Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 41 of 49
Page 41 of 49 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Regoč wrote:Stoji, sve neki -eli i -ije. Sve je manje Draganah, Vedranah, Marunah i Smiljih.Eva wrote:A ionak je većina imena hebrejska.
pojavi se tu i tamo Mikijev Almanah
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
....hasan...kako gordo zvuci to ime..nekako bozje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam ih primietio, tek poneku Belmu i Amera.
vuksadinare wrote:....hasan...kako gordo zvuci to ime..nekako bozje
Meni više zvoni na pajceka. Ono masan Hasan, Hase prase itd.
Guest- Guest
....a ne znas ti haseta....Eva wrote:vuksadinare wrote:....hasan...kako gordo zvuci to ime..nekako bozje
Meni više zvoni na pajceka. Ono masan Hasan, Hase prase itd.
2015-09-08
Regoč wrote:Nisam ih primietio, tek poneku Belmu i Amera.
Joj, a tek Cigići, koji je to arsenal, od Jamezdina (James Dean u romskoj izvedbi), Afroditi do Tifani Hrkalović.
Guest- Guest
Džemsudin isto tako. Kod mene su u velikoj većini pravoslavci pa nemamo prilike uživati u roditeljskoj kreativnosti.Eva wrote:Jamezdina (James Dean u romskoj izvedbi)
Uf....zabrinut sam za tebe.....Regoč wrote:Džemsudin isto tako. Kod mene su u velikoj većini pravoslavci pa nemamo prilike uživati u roditeljskoj kreativnosti.Eva wrote:Jamezdina (James Dean u romskoj izvedbi)
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
i trebao bi...v_vlado wrote:Uf....zabrinut sam za tebe.....Regoč wrote:Džemsudin isto tako. Kod mene su u velikoj većini pravoslavci pa nemamo prilike uživati u roditeljskoj kreativnosti.Eva wrote:Jamezdina (James Dean u romskoj izvedbi)
2015-09-08
Što ćemo, patimo s Jelenama, Mirjanama i Gabrijelama, Sulejmani i Afrodite u tragovima.
Dođi na Ferenščicu i buš užival.
Guest- Guest
bas sam tamo jucer bio...tamo se gotovo nije nista promjenilo nije zadnjih 30-tak godina..ako bas oces osjetiti onaj stari zg duh moras otici na pescu...folka,ferenscica,borongaj..Eva wrote:Dođi na Ferenščicu i buš užival.
2015-09-08
..ili ako te nostalgija puca...
2015-09-08
Elvis Bruslidin, Uglješa Klinton, Bredo Pitura, Lips from Steven Squeezy
A kaj ti nisi u istočnom dijelu grada, inače? Ne znam kak je tam, nisam dugo tam prolazila. Imala sam jednu školsku prijateljicu iz Zapoljske, ali ni ona već dugo nije tam, sad je u Dugavama.
Guest- Guest
pa jesam...ali sam u sesvete doselio prije 6 godina kad smo kupili stan..inace sam zivio u folki..pa pricali smo o tome...velim ako zelis da te puca neka nostalgija za zagrebackim starim vremenima odi na pescu..konkretnije ferenscicu,folku..volovcicu...tamo se gotovo nista nije promjenilo sto se tice infrastrukture....Eva wrote:A kaj ti nisi u istočnom dijelu grada, inače? Ne znam kak je tam, nisam dugo tam prolazila. Imala sam jednu školsku prijateljicu iz Zapoljske, ali ni ona već dugo nije tam, sad je u Dugavama.
2015-09-08
Kozari što putovi, što bokovi nisu nikada mene privlačili, dočim Dugave, osobito onaj dio s nižim zgradama, je prekrasan. Skoro kao Vrbani.
..inace kad idem s posla prolazim kroz ferenscicu...svratim u ejdan birc koji mi drzi krsteni kum od malog..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa jesam...ali sam u sesvete doselio prije 6 godina kad smo kupili stan..inace sam zivio u folki..pa pricali smo o tome...velim ako zelis da te puca neka nostalgija za zagrebackim starim vremenima odi na pescu..konkretnije ferenscicu,folku..volovcicu...tamo se gotovo nista nije promjenilo sto se tice infrastrukture....Eva wrote:A kaj ti nisi u istočnom dijelu grada, inače? Ne znam kak je tam, nisam dugo tam prolazila. Imala sam jednu školsku prijateljicu iz Zapoljske, ali ni ona već dugo nije tam, sad je u Dugavama.
Da, pa viš da se sjećam. Pa ni Gornji grad se ni promijenil. A ni puno fasada po centru.
Guest- Guest
Regoč wrote:Kozari što putovi, što bokovi nisu nikada mene privlačili, dočim Dugave, osobito onaj dio s nižim zgradama, je prekrasan. Skoro kao Vrbani.
A Vrbani su ti lijepi?!? Ona je u kući, onaj dio kaj zovu Beverly Hills.
Guest- Guest
Page 41 of 49 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 41 of 49