Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
meni se čini da ti najčešće pretjeraš..noty notyIknar je gay wrote:Pa prvenstveno zato što ja nisam orginalni Iki a drugo,zato što vrlo rijetko pretjeram (kao na ovoj temi),da bi zaslužio ban.frakcija wrote:kako to iki da ti nikako nisi baniran?Iknar je gay wrote:Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ako izuzmemo ovu temu,navedi mi konkretan primjer gdje sam ja to pretjerao ?frakcija wrote:meni se čini da ti najčešće pretjeraš..noty notyIknar je gay wrote:Pa prvenstveno zato što ja nisam orginalni Iki a drugo,zato što vrlo rijetko pretjeram (kao na ovoj temi),da bi zaslužio ban.frakcija wrote:kako to iki da ti nikako nisi baniran?Iknar je gay wrote:Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
Ja sam još kamilica u odnosu na neke druge.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
na ovakvim temama se redovito raspališIknar je gay wrote:Ako izuzmemo ovu temu,navedi mi konkretan primjer gdje sam ja to pretjerao ?frakcija wrote:meni se čini da ti najčešće pretjeraš..noty notyIknar je gay wrote:Pa prvenstveno zato što ja nisam orginalni Iki a drugo,zato što vrlo rijetko pretjeram (kao na ovoj temi),da bi zaslužio ban.frakcija wrote:kako to iki da ti nikako nisi baniran?Iknar je gay wrote:Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa raspalim se zato što ne toleriram nepravdu i zlo.frakcija wrote:na ovakvim temama se redovito raspališIknar je gay wrote:Ako izuzmemo ovu temu,navedi mi konkretan primjer gdje sam ja to pretjerao ?frakcija wrote:meni se čini da ti najčešće pretjeraš..noty notyIknar je gay wrote:Pa prvenstveno zato što ja nisam orginalni Iki a drugo,zato što vrlo rijetko pretjeram (kao na ovoj temi),da bi zaslužio ban.frakcija wrote:
kako to iki da ti nikako nisi baniran?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
asilovski wrote:http://www.telesurtv.net/english/news/Jehovahs-Witnesses-Destroy-Ancient-Indigenous-Temple-in-Mexico-20160628-0009.html
L A Ž
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Drevni narodi posjedovali su tehnologiju elektromagnetne zaštite koja je otkrivena tek 2000. godine''
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
Page 5 of 5