Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
vuksadinare wrote:Ja sam desnicar nekom to smeta?
Ne smeta ništa!
Pače..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Ti se meni obracasepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja sam desnicar nekom to smeta?
Ne smeta ništa!
Pače..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i treba s njim pazljivo...red je reddarla wrote:Noor wrote:
Darling..opusti se, nikome ne fali ni dlaka. Super nam je
Imas pozz od dihalice ;)
Pa prepoznala sam ja tebe Dihalice, ne sekiraj se .
Jebiga puno vas je, Ero jedan, a zna se da sam ja slaba na Ere, moram ga malo pripazit' .
Guest- Guest
Temelj hrvatske nacije je antifašizam i ZAVNOH, a Hercegovina nikada nije pripadala Hrvatskoj izuzev ono kratko vrijeme Banovine Hrvatske i okuptorske marionetske NDH.Ero wrote:Mi smo sami temelj hrvatske nacije. Nema se tu što dodat ili oduzet, to je jednostavno tako.Iknar je gay wrote:Znači Ero ti priznaješ da si naučen i odgojen da budeš Hrvat.
Isto tako,u nekim okolnostima,da je katolička crkva vodila neku drugu politiku,moga si biti naučen i odgojen da budeš,recimo Poljak ili Španjolac.
Vama je katolička crkva dala naciju.
Nije to stvar izbora...Da je, bio bih, na primejr, Njemac, ali nije. Dobiješ ovca, majku i naciju...
...niš kriv niti zaslužan. Vjera? Vjera može biti bilo koja, to je stvar vlastitog izbora...
Čak i Slavonija i Dalmacija nisu smatrane Hrvatskom,već je pojam Hrvatska bio za širu zagrebačku regiju.Nema ama baš nikakve genetsko sličnosti između Hercegovaca i Purgera,Međimuraca,tako da ne vidim po kojim kriterijima,izuzev vjerskim.Hercegovci i Međimurci,Zagorci imaju nekih dodirnih točki.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
vuksadinare wrote:Ti se meni obracasepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja sam desnicar nekom to smeta?
Ne smeta ništa!
Pače..
Pa da što je problem, obojica smo desničari.
2015-08-06
.....dalmatinac sam i hrvat..kom krivo neka se baci sa balkona
2015-09-08
Zašto? Pa na ovakvim pitanjima se najlakše mogu razumjeti nečiji drugi stavovi, na primjer politički i slično.darla wrote:Kako vam se da svima skupa Boze mili .
Nisu neke kolege ovdje slučajno "rusofili". Nisu to bili dok je bio "pijani Jelcinj", već su tek sad otvorili dušu...
Čitam nedavno jednu misao : Za svakim slučajem stoji plan i vice versa.
Dugo mi je trebalo da sam je razumio ispravno. Prokleto je istinita.
Po nikakvim to su tri naroda, brat bratu i odoka.Iknar je gay wrote:Temelj hrvatske nacije je antifašizam i ZAVNOH, a Hercegovina nikada nije pripadala Hrvatskoj izuzev ono kratko vrijeme Banovine Hrvatske i okuptorske marionetske NDH.Ero wrote:Mi smo sami temelj hrvatske nacije. Nema se tu što dodat ili oduzet, to je jednostavno tako.Iknar je gay wrote:Znači Ero ti priznaješ da si naučen i odgojen da budeš Hrvat.
Isto tako,u nekim okolnostima,da je katolička crkva vodila neku drugu politiku,moga si biti naučen i odgojen da budeš,recimo Poljak ili Španjolac.
Nije to stvar izbora...Da je, bio bih, na primejr, Njemac, ali nije. Dobiješ ovca, majku i naciju...
...niš kriv niti zaslužan. Vjera? Vjera može biti bilo koja, to je stvar vlastitog izbora...
Čak i Slavonija i Dalmacija nisu smatrane Hrvatskom,već je pojam Hrvatska bio za širu zagrebačku regiju.Nema ama baš nikakve genetsko sličnosti između Hercegovaca i Purgera,Međimuraca,tako da ne vidim po kojim kriterijima,izuzev vjerskim.Hercegovci i Međimurci,Zagorci imaju nekih dodirnih točki.
