Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 39 of 49
Page 39 of 49 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
vuksadinare wrote:eh nasla si pravog...lik nije normalan i aj bok...Eva wrote:tre911 wrote:To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.Eva wrote:tre911 wrote:
Ma neka se nadmudrujemo i borimo, one seljačine koje ne znaju napisati rečenicu bez psovke treba staviti na ignore pa nek vrište koliko hoće.
Koja vam je to fora s ignorom? Pa onda možete i herbarij slagat, bar ne trošite struju i megabite.
Hahaha, a vi svi doktori nauka. Ma daj ne seri, umro bi da ti Esca nema na forumu, kome glumiš?
Esco je, poslije Crvenog, najbolji igrač na forumu, ali kaj vi lajbeki kužite francuski.
Guest- Guest
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
tre911 wrote:A je, zato mi i je na ignoru jer ne mogu živjeti bez njega. Ovo ti je malo teža budalaština.Eva wrote:tre911 wrote:To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.Eva wrote:tre911 wrote:
Ma neka se nadmudrujemo i borimo, one seljačine koje ne znaju napisati rečenicu bez psovke treba staviti na ignore pa nek vrište koliko hoće.
Koja vam je to fora s ignorom? Pa onda možete i herbarij slagat, bar ne trošite struju i megabite.
Hahaha, a vi svi doktori nauka. Ma daj ne seri, umro bi da ti Esca nema na forumu, kome glumiš?
Po kaj ti uopće dolaziš na forum onda?
Guest- Guest
...znaci oni su igraci...a mi lajbeki...budale...daj molim te....esco je faca vrijeđajuci druge..i ti to proglasavas salom...jer ti tako pase..a crveni je lik koji zivi tu a moli boga da u beogradu pada kisa...puno ej takvih...stvarno divota od 'frajera'Eva wrote:vuksadinare wrote:eh nasla si pravog...lik nije normalan i aj bok...Eva wrote:tre911 wrote:To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.Eva wrote:
Esco je, poslije Crvenog, najbolji igrač na forumu, ali kaj vi lajbeki kužite francuski.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije se promienilo ništa, ali moramo reagirati jer bismo im inače prepustili javni prostor da njime divljaju kako žele.tre911 wrote:I reci mi prika jel se išta promjenilo u njihovom načinu pisanja sve ove godine da bi bilo vrijedno to čitati?Regoč wrote:Ne, nominativ. Genitiv bi bio nepravilan ili stilski obilježen.
Ignore je loš izbor, bolje je vidjeti što leftardi pišu.
tebe gledati i čitatiEva wrote:tre911 wrote:A je, zato mi i je na ignoru jer ne mogu živjeti bez njega. Ovo ti je malo teža budalaština.Eva wrote:tre911 wrote:To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.Eva wrote:
Nisu esko i v_vlado neko zbog koga dolazim na forum a ti ih predstavila kao da su jedini. Ok ti vjerojatno i dolaziš zbog njih, diviš se njihovom vokabularu i iz njega jako puno naučiš i to primjenjuješ u životu, ono takvi genijalci da ih se jednostavno mora upijati
Guest- Guest
to si dobro rekao...divljaju....ja im nikad ili mozda jedan put nesto ruzno rekao u prepirci....i sad sam ja ne znam 'lajbek'..a esco kojem je svaka druga recenica..jebem ti mater(i to nije nikako sala ili igranje)..kad nekom psujes mater..za to netko dobije metak..pa se ti sali ili ne..frajer..ili onaj crveni koji zivi tu a ne moze nista trpjeti jer eto njegovi nisu pobjedili..a on tu...Regoč wrote:Nije se promienilo ništa, ali moramo reagirati jer bismo im inače prepustili javni prostor da njime divljaju kako žele.tre911 wrote:I reci mi prika jel se išta promjenilo u njihovom načinu pisanja sve ove godine da bi bilo vrijedno to čitati?Regoč wrote:Ne, nominativ. Genitiv bi bio nepravilan ili stilski obilježen.
2015-09-08
Pošteno, ja živaca za te primitivce jednostavno nemam.Regoč wrote:Nije se promienilo ništa, ali moramo reagirati jer bismo im inače prepustili javni prostor da njime divljaju kako žele.tre911 wrote:I reci mi prika jel se išta promjenilo u njihovom načinu pisanja sve ove godine da bi bilo vrijedno to čitati?Regoč wrote:Ne, nominativ. Genitiv bi bio nepravilan ili stilski obilježen.
Guest- Guest
I meni bi ljepše zvučalo "lipo je radit poso koji voliš", ali nije sudobna norma.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nominativ. Genitiv bi bio nepravilan ili stilski obilježen.
