Guest
deda hipster wrote:Ok, kako želišNoor wrote:a bogami nisam...pitala sam samo kojeg si roda ;)deda hipster wrote:ti si me ionako tražila da ti dokašem da sam muško na jednoj prijašnjoj temiNoor wrote:A stas se bunit kad i sam znas....deda hipster wrote:slabo udaraju, misle da ću reagirati ako mi kažu da nemam ništ u gaćamaprckov wrote:deda, jesul te namlatile il se još držiš
ne, hvala ;)
mogu ja, mogu ja ?
betty.boop-
2015-01-23
da si ozbiljna poslala bi mi pp kao i ova druga, ne bi me ovako javno pred svima zafrkavalabetty.boop wrote:a dobro, al ja sam ozbiljna ...
Guest- Guest
ma nemoj..Noor wrote:deda hipster wrote:darla wrote:To ti jel kao Nikola Tesla .deda hipster wrote:
Oni koji prče ne čitaju knjige.
Pa čovijek mora nažalost birati u životu, pička ili knjiga, što god da izabere uvijek nešto gubi.
Jebiga sa ovom tvojom konstatacijom se cak nebi slozi ni Hawking, a on je paraplegicar .
Samo potvrđuješ ono što sam prije pisao.
Žene nemaju visoko mišljenje o muškarcima koji ne jebu, privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
Nemate kontrolu nad primitivnim nagonima i instinktima.
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
deda hipster wrote:da si ozbiljna poslala bi mi pp kao i ova druga, ne bi me ovako javno pred svima zafrkavalabetty.boop wrote:a dobro, al ja sam ozbiljna ...
prva sam trazila, nemoj mi tu sad migat nesto
betty.boop-
2015-01-23
Zavisi. Ako čemo proširit civilizaciju van ove planete onda imaš :deda hipster wrote:misli i osjećaji su posljedica biokemije mozga, a tako i svi oblici ponašanjadarla wrote:
Isusati prestani sa glupostima, ljudska psihologija i ponasanje se ne svode na biokemiju mozga.
koncept duše (psihe) dolazi iz teologije i nema veze sa time kako funkcionira čovjek
jednog dana će se kemijskim putem silovatelje moći izliječiti od njihovih nagona, postojat će tableta za to
- kemiju al ono silowanje može biti poremečaj da se nekoga maltretira pa onda kemija koja djeluje samo na spolowilo a ne i na mozak nije dowoljna
- zatim recimo šta ovi na Sirijus imaju tj aparat pa ti usmjere walowe u sam mozak pa promjene strukturu walowa i to i tako direktno utječu na taj centar
- i psihologija tj riješawanje bez kemijske i tehničke interwencije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
baš sam se i ja htjela javiti, ali kao neću odmah nego malo kasnije.. a gle sad, već se napravio red čekanja!betty.boop wrote:deda hipster wrote:da si ozbiljna poslala bi mi pp kao i ova druga, ne bi me ovako javno pred svima zafrkavalabetty.boop wrote:a dobro, al ja sam ozbiljna ...
prva sam trazila, nemoj mi tu sad migat nesto
zakasnilasam
neva- Posts : 4367
2014-04-12
života mi...:)vuksadinare wrote:ma nemoj..Noor wrote:deda hipster wrote:darla wrote:To ti jel kao Nikola Tesla .deda hipster wrote:
Oni koji prče ne čitaju knjige.
Pa čovijek mora nažalost birati u životu, pička ili knjiga, što god da izabere uvijek nešto gubi.
Jebiga sa ovom tvojom konstatacijom se cak nebi slozi ni Hawking, a on je paraplegicar .
Žene nemaju visoko mišljenje o muškarcima koji ne jebu, privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
Guest- Guest
trebam više....Noor wrote:života mi...:)vuksadinare wrote:ma nemoj..Noor wrote:deda hipster wrote:darla wrote:
To ti jel kao Nikola Tesla .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 18 of 24