Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Regoč wrote:Slažem se s Njorkom, osjećajnik nije za pojačavanje, nego iskazivanje osjećajah.Noor wrote:netočno...smajlići služe za izražavanje emocija općenito....zato se i zovu emoticonskofein wrote:Noor wrote:on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:
Jim Carey te sigurno nasmijao barem jednom u životu, bez obzira što se ne poznajete, ili se možda varam?
Pa dobro, ukus je rastezljiva forma, naveo sam možda primjer koji ti nije po volji. Ipak, "smajlić" je upravo smišljen za pojačavanje "okusa" nečeg smiješnog, tako je i sa Teorijom velikog praska gdje su misaone konstrukcije dovoljno fenomenalne i smiješne i na titlu bez tona.
taj termin se rijetko koristi, ali jedini je ispravan, jer nisu svi emoticoni nasmješeni.
Onda osjećaj . :D Aj Bog!
Guest- Guest
Noor wrote:kofein wrote:@Noor "smajlić" se samo smije :)
tako je...a kako bi ti nazvao ovaj ?
Krajnik, ili tužnik. :p
Guest- Guest
Regoč wrote:Slažem se s Njorkom, osjećajnik nije za pojačavanje, nego iskazivanje osjećajah.Noor wrote:netočno...smajlići služe za izražavanje emocija općenito....zato se i zovu emoticonskofein wrote:Noor wrote:on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:
Jim Carey te sigurno nasmijao barem jednom u životu, bez obzira što se ne poznajete, ili se možda varam?
Pa dobro, ukus je rastezljiva forma, naveo sam možda primjer koji ti nije po volji. Ipak, "smajlić" je upravo smišljen za pojačavanje "okusa" nečeg smiješnog, tako je i sa Teorijom velikog praska gdje su misaone konstrukcije dovoljno fenomenalne i smiješne i na titlu bez tona.
taj termin se rijetko koristi, ali jedini je ispravan, jer nisu svi emoticoni nasmješeni.
Guest- Guest
jel nije jednostavnije ono...emotikon?kofein wrote:Noor wrote:kofein wrote:@Noor "smajlić" se samo smije :)
Guest- Guest
A što napisati, idioti koje bi trebalo natjerati da cieli život besplatno rade na obnovi porušenoga.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
Jehovini svjedoci nisu kršćani.frakcija wrote:ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
Bog!kofein wrote:Regoč wrote:Slažem se s Njorkom, osjećajnik nije za pojačavanje, nego iskazivanje osjećajah.Noor wrote:netočno...smajlići služe za izražavanje emocija općenito....zato se i zovu emoticonskofein wrote:Noor wrote:
on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasama
Onda osjećaj . :D Aj Bog!
kako nisu? oni edino veliki petak obilježavaju.Regoč wrote:Jehovini svjedoci nisu kršćani.frakcija wrote:ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
2016-03-09
Osjećajnik je opći naziv jer izražava osjećaje, a oni mogu biti kojekakvi. Emotikon ima isto značenje (emocija = osjećaj, jel), samo dajem prednost hrvatskim riečima.Noor wrote:jel nije jednostavnije ono...emotikon?kofein wrote:Noor wrote:kofein wrote:@Noor "smajlić" se samo smije :)
Nemaju krštenje, ne vjeruju u Isusa kao božansku osobu.frakcija wrote:kako nisu? oni edino veliki petak obilježavaju.Regoč wrote:Jehovini svjedoci nisu kršćani.frakcija wrote:ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
vjeruju da će doći u slavi suditi žive i mrtve..gledaju na trojstvo manje koherentno..stvar dogme. al nemaju krštenje?Regoč wrote:Nemaju krštenje, ne vjeruju u Isusa kao božansku osobu.frakcija wrote:kako nisu? oni edino veliki petak obilježavaju.Regoč wrote:Jehovini svjedoci nisu kršćani.frakcija wrote:ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
evo
Last edited by frakcija on Wed 29 Jun - 9:14; edited 1 time in total
2016-03-09
Dobro, neka bude, nisam takva dojma, ali to je to. O njima imam samo dojmove, nikakvo znanje.frakcija wrote:vjeruju da će doći u slavi suditi žive i mrtve..gledaju na trojstvo manje koherentno..stvar dogme.Regoč wrote:Nemaju krštenje, ne vjeruju u Isusa kao božansku osobu.frakcija wrote:kako nisu? oni edino veliki petak obilježavaju.Regoč wrote:Jehovini svjedoci nisu kršćani.frakcija wrote:
ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.
Evo kratko s vikice.