Pa bolje bi zvučal genitiv, ovo mi zvuči kao naredba za robote.
evva..sebe proglasava 'intelektualkom' a prijeti cakijom...to je vise bosanski ili srpski izricaj
2015-09-08
Nisam polovijo. O kojoj rečen'ci i rjeći se radi.?Regoč wrote:I meni bi ljepše zvučalo "lipo je radit poso koji voliš", ali nije sudobna norma.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nominativ. Genitiv bi bio nepravilan ili stilski obilježen.
Deder da vidim pa da ću vam ja da rećen kako se mora ispravno da veli to.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
vuksadinare wrote:...znaci oni su igraci...a mi lajbeki...budale...daj molim te....esco je faca vrijeđajuci druge..i ti to proglasavas salom...jer ti tako pase..a crveni je lik koji zivi tu a moli boga da u beogradu pada kisa...puno ej takvih...stvarno divota od 'frajera'Eva wrote:vuksadinare wrote:eh nasla si pravog...lik nije normalan i aj bok...Eva wrote:tre911 wrote:
To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.
Kurca si skužil. Pa oni su igrači jer su vam našli prekidače i imaju light show for free.
Guest- Guest
tre911 wrote:tebe gledati i čitatiEva wrote:tre911 wrote:A je, zato mi i je na ignoru jer ne mogu živjeti bez njega. Ovo ti je malo teža budalaština.Eva wrote:tre911 wrote:
To što se ne želim zamarati sa idiotima i spuštati na njihovu razinu.
Nisu esko i v_vlado neko zbog koga dolazim na forum a ti ih predstavila kao da su jedini. Ok ti vjerojatno i dolaziš zbog njih, diviš se njihovom vokabularu i iz njega jako puno naučiš i to primjenjuješ u životu, ono takvi genijalci da ih se jednostavno mora upijati
Pa je, likove koje odje vidim i čitam, ja to u životu vidjela ni srela nisam. Ovo je raj na zemlji. Recimo Lobo, pa tko to more platit.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:evva..sebe proglasava 'intelektualkom' a prijeti cakijom...to je vise bosanski ili srpski izricaj
Ali je čakija made in Swiss, Victor inox. Smatraj se privilegiranim.
Guest- Guest
...da ti bog takvi skidali gaciceEva wrote:vuksadinare wrote:...znaci oni su igraci...a mi lajbeki...budale...daj molim te....esco je faca vrijeđajuci druge..i ti to proglasavas salom...jer ti tako pase..a crveni je lik koji zivi tu a moli boga da u beogradu pada kisa...puno ej takvih...stvarno divota od 'frajera'Eva wrote:vuksadinare wrote:eh nasla si pravog...lik nije normalan i aj bok...Eva wrote:
Kurca si skužil. Pa oni su igrači jer su vam našli prekidače i imaju light show for free.
2015-09-08
udba wrote:Nisam polovijo. O kojoj rečen'ci i rjeći se radi.?Regoč wrote:I meni bi ljepše zvučalo "lipo je radit poso koji voliš", ali nije sudobna norma.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nominativ. Genitiv bi bio nepravilan ili stilski obilježen.
Deder da vidim pa da ću vam ja da rećen kako se mora ispravno da veli to.
O prvoj, u ovom citatu.
Regoč wrote:Heva, Heva, nikad jezikoznanka od tebe. Samo sitna duša s priglupim forama.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...da ti bog takvi skidali gaciceEva wrote:vuksadinare wrote:...znaci oni su igraci...a mi lajbeki...budale...daj molim te....esco je faca vrijeđajuci druge..i ti to proglasavas salom...jer ti tako pase..a crveni je lik koji zivi tu a moli boga da u beogradu pada kisa...puno ej takvih...stvarno divota od 'frajera'Eva wrote:vuksadinare wrote:
eh nasla si pravog...lik nije normalan i aj bok...
A jok, pa neće Jodici kruh otimat.
Guest- Guest
Heva, Heva? Zašto genitiv?
....nema tebi pomociEva wrote:vuksadinare wrote:evva..sebe proglasava 'intelektualkom' a prijeti cakijom...to je vise bosanski ili srpski izricaj
Ali je čakija made in Swiss, Victor inox. Smatraj se privilegiranim.
2015-09-08
jodica bacio oko na drugu....Eva wrote:vuksadinare wrote:...da ti bog takvi skidali gaciceEva wrote:vuksadinare wrote:...znaci oni su igraci...a mi lajbeki...budale...daj molim te....esco je faca vrijeđajuci druge..i ti to proglasavas salom...jer ti tako pase..a crveni je lik koji zivi tu a moli boga da u beogradu pada kisa...puno ej takvih...stvarno divota od 'frajera'Eva wrote:
A jok, pa neće Jodici kruh otimat.
2015-09-08
udba wrote:Heva, Heva? Zašto genitiv?
Pa ljepše mi zvuči. Ovo mi nekak neprirodno.
Guest- Guest
Inače, ja sam Hava, to je moje židovsko ime.
Guest- Guest
Page 39 of 49 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 39 of 49