korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: korona
Bez javnog ne postoji ni privatni sektor,ali ne da mi se razglabati o ekonomiji jer poanta sprdnje je bila namijenjena nicheu ,a ne nekom operiranom od svega .
Ako cemo biti iskreni radije bi bio kuci u ovoj situaciji nego na poslu,ali netko mora i raditi i odrzavati sustav na zivotu ;)
Bolje biti kod kuce i provocirati nas na ovom forumu svojom pojavom jer tatta Aca to fino plaća.
Ako cemo biti iskreni radije bi bio kuci u ovoj situaciji nego na poslu,ali netko mora i raditi i odrzavati sustav na zivotu ;)
Bolje biti kod kuce i provocirati nas na ovom forumu svojom pojavom jer tatta Aca to fino plaća.
Guest- Guest
Dybala wrote:Bez javnog ne postoji ni privatni sektor,ali ne da mi se razglabati o ekonomiji jer poanta sprdnje je bila namijenjena nicheu ,a ne nekom operiranom od svega .
Sprdaš čoveka koji nije paru video od početka krize.
Baš si djubre od čoveka...
E da, a ako te nečija pojava na forumu (?!) nervira, konsultuj se sa psihijatrom. Dobar pokazatelj je da si mentalni midžet...
Guest- Guest
Volim ovu laganu fiskulturu posle ručka, brzopotezno šamaranje gluperde iz zgloba...
Guest- Guest
Ne propagiran ni jedan -izam...Dybala wrote:Niche jesi sretan? Korona vratila tvoj ljubljeni komunizam.
A ovcama je ionako svejedno, fašizam ili komunizam, glupe su ka kurac...
;)
Guest- Guest
Ma ne smeta mi zajebancija...Brat Brale wrote:Dybala wrote:Bez javnog ne postoji ni privatni sektor,ali ne da mi se razglabati o ekonomiji jer poanta sprdnje je bila namijenjena nicheu ,a ne nekom operiranom od svega .
Sprdaš čoveka koji nije paru video od početka krize.
Baš si djubre od čoveka...
E da, a ako te nečija pojava na forumu (?!) nervira, konsultuj se sa psihijatrom. Dobar pokazatelj je da si mentalni midžet...
:D
Srica, nije bas toliko lose, za život se ima...
A i mala me usrećuje najviše na svitu, tako da lipo koristim ovo vrime šta ne radin...
<3
Guest- Guest
KORONAVIRUS U SPORTU
https://www.index.hr/sport/clanak/katastrofalni-scenarij-nema-ni-odgodjenog-eura-who-preporucio-prekid-do-kraja-2021/2177017.aspx
Vidi ovih debila iz WHO? Da prekid do kraja 2021? Koliko glup moraš biti da ovakvo nešto predložiš?!? Tko bi od klubova preživio i koliko bi radnih mjesta bilo izgubljeno diljem Europe pa i svijeta?!?
WHO-gasi to smeće i to odmah!
Katastrofalni scenarij: Nema ni odgođenog Eura, WHO preporučio prekid do kraja 2021.
https://www.index.hr/sport/clanak/katastrofalni-scenarij-nema-ni-odgodjenog-eura-who-preporucio-prekid-do-kraja-2021/2177017.aspx
Vidi ovih debila iz WHO? Da prekid do kraja 2021? Koliko glup moraš biti da ovakvo nešto predložiš?!? Tko bi od klubova preživio i koliko bi radnih mjesta bilo izgubljeno diljem Europe pa i svijeta?!?
WHO-gasi to smeće i to odmah!
Guest- Guest
WHO je Gatesova prcija...
A on se iz kompjutera pribacija na lijekove...
Zna on di će bit najveća lova, majku mu...
;)
;)
Guest- Guest
filantrop...fridrih_niche wrote:WHO je Gatesova prcija...
;)
moš mislit
I ja bi bio altruist da imam para i posjedujem medije
No posto nemam nista od toga napusite se kurca ^^
Guest- Guest
Dybala wrote:I ja bi bio altruist da imam para i posjedujem medije
očekivao sam čvršće stavove od tebe
Dajte mu tog Nobela!Noor wrote:filantrop...fridrih_niche wrote:WHO je Gatesova prcija...
;)
moš mislit
:^O
Guest- Guest
Sinko cinjenica je di god su ovi milijarderi da je zavjera u pitanju.Brat Brale wrote:Hahahah, čekaj-vi ste oni teoretičari zavere?
Mene iskreno boli kurac.
Sta bude bit ce.
Ali u toj americi ima vraga.
I bas zato nikad nisam htio ic zivit tamo.
Ima san curu imocanku koja se rodila u Phoenixu.
Moga san 2001 otic tamo.
Ali nije mi palo na pamet.
Godine provedene na kruzerima a to je 14. Godina i 5 miseci su mi ogadike jemeriku.
Smatram da su sve zlo na svitu oni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
JOHN WAYNE wrote:Sinko cinjenica je di god su ovi milijarderi da je zavjera u pitanju.Brat Brale wrote:Hahahah, čekaj-vi ste oni teoretičari zavere?
Mene iskreno boli kurac.
Sta bude bit ce.
Ali u toj americi ima vraga.
I bas zato nikad nisam htio ic zivit tamo.
Ima san curu imocanku koja se rodila u Phoenixu.
Moga san 2001 otic tamo.
Ali nije mi palo na pamet.
Godine provedene na kruzerima a to je 14. Godina i 5 miseci su mi ogadike jemeriku.
Smatram da su sve zlo na svitu oni
Slažem se da je amerika zlo-najveće. Ali ništa bolje nisu ovi kosooki šišmišojedi štrokavi.
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50