korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: korona
Tezak izbor za mene.
Mucke su mi uvijek prve.
Potommi se motaju Sopranosi, Oz, Dva metra ispod zemlje, Fargo, Bracne vode, Zdruzena braca..sigurno sam neku kultnu zaboravila.
Imam memoriju skalara ;-D
Mucke su mi uvijek prve.
Potommi se motaju Sopranosi, Oz, Dva metra ispod zemlje, Fargo, Bracne vode, Zdruzena braca..sigurno sam neku kultnu zaboravila.
Imam memoriju skalara ;-D
Teško pitanje. No kad već moram, evo top3:fridrih_niche wrote:Amo ovako, koje su van top 3 serije svih vrimena?
:D
1. Žica
2. Breaking Bad
3. Seinfeld
Guest- Guest
Brat Brale wrote:kako je lepo videite da su uz svu nadmoc, jadnici i klosari izgubili...
Sjebali ih parizani i partizanska eskadrila
Guest- Guest
Brat Brale wrote:kako je lepo videite da su uz svu nadmoc, jadnici i klosari izgubili...
hehe, to i mi kažemo za DR
Dybala wrote:Brat Brale wrote:kako je lepo videite da su uz svu nadmoc, jadnici i klosari izgubili...
tako je. koca popovic, svetozar vukmanovic tempo i peko dapcevic. osnivaci najveceg kluba na ovim prostorima...
Guest- Guest
Noor wrote:Brat Brale wrote:kako je lepo videite da su uz svu nadmoc, jadnici i klosari izgubili...
hehe, to i mi kažemo za DR
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:kako je lepo videite da su uz svu nadmoc, jadnici i klosari izgubili...
tako je. koca popovic, svetozar vukmanovic tempo i peko dapcevic. osnivaci najveceg kluba na ovim prostorima...
Mislio sam na Batu Zivotinju i Ljubišu
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Teško pitanje. No kad već moram, evo top3:fridrih_niche wrote:Amo ovako, koje su van top 3 serije svih vrimena?
:D
1. Žica
2. Breaking Bad
3. Seinfeld
Seinfeld je jedna od najboljih serija o nicemu
O tome kako je super biti grozan , jedino slicno sam vidio u it's always sunny in philadelphia gdje likovi svakom sezonom postaju veci smradovi haha
Guest- Guest
sranje je ovo sunderland till i die. nije mi zao sto sam se radovao njihovom ispadanju...
Guest- Guest
previše su razmišljali kao inovatori i umjetnici
a premalo štancali ono što funkcionira i stvarno radi razliku
1. Santa Barbara
2. Mala nevjesta
3. Esmeralda
ok, šalim se
1. Mućke
2. Prijatelji
......
Bračne vode
Sex i grad
2. Mala nevjesta
3. Esmeralda
ok, šalim se
1. Mućke
2. Prijatelji
......
Bračne vode
Sex i grad
1. MUCKE
2. MUCKE
3.MUCKE
.
.
.
100. MUCKE
2. MUCKE
3.MUCKE
.
.
.
100. MUCKE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50