Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 40 of 49
Page 40 of 49 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 44 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Inače, ja sam Hava, to je moje židovsko ime.
Guest- Guest
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Aj u šator tamo je tvoj nivo i svi se razumijete a možete i nježnosti razmijenjivati u prostoru između dvije uplate......tre911 wrote:tebe gledati i čitatiEva wrote:tre911 wrote:A je, zato mi i je na ignoru jer ne mogu živjeti bez njega. Ovo ti je malo teža budalaština.Eva wrote:tre911 wrote:
To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.
Hahaha, a vi svi doktori nauka. Ma daj ne seri, umro bi da ti Esca nema na forumu, kome glumiš?
Po kaj ti uopće dolaziš na forum onda?
Nisu esko i v_vlado neko zbog koga dolazim na forum a ti ih predstavila kao da su jedini. Ok ti vjerojatno i dolaziš zbog njih, diviš se njihovom vokabularu i iz njega jako puno naučiš i to primjenjuješ u životu, ono takvi genijalci da ih se jednostavno mora upijati
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
napiši tvoju verziju da vidim i da dam ispravan sud jer ne priznajem vaš buržoaski.Eva wrote:udba wrote:Heva, Heva? Zašto genitiv?
Pa ljepše mi zvuči. Ovo mi nekak neprirodno.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
vuksadinare wrote:jodica bacio oko na drugu....Eva wrote:vuksadinare wrote:...da ti bog takvi skidali gaciceEva wrote:vuksadinare wrote:
...znaci oni su igraci...a mi lajbeki...budale...daj molim te....esco je faca vrijeđajuci druge..i ti to proglasavas salom...jer ti tako pase..a crveni je lik koji zivi tu a moli boga da u beogradu pada kisa...puno ej takvih...stvarno divota od 'frajera'
Kurca si skužil. Pa oni su igrači jer su vam našli prekidače i imaju light show for free.
A jok, pa neće Jodici kruh otimat.
Nije, nije.
Guest- Guest
udba wrote:napiši tvoju verziju da vidim i da dam ispravan sud jer ne priznajem vaš buržoaski.Eva wrote:udba wrote:Heva, Heva? Zašto genitiv?
Pa ljepše mi zvuči. Ovo mi nekak neprirodno.
Heva, Heva, nikad jezikoznankE od tebe. Samo sitna duša s priglupim forama.
Guest- Guest
Puno ime Hava Nargila.Eva wrote:Inače, ja sam Hava, to je moje židovsko ime.
je,je....ne's si priznat to...nije da ti zelim napakostit...nego da zalud ne gubis vrijeme u nadi...Eva wrote:vuksadinare wrote:jodica bacio oko na drugu....Eva wrote:vuksadinare wrote:...da ti bog takvi skidali gaciceEva wrote:
Kurca si skužil. Pa oni su igrači jer su vam našli prekidače i imaju light show for free.
Nije, nije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Puno ime Hava Nargila.Eva wrote:Inače, ja sam Hava, to je moje židovsko ime.
Haha, ne, Hava bat Jichak. Jer ti kod nas ne idu prezimena već samo oznaka čija kći/sin jesi, bat ili ben i očevo ime. To je u obredne svrhe, a za svjetovne stvari imamo svi imena prilagođena podneblju gdje živimo, kao i prezimena.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:je,je....ne's si priznat to...nije da ti zelim napakostit...nego da zalud ne gubis vrijeme u nadi...Eva wrote:vuksadinare wrote:jodica bacio oko na drugu....Eva wrote:vuksadinare wrote:
...da ti bog takvi skidali gacice
Nije, nije.
Never mind, još smo mladi, stignemo sve.
Guest- Guest
svakako da si mlada....zivot ej pred tobom...svi smo na nekom iskusenju...Eva wrote:vuksadinare wrote:je,je....ne's si priznat to...nije da ti zelim napakostit...nego da zalud ne gubis vrijeme u nadi...Eva wrote:vuksadinare wrote:jodica bacio oko na drugu....Eva wrote:
Nije, nije.
Never mind, još smo mladi, stignemo sve.
2015-09-08
Opet si depresivan? Pa dokle više?
Guest- Guest
evo jedna...da se runda otvori
https://www.youtube.com/watch?v=aSUeoaGPqfU
https://www.youtube.com/watch?v=aSUeoaGPqfU
2015-09-08
Znamo da se prikrivate kako biste djelovali u potaji.Eva wrote:Regoč wrote:Puno ime Hava Nargila.Eva wrote:Inače, ja sam Hava, to je moje židovsko ime.
Haha, ne, Hava bat Jichak. Jer ti kod nas ne idu prezimena već samo oznaka čija kći/sin jesi, bat ili ben i očevo ime. To je u obredne svrhe, a za svjetovne stvari imamo svi imena prilagođena podneblju gdje živimo, kao i prezimena.
Regoč wrote:Znamo da se prikrivate kako biste djelovali u potaji.Eva wrote:Regoč wrote:Puno ime Hava Nargila.Eva wrote:Inače, ja sam Hava, to je moje židovsko ime.
Dobro se infiltriramo tak da nikad ne znaš tko je to. A mi cijelo vrijeme radimo za našu stvar i rastačemo HR.
Guest- Guest
ja..ma to trajalo koji dan..nikad raspolozenijiEva wrote:Opet si depresivan? Pa dokle više?
2015-09-08
Dobro, ti rastačeš Austriju, za Hrvatsku su zaduženi Goldsteini i Dadon. Nego, gdje je bat u Golda Meir? Ili ben u Moše Dajan?
Regoč wrote:Dobro, ti rastačeš Austriju, za Hrvatsku su zaduženi Goldsteini i Dadon. Nego, gdje je bat u Golda Meir? Ili ben u Moše Dajan?
Pa to nisu obredna imena već svjetovna.
Guest- Guest
A, kao što sam ja pred Bogom Jaglenac, kužim.
A ionak je većina imena hebrejska.
Guest- Guest
Stoji, sve neki -eli i -ije. Sve je manje Draganah, Vedranah, Marunah i Smiljih.Eva wrote:A ionak je većina imena hebrejska.
Regoč wrote:Stoji, sve neki -eli i -ije. Sve je manje Draganah, Vedranah, Marunah i Smiljih.Eva wrote:A ionak je većina imena hebrejska.
pojavi se tu i tamo Mikijev Almanah
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 40 of 49 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 44 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 40 of 49