Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 49 of 49
Page 49 of 49 • 1 ... 26 ... 47, 48, 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Esko,ovo je mamac za tvoje ponovno baniranje,kao kad ga je meni smontala Kobilja Faca,no ja sam namjerno uletio,tek da persona zna sto mislim,o njoj,i da se vec jednom za stalno otepe od mene..no ti uleces polako u zamku da nisi bas svjestan nje..Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:imati mamurluk od pijanstva ili biti nesretno zaljubljen te patiti zbog toga,nije grijeh..a reci to nekome,kroz pretpostavku uzroka njegovog loseg raspolozenja,nije uvreda..to je briga..ne mijesaj kica u moju brigu za tebe,dakle..mislis da nisi dovoljno vrijedan da se netko brine o tebi ili za tebe?!Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:Ej,imam ti jos jednu ideju,cak i bolju od prijasnje. Naime,brzo je izvediva. Lijepo ti nas sve stavi na ignore. Barem dok ne prođe mamurluk,ili sto god bilo to sto te trenutno muci. :0)
Vidis,unatoc pokusaju vrijeđanja,ne odustajem od tebe. 8-)
Kakvo vrijeđanje tebe gdje sam te to uvrijedio? Ali ono iznad boldano što si napisala nije vrijeđanje i omalovažavanje? O je dakako da je, eto vidiš kako ti i tebi slični si sami uzimate za pravo druge etiketirati, omalovažavati i vrijeđati a kad vam taj drugi uzvrati istom mjerom po labrnji onda bježite kmečat kod admina. Evo Kic vam je zaštitnik.
Grijesis,svako zivo bice je..B-)
Jebote jel tebi treba crtati??? a? treba li? Odakle ti pravo da uopće napišeš da sam mamuran a pijem samo čistu vodu uostalom kaj te pička zaboli da li jesam ili nisam mamuran i od čega i kaj pijem li vodu, čaj ledeni ili cocktu pa nisi mi ni žena ni mama. Alo šta si ti dozvoljavaš?
Vrijeme će pokazati da li griješim ili ne a ti pokaži malo dobre
Guest- Guest
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:Eski,trazi i ti mirovinu vojnu,sad kad se tvoji vrate..bit ce manje zuci,nerviranja i duze ces zivit...;D
Zašto to radiš? Šta ti misliš da ja padam na te tvoje fore? Ajd ti meni odgovori na pitanje: dragovoljac + mirovina? Nigdje veze. Vidiš li ti kakvu vezu u tom oksimoronu? Kako možeš primati penziju a dragovoljac si? Ako primaš vojnu mirovinu onda si plaćenik nisi dragovoljac.
Dragovoljaca je bilo 20tak tisuća. Slažem se s boldanim pa tako i stavom da su naknade za odanost Domovini donijele bezuvjetni raskol u društvu.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Esko,ovo je mamac za tvoje ponovno baniranje,kao kad ga je meni smontala Kobilja Faca,no ja sam namjerno uletio,tek da persona zna sto mislim,o njoj,i da se vec jednom za stalno otepe od mene..no ti uleces polako u zamku da nisi bas svjestan nje..Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:imati mamurluk od pijanstva ili biti nesretno zaljubljen te patiti zbog toga,nije grijeh..a reci to nekome,kroz pretpostavku uzroka njegovog loseg raspolozenja,nije uvreda..to je briga..ne mijesaj kica u moju brigu za tebe,dakle..mislis da nisi dovoljno vrijedan da se netko brine o tebi ili za tebe?!Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:Ej,imam ti jos jednu ideju,cak i bolju od prijasnje. Naime,brzo je izvediva. Lijepo ti nas sve stavi na ignore. Barem dok ne prođe mamurluk,ili sto god bilo to sto te trenutno muci. :0)
Vidis,unatoc pokusaju vrijeđanja,ne odustajem od tebe. 8-)
Kakvo vrijeđanje tebe gdje sam te to uvrijedio? Ali ono iznad boldano što si napisala nije vrijeđanje i omalovažavanje? O je dakako da je, eto vidiš kako ti i tebi slični si sami uzimate za pravo druge etiketirati, omalovažavati i vrijeđati a kad vam taj drugi uzvrati istom mjerom po labrnji onda bježite kmečat kod admina. Evo Kic vam je zaštitnik.
Grijesis,svako zivo bice je..B-)
Jebote jel tebi treba crtati??? a? treba li? Odakle ti pravo da uopće napišeš da sam mamuran a pijem samo čistu vodu uostalom kaj te pička zaboli da li jesam ili nisam mamuran i od čega i kaj pijem li vodu, čaj ledeni ili cocktu pa nisi mi ni žena ni mama. Alo šta si ti dozvoljavaš?
Vrijeme će pokazati da li griješim ili ne a ti pokaži malo dobre
Kužim ja što rade. no ipak hvala na upozorenju .
Guest- Guest
Ju Velkom...rijec je o dogovorenoj provokaciji i zamci..kao ono,ne moremo se kontrolirati pa cvemo nekog smjestiti u materinu picku,ovo i ono i popusiti ban..
Guest- Guest
kofein wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:Eski,trazi i ti mirovinu vojnu,sad kad se tvoji vrate..bit ce manje zuci,nerviranja i duze ces zivit...;D
Zašto to radiš? Šta ti misliš da ja padam na te tvoje fore? Ajd ti meni odgovori na pitanje: dragovoljac + mirovina? Nigdje veze. Vidiš li ti kakvu vezu u tom oksimoronu? Kako možeš primati penziju a dragovoljac si? Ako primaš vojnu mirovinu onda si plaćenik nisi dragovoljac.
Dragovoljaca je bilo 20tak tisuća. Slažem se s boldanim pa tako i stavom da su naknade za odanost Domovini donijele bezuvjetni raskol u društvu.
To je i će biti veći problem kako vrijeme odmiče.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ju Velkom...rijec je o dogovorenoj provokaciji i zamci..kao ono,ne moremo se kontrolirati pa cvemo nekog smjestiti u materinu picku,ovo i ono i popusiti ban..
E sada ja sviram a oni plešu.
Guest- Guest
samo suptilno i pravo u rudimentarni mozag..
Guest- Guest
bogomdani wrote:samo suptilno i pravo u rudimentarni mozag..
Pomalo, meni se ne žuri, njima se žuri ali ja im nemogu i ne želim pomoći neka im od bijesa pjena na usta izađe...
Guest- Guest
Ajd ne seri vise.
darla- Admin
2015-10-22
Tebe tko sto pito??darla wrote:bogomdani wrote:samo suptilno i pravo u rudimentarni mozag..
Ajd ne seri vise.
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Tebe tko sto pito??
Prestani zakuhavat i srackat. Ende.
darla- Admin
2015-10-22
a to..mislis..jebote,pa ja smirujem situaciju,daj procitaj koji postr prije,a ne tek otvorila oko,pijes kavicu i uhvatis moj zadnji post..Esku se podmece zamka i samo ga na to upozorih a velikodusno rekoph da sad ne udara na doticnu damu provokatorku...ajd isssh tamo,,ne poznamo se niti smo si drustvo..darla wrote:bogomdani wrote:
Tebe tko sto pito??
Prestani zakuhavat i srackat. Ende.
Guest- Guest
Ti si neviđena ulizica bez osnova znanja i stavova.
Guest- Guest
no.,pogledaj dom svoj Angele....HAZU rula..
Guest- Guest
Page 49 of 49 • 1 ... 26 ... 47, 48, 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 49 of 49