Jehovini svjedoci su pripadnici međunarodne vjerske zajednice koja broji oko 8,2 milijuna pripadnika širom svijeta[1]. Broj pripadnika ove zajednice u Hrvatskoj je oko 5500[2]. Jehovini svjedoci smatraju da su oni pripadnici jedine istinite kršćanske crkve i odbijaju suradnju sa svim kršćanskim zajednicama. Također smatraju da njihova zajednica nastavlja djelo ranokršćanske, apostolske zajednice iz 1. stoljeća. ↓1 Nijedna druga kršćanska crkva ne priznaje Jehovine svjedoke kao kršćansku zajednicu zbog njihovog odbijanja vjerovanja u Trojstvo, jednu od glavnih kršćanskih dogmi. Neki teolozi smatraju da ovo čini Jehovine svjedoke židovsko-kršćanskom zajednicom. Jehovini svjedoci vjeruju da Isus ima božansko podrijetlo, ali da je stvoren od strane najvišeg boga Jehove, zbog toga ih mnogi vide kao henoteiste. Za ovo vjerovanje Jehovini svjedoci se pozivaju na Pavlovu Poslanicu Kološanima 1:13-20.
Dakle, sami se smatraju kršćanima, ali ih drugi takvima ne doživljavaju.
Jehovini svjedoci su pripadnici međunarodne vjerske zajednice koja broji oko 8,2 milijuna pripadnika širom svijeta[1]. Broj pripadnika ove zajednice u Hrvatskoj je oko 5500[2]. Jehovini svjedoci smatraju da su oni pripadnici jedine istinite kršćanske crkve i odbijaju suradnju sa svim kršćanskim zajednicama. Također smatraju da njihova zajednica nastavlja djelo ranokršćanske, apostolske zajednice iz 1. stoljeća. ↓1 Nijedna druga kršćanska crkva ne priznaje Jehovine svjedoke kao kršćansku zajednicu zbog njihovog odbijanja vjerovanja u Trojstvo, jednu od glavnih kršćanskih dogmi. Neki teolozi smatraju da ovo čini Jehovine svjedoke židovsko-kršćanskom zajednicom. Jehovini svjedoci vjeruju da Isus ima božansko podrijetlo, ali da je stvoren od strane najvišeg boga Jehove, zbog toga ih mnogi vide kao henoteiste. Za ovo vjerovanje Jehovini svjedoci se pozivaju na Pavlovu Poslanicu Kološanima 1:13-20.
Dakle, sami se smatraju kršćanima, ali ih drugi takvima ne doživljavaju.
hehe, zaš onda izmišljaš kad moš časkom proguglat.. u mom selu kruži priča da oni organiziraju orgije u sklopu crnih misa.Regoč wrote:Dobro, neka bude, nisam takva dojma, ali to je to. O njima imam samo dojmove, nikakvo znanje.frakcija wrote:vjeruju da će doći u slavi suditi žive i mrtve..gledaju na trojstvo manje koherentno..stvar dogme.Regoč wrote:Nemaju krštenje, ne vjeruju u Isusa kao božansku osobu.frakcija wrote:kako nisu? oni edino veliki petak obilježavaju.Regoč wrote:
Jehovini svjedoci nisu kršćani.
2016-03-09
Proguglah, djelomično sam u pravu.
kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
ja bi sve te sekte spalila....dotepenci sprženih mozgova zaključili 520 godina nakon kršćanske okupacije da asteci štuju vraga
Guest- Guest
pa ljudske žrtve, čupanje i žderanje sirovog srca ..jest malo nekako duhovno odbojno..vjerojatno postoje fanatici koji vjeruju da bi mogli drugi fanatici obnovit takvu okultnu praksu..ali generalno članak je namijenjen čistom huškanju na kršćanstvo..što se prepoznaje po plodu.Noor wrote:kofein wrote: Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
istina...
ja bi sve te sekte spalila....dotepenci sprženih mozgova zaključili 520 godina nakon kršćanske okupacije da asteci štuju vraga
2016-03-09
pa okultizam je itekako rasiren..koliko to god zataskavali i pokusali umanjiti...azija,afrika su pune toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imaju krštenje i nazivaju se kršćanima.Regoč wrote:Nemaju krštenje, ne vjeruju u Isusa kao božansku osobu.frakcija wrote:kako nisu? oni edino veliki petak obilježavaju.Regoč wrote:Jehovini svjedoci nisu kršćani.frakcija wrote:ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
No zbog nepriznavanja Isusa Bogom,kao i zbog nepriznavanja Trojstva,nitko ih ne smatra kršćanima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Drevni narodi posjedovali su tehnologiju elektromagnetne zaštite koja je otkrivena tek 2000. godine''
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
Page 3 of 5