Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jehovini svjedoci uništili drevni hram u Meksiku
Noor wrote:Tko je Dora?Regoč wrote:Ne izvlačim se, Njorka je shvatila. Osim ako nema Dorinu memoriju.kofein wrote:Regoč wrote:Jesi operirana od humora i ironije?Noor wrote:
Ni ti se meni do sada nisi cinio neobrazovanim...nakon ovog upisa nisam sigurna
Ne izvlači se. Ti bi rušio....
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nora kuži, razgovor od jučer.frakcija wrote:kofein wrote:Regoč wrote:Ne izvlačim se,kofein wrote:Regoč wrote:
Jesi operirana od humora i ironije?
:D
možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukcijukofein wrote:Noor wrote:Niposto...za potpuno shvacanje tvog posta fali ti onda smajlic....on bi mu dao zeljeni tonRegoč wrote:Jesi operirana od humora i ironije?Noor wrote:Ni ti se meni do sada nisi cinio neobrazovanim...nakon ovog upisa nisam sigurnaRegoč wrote:Neka ruše, treba graditi nešto novo, koji će nam kurac te zgrade u raspadu?
Smajlić je poput pozadinskog smijeha u tv serijama, nepotreban za pravi humor zapravo. :)
Guest- Guest
frakcija wrote:kofein wrote:Regoč wrote:Ne izvlačim se,kofein wrote:Regoč wrote:
:D
Guest- Guest
toliko koristim sarkazam da ni sama više ne znam kad mislim ozbiljno.
2016-03-09
nisam, jer sam pisala s moba...a s njega mi je muka stavljat smajlićeRegoč wrote:Nisi ni ti imala smješka kraj Dinare i kune pa ti dođe na isto.Noor wrote:Niposto...za potpuno shvacanje tvog posta fali ti onda smajlic....on bi mu dao zeljeni tonRegoč wrote:Jesi operirana od humora i ironije?Noor wrote:Ni ti se meni do sada nisi cinio neobrazovanim...nakon ovog upisa nisam sigurnaRegoč wrote:Neka ruše, treba graditi nešto novo, koji će nam kurac te zgrade u raspadu?
Guest- Guest
Noor wrote:možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukcijukofein wrote:Noor wrote:Niposto...za potpuno shvacanje tvog posta fali ti onda smajlic....on bi mu dao zeljeni tonRegoč wrote:Jesi operirana od humora i ironije?Noor wrote:
Smajlić je poput pozadinskog smijeha u tv serijama, nepotreban za pravi humor zapravo. :)
Jim Carey te sigurno nasmijao barem jednom u životu, bez obzira što se ne poznajete, ili se možda varam?
Guest- Guest
on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:Noor wrote:možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukcijukofein wrote:Noor wrote:Niposto...za potpuno shvacanje tvog posta fali ti onda smajlic....on bi mu dao zeljeni tonRegoč wrote:
Jim Carey te sigurno nasmijao barem jednom u životu, bez obzira što se ne poznajete, ili se možda varam?
Guest- Guest
frakcija wrote:toliko koristim sarkazam da ni sama više ne znam kad mislim ozbiljno.
Ja se sad smijem kao Ezekiel.
Guest- Guest
spookykofein wrote:frakcija wrote:toliko koristim sarkazam da ni sama više ne znam kad mislim ozbiljno.
2016-03-09
Noor wrote:on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:Noor wrote:možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukcijukofein wrote:Noor wrote:
Niposto...za potpuno shvacanje tvog posta fali ti onda smajlic....on bi mu dao zeljeni ton
Pa dobro, ukus je rastezljiva forma, naveo sam možda primjer koji ti nije po volji. Ipak, "smajlić" je upravo smišljen za pojačavanje "okusa" nečeg smiješnog, tako je i sa Teorijom velikog praska gdje su misaone konstrukcije dovoljno fenomenalne i smiješne i na titlu bez tona.
Guest- Guest
Što je, je. I mene to muči, dok sve pročitaš, a osobito citati, pa se ne vide avatari, tko je što rekao...Noor wrote:nisam, jer sam pisala s moba...a s njega mi je muka stavljat smajlićeRegoč wrote:Nisi ni ti imala smješka kraj Dinare i kune pa ti dođe na isto.Noor wrote:Niposto...za potpuno shvacanje tvog posta fali ti onda smajlic....on bi mu dao zeljeni tonRegoč wrote:Jesi operirana od humora i ironije?Noor wrote:
frakcija wrote:spookykofein wrote:frakcija wrote:toliko koristim sarkazam da ni sama više ne znam kad mislim ozbiljno.
Da ovdje postoje zvučni efekti, njemu bih dodao jeku katedrale dok se tako smije...čak i na hehehehehe
Guest- Guest
kofein wrote:frakcija wrote:spookykofein wrote:frakcija wrote:toliko koristim sarkazam da ni sama više ne znam kad mislim ozbiljno.
Da ovdje postoje zvučni efekti, njemu bih dodao jeku katedrale dok se tako smije...čak i na hehehehehe
2016-03-09
Kad je u pitanju duža pisana forma čitatelj će zaključiti iz promjene stila pisanja ili opisanih okolnosti što je smiešno (ili je barem mišljeno biti smiešno). Isto je i u filmovima (serijama), ako nije smiešno bez nasnimljenoga smieha, nije smiešno. I ono kad je snimljeno pred studijskom publikom je isto namještaljka jer publika ima napisano kad se treba smijati, za to je plaćena. Forumska forma ipak zahtieva u većini slučajah stavljanje osjećajnikah.kofein wrote:Noor wrote:on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:Noor wrote:možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukcijukofein wrote:
Pa dobro, ukus je rastezljiva forma, naveo sam možda primjer koji ti nije po volji. Ipak, "smajlić" je upravo smišljen za pojačavanje "okusa" nečeg smiješnog, tako je i sa Teorijom velikog praska gdje su misaone konstrukcije dovoljno fenomenalne i smiješne i na titlu bez tona.
netočno...smajlići služe za izražavanje emocija općenito....zato se i zovu emoticonskofein wrote:Noor wrote:on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:Noor wrote:možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukcijukofein wrote:
taj termin se rijetko koristi, ali jedini je ispravan, jer nisu svi emoticoni nasmješeni.
Guest- Guest
Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
Guest- Guest
Slažem se s Njorkom, osjećajnik nije za pojačavanje, nego iskazivanje osjećajah.Noor wrote:netočno...smajlići služe za izražavanje emocija općenito....zato se i zovu emoticonskofein wrote:Noor wrote:on mi je najblaženo rečeno glup sa svojim grimasamakofein wrote:Noor wrote:
možda...za pisanu konverzaciju osoba koje se dobro poznaju i spretnu misaonu konstrukciju
taj termin se rijetko koristi, ali jedini je ispravan, jer nisu svi emoticoni nasmješeni.
kofein wrote:@Noor "smajlić" se samo smije :)
tako je...a kako bi ti nazvao ovaj ?
Guest- Guest
ja sam pročitala očekivane komentare ispod ove neargumentirane objave u stranim glasilima, odnosno hajka na kršćanstvo općenito.kofein wrote:Nisam protiv "osjećajnika". Protiv sam geografije, iako postoji zemljopis. Posao zove, napišite ponešto o Asilinoj temi koju smo unakazili prekomjernim granatiranjem :)
2016-03-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Drevni narodi posjedovali su tehnologiju elektromagnetne zaštite koja je otkrivena tek 2000. godine''
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
» Moguć tsunami u Meksiku
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Satanist dobijaju svoj prvi hram
Page 2 of 5