2015-08-06
Noor wrote:
i treba s njim pazljivo...red je red
Ma pripazit' je meni super rijec tamo, na primjer skuhas omiljeni rucak, pa ti kaze: "vid' kako me pripazila" .
darla- Admin
2015-10-22
....ne vrijedjaj me...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti se meni obracasepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja sam desnicar nekom to smeta?
Ne smeta ništa!
Pače..
2015-09-08
Koji hercegovci...sverc komerc,izdaja,prodaja
2015-09-08
Pa jasno.Uzmi nekog otočana,recimo s Korčule i Međimurca,jebalo majku ako su ta dva pripadnici istog naroda.epikur37 wrote:Po nikakvim to su tri naroda, brat bratu i odoka.Iknar je gay wrote:Temelj hrvatske nacije je antifašizam i ZAVNOH, a Hercegovina nikada nije pripadala Hrvatskoj izuzev ono kratko vrijeme Banovine Hrvatske i okuptorske marionetske NDH.Ero wrote:Mi smo sami temelj hrvatske nacije. Nema se tu što dodat ili oduzet, to je jednostavno tako.Iknar je gay wrote:Znači Ero ti priznaješ da si naučen i odgojen da budeš Hrvat.
Hrvatska je umjetna nacija nastala vatikanskim angažmanom objedinjavanja balkanskih katolčadskih plemena i širenjem na šizmatički istok.Čak su i katoličke Srbe svrstali u Hrvate.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
vuksadinare wrote:....ne vrijedjaj me...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti se meni obracasepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja sam desnicar nekom to smeta?
Ne smeta ništa!
Pače..
Ja sam umjerena desnica, konzervativiac , direktno iz radićeve pučke linije.
Ti si radikalna desnica, liberalno-pravaške linije.
2015-08-06
To je uvijek stvar vlastitog izbora...Doduše, većina je kao dobije nakon rođenja, ali ih punodarla wrote:Ero wrote:
Mi smo sami temelj hrvatske nacije. Nema se tu što dodat ili oduzet, to je jednostavno tako.
Cuj sad njega, kako je vjera stvar izbora, pa i rodis se u vjeri nekoj jel ne biras to .
ne realizira u praksi, ili pronađu neku novu, koju onda prakticiraju.
Hrvati jesu većinski katolici, ali je popriličan broj i onih koji su drugih vjera.
Po tom pitanju ne pravim razlike između jednih i drugih.
To dolje..i duvanu?darla wrote:Noor wrote:
i treba s njim pazljivo...red je red
Ma pripazit' je meni super rijec tamo, na primjer skuhas omiljeni rucak, pa ti kaze: "vid' kako me pripazila" .
Guest- Guest
Volim i ja tebe.darla wrote:
Jebiga puno vas je, Ero jedan, a zna se da sam ja slaba na Ere, moram ga malo pripazit' .
Nit znas kako se zovem,niti ja tebe poznam...da sudis o necemu i tko sam i sto sam...lagano...odjebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....ne vrijedjaj me...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti se meni obracasepikur37 wrote:
Ne smeta ništa!
Pače..
2015-09-08
Ero wrote:Pa ne rekoh li, vi dotepenci imate svoje ciljeve, što i nije zabranjeno dok to držite među svoja 4 zida.Leviathan2 wrote:ero, evo ako te tjesi, nijesam ni ja hrvat, ako se osjecas izopceno urgirat cu da te se primi u pleme, tamo te nece nitko zajebavat
Eri manje-više niste ni do gležnja. Nemo da se ljutiš, ali je tako. Natjerali ste me da sam to morao reći.
Ero se nije sakrio iza svoga nadimka, za razliku od vas većine ovdje. Kad kažem ovdje, mislim na ovu temu,
gdje ste se uglavnom skupili dotepenci, kojima je zajedničko "rusofilstvo"...Zašto baš "rusofilstvo"?
