Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
frakcija wrote:pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
ja bi sve te sekte spalila....dotepenci sprženih mozgova zaključili 520 godina nakon kršćanske okupacije da asteci štuju vraga
a tko to danas tamo radi? na što se oni pozivaju pola tisućljeća nakon osvajanja, nevjerojatno
Guest- Guest
pa ruši se kršćanstvo, ljudi se vraćaju vjerama svojih predaka..očekujmo ljudožderstno kad već nobody expects the spanish inquisitionNoor wrote:frakcija wrote:pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
ja bi sve te sekte spalila....dotepenci sprženih mozgova zaključili 520 godina nakon kršćanske okupacije da asteci štuju vraga
a tko to danas tamo radi? na što se oni pozivaju pola tisućljeća nakon osvajanja, nevjerojatno
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:pa ruši se kršćanstvo, ljudi se vraćaju vjerama svojih predaka..očekujmo ljudožderstno kad već nobody expects the spanish inquisitionNoor wrote:frakcija wrote:pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
jest, mnogo humanije je poklati i izmasakrirati pogane u ime svete inkvizicije i kršćanskih pohoda
Guest- Guest
Čuj šetanje mumificiranog leša po glavnom gradu isto tako je nekom odbojna, meni iskreno ne i pozdravljam ju, ali ovaj hram nije imao veze sa prinošenjem bilo kakvih žrtava sisavaca, ptica, a kamoli ljudi, osim toga radi se o malom narodu Otomi koji nikad nije prakticirao veće žrtve doli cvijeća, voća, pića i duvana, a sektaši kao što su Jehovini svjedoci, kao i druge kršćanske slijedbe inkliniraju takvom ponašanjufrakcija wrote:pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
Kermit-
2014-04-17
Da se barem vraćaju, ali ne, barem ne značajno, prije svega jer je katolička crkva iskorijenila sva vjerovanja u nadi da će vječno trajati, ali pošto je istoj kraj njih će zamijeniti potpuna praznina, ajfonovi, supermarketi, bilance i bezništa...frakcija wrote:pa ruši se kršćanstvo, ljudi se vraćaju vjerama svojih predaka..očekujmo ljudožderstno kad već nobody expects the spanish inquisitionNoor wrote:frakcija wrote:pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
Kermit-
2014-04-17
ja pročitala asteci i odma ovo..viš kolko ne znam..iako je članak šarlatanski i huškački.asilovski wrote:Čuj šetanje mumificiranog leša po glavnom gradu isto tako je nekom odbojna, meni iskreno ne i pozdravljam ju, ali ovaj hram nije imao veze sa prinošenjem bilo kakvih žrtava sisavaca, ptica, a kamoli ljudi, osim toga radi se o malom narodu Otomi koji nikad nije prakticirao veće žrtve doli cvijeća, voća, pića i duvana, a sektaši kao što su Jehovini svjedoci, kao i druge kršćanske slijedbe inkliniraju takvom ponašanjufrakcija wrote:pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
2016-03-09
Jehovini svjedoci, iako jesu fanatici i bliži judaizmu, ne rade takve stvari, barem nisu dosad koliko znam...
Guest- Guest
Sve to treba žrtvovati u čast QuetzalcoatlaStarhemberg wrote:Jehovini svjedoci, iako jesu fanatici i bliži judaizmu, ne rade takve stvari, barem nisu dosad koliko znam...
Kermit-
2014-04-17
eto našla da su otomi asteška ratnička kasta..nigdje ne naiđoh da baš oni nisu ljudožderi.asilovski wrote:Sve to treba žrtvovati u čast QuetzalcoatlaStarhemberg wrote:Jehovini svjedoci, iako jesu fanatici i bliži judaizmu, ne rade takve stvari, barem nisu dosad koliko znam...
2016-03-09
možda su jehovini svjedoci iz srbije. oni imaju tu navadu rušiti starije i onda bi ''gradili još lepše i još starije''.
Hrvatin-
2016-06-21
Trebinjski načelnik Božidar Vučurević, Jastrebov stric od strica od strica od tetke iz Arkanđelovca. Sorin pašanac.Hrvatin wrote:možda su jehovini svjedoci iz srbije. oni imaju tu navadu rušiti starije i onda bi ''gradili još lepše i još starije''.
ništa oni uništili hram, treba isto njih uništiti. zub za zub
Guest- Guest
njih sad treba žrtvovat, i onako asteški bogovi stoljećima nisu okusili mesa.preko_vode_do_slobode wrote:ništa oni uništili hram, treba isto njih uništiti. zub za zub
2016-03-09
I tvoj daleki predak.Regoč wrote:Trebinjski načelnik Božidar Vučurević, Jastrebov stric od strica od strica od tetke iz Arkanđelovca. Sorin pašanac.Hrvatin wrote:možda su jehovini svjedoci iz srbije. oni imaju tu navadu rušiti starije i onda bi ''gradili još lepše i još starije''.
Naime tvoja loza se još 1586.iz Hercegovine pomiče prama Zapadu. Tvoj i Božin izravni predak (koji je opet potomak slavnih junaka sa Kosova-spominje se čak i Pavle Orlović) imao je nekoliko sinova,od kojih je jedan tvoj izravni predak,koji se po pričama,zapisima koji se čuvaju u mletačkom,vatikanskom i zadarskom arhivu,u HAZU,a spominje ga i guslarska tradicija,ubio nekog bega,te je morao spašavati živu glavu.
Kako govore spisi,a o tome je i u Lastvi,kod Aranđelovca (onog kod Trebinja) sačuvana i jedna pjesma,taj sin,imenom Vidoje,morao je pred turcima i pobješnjelom begovom rodbinom pobjeći iz Turske.
U jednom dokumentu,pronađenom u biskupskom dvoru u Zadru,navodi se da su imali oko 100 ovaca i dva para konja i da su se zadržali u Kotarima, gdje su opet zapodjeli svađu sa tamošnjim šizmaticima,te su opet spašavajući glavu otišli prema jugu,a u knjigama jedne župe južno od Biograda spominju se krštenja i vjenčanja njihovih predaka koje možemo pratiti do tvojih prašukundjedova.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jbem im mater i njima i njihovom Jehovi i Isusu,prvi put kad mi opet priđe neki Jehovac na ulici,pljunut ću ga posred face.Kamo sreće da se pojavi neki Staljin ili Hitler,koji bi izbrisao sve te Jehove(Jahvine) i Allahove sljedbenike.asilovski wrote:http://www.telesurtv.net/english/news/Jehovahs-Witnesses-Destroy-Ancient-Indigenous-Temple-in-Mexico-20160628-0009.html
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nista neobicno, sljedbenici i stovatelji istog onog zidovskog Boga kojeg slijede oni sto ruse spomenike po Siriji i Iraqu ... a i oni sto su palili u rusili u proslosti po europi i amerikama preko svog posrednika u Vatikanu
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
2015-07-23
kako to iki da ti nikako nisi baniran?Iknar je gay wrote:Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
2016-03-09
Pa prvenstveno zato što ja nisam orginalni Iki a drugo,zato što vrlo rijetko pretjeram (kao na ovoj temi),da bi zaslužio ban.frakcija wrote:kako to iki da ti nikako nisi baniran?Iknar je gay wrote:Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
2015-07-23
meni se čini da ti najčešće pretjeraš..noty notyIknar je gay wrote:Pa prvenstveno zato što ja nisam orginalni Iki a drugo,zato što vrlo rijetko pretjeram (kao na ovoj temi),da bi zaslužio ban.frakcija wrote:kako to iki da ti nikako nisi baniran?Iknar je gay wrote:Treba satrati Jehovu i njegove kretenoidne sljedbenike u svim njegovim varijantama i imenima.To smeće od ,,boga'' najveće je zlo za čovječanstvo.
2016-03-09
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Drevni narodi posjedovali su tehnologiju elektromagnetne zaštite koja je otkrivena tek 2000. godine''
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
Page 4 of 5