Jašili bi jope? Prošla su ta vrimena...što ste jašili, jašili ste, nema više.
a -dotepenci- a oklen s ti rodjo i dis došooo
ili kako iskreno reče jedan bosanski dotepenac u ZG:
-Kad ste vi Dudeki glupi ko kurac.
Prodali ste nam tisuće parcela i mi smo na njima napravili kuće. Naravno, puno prodavatelja je ostalo živjeti u bijedi jer su sve zapili a onda su im krivi drugi. ( čuj tupana )
Kada Bosanci i Hercegovci grade kuće dođe pomagati i 20, 30 ljudi. Za razliku od nas, kad neki Dudek gradi kuću ostali Dudeci mole Boga da mu se sruši.
Tko vam je kriv kad ste prokleti u duši. ( na koga ovaj misli )
Zato i jeste jadni i bijedni, jalni ko psi, glupi ko kurac. Zovete nas kockoglavi a znate da su Bosanci i Hercegovci fizički puno privlačniji i nadmoćniji od vas pjegavih žutića.
Jebemo vas na vašoj djedovini uzduž i poprijeko.
Kukavice i jadnici nigdje nemaju prosperiteta pa ni na svojoj zemlji. Kad prestanete biti prokleti tada će vam i krenuti u životu.
Ako se ne popravite, iselit ćemo vas u Sloveniju. Ionako ste sličniji tim štakorima nego nama ostalim Hrvatima. ( o matetijebem tulavu )
Pozivam sve one koji nas mrze da se odreknu Ruđera Boškovića, AB Šimića, AG Matoša.
Pozivam vas da se odreknete Sinjske alke koja je baština Hrvata Bosne i Hercegovine. Pozivam vas da se odreknete heroja poput Blage Zadre pa do Zvonka Bušića.
Pozivam vas da se odreknete svih sportaša što su vam donosili medalje. Koliko bi ih osvojili bez Šukera, Bobana, Jurčevića, Stanića, Solde, Ćilića, Ljubičića?
Koliko bez Gordana Kožulja, Ćavara, Alilovića, Karačića, Sliškovića, Goluže? Kakva bi vam košarka izgledala bez Bojana Bogdanovića?
Ide EURO, hoćete li navijati za Hrvatsku u kojoj igraju Ćorluka, Mandžukić, Rakitić, Ante Ćorić, Kovačić? Licemjeri, jeste shvatili? ( Odričem se........apagei ubosnu )
--------------------------------------------------------------------
Kakav kreten ercegovačko bosanski...............biće je ovi ki onaj - haso - islamist
Koga bi ti selio u Sloveniju smeće islamističko
Selse ti u SLO tamo kod jednoga kolege našega ( da ne rečem moga )
Last edited by Yehudi on 29/6/2016, 21:41; edited 2 times in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vuksadinare wrote:Nit znas kako se zovem,niti ja tebe poznam...da sudis o necemu i tko sam i sto sam...lagano...odjebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....ne vrijedjaj me...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
Ti se meni obracas
Ma čisto ovako preko foruma.
Al ni ja niti ti nikad nećemo biti pravi Hrvati kao što je naš Ero, e on što je Hrvat e to nema ;)
Last edited by epikur37 on 29/6/2016, 21:33; edited 1 time in total
2015-08-06
....ajmo hercegonje posto skija
2015-09-08
Ero wrote:Zašto? Pa na ovakvim pitanjima se najlakše mogu razumjeti nečiji drugi stavovi, na primjer politički i slično.darla wrote:Kako vam se da svima skupa Boze mili .
Nisu neke kolege ovdje slučajno "rusofili". Nisu to bili dok je bio "pijani Jelcinj", već su tek sad otvorili dušu...
Čitam nedavno jednu misao : Za svakim slučajem stoji plan i vice versa.
Dugo mi je trebalo da sam je razumio ispravno. Prokleto je istinita.
Ne mislim da je ovo uopce platforma za formiranje bilo kakvih zakljucaka, jer ovo je vise nadjebavanje tko ce koga jace lupiti nego razmijenjivanje misljenja i razumijevanje tudjih stavova, ali samo moje misljenje.
darla- Admin
2015-10-22
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Fašizam ba...:D
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji