Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 1 of 49
Page 1 of 49 • 1, 2, 3 ... 25 ... 49
Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-incident-u-sinju-predsjednik-antifasista-fizicki-napadnut-sef-hvidre-mu-zaprijetio-/902131.aspx
evo,počeli su i tući hrvatski narod........bravo.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
antifašisti to su udba i orjuna te srbi....jel to ta interpretacija
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
aupičkumaterinu ..... ne znam više tko je tko i vlastitu ženu gledam ispod oka ...........izludiše ovaj narod ovi uhljebi i neradnici........dosta idiota......lud narodepikur37 wrote:antifašisti to su udba i orjuna te srbi....jel to ta interpretacija
2015-07-28
SUBNOR vs. SUBDOR
Guest- Guest
kako stati na kraj tom primitivizmu lokalnih sirovina i idiota koji misle da su antifašisti nehrvati i da ne cijene domovinski rat i sve njegove mnogobrojne žrtve!?
ja sam ljevičarka, i domovinu volim iznad svega..i zahvalna sam svim žrtvama i svim onim dečkima koji su bili spremni (makar i za dom ) i život dati i koji su nam omogućili da smo svoji na svome.
sto tu ima loše!?
moze li mi koji desnicar to pojasniti?
ja sam ljevičarka, i domovinu volim iznad svega..i zahvalna sam svim žrtvama i svim onim dečkima koji su bili spremni (makar i za dom ) i život dati i koji su nam omogućili da smo svoji na svome.
sto tu ima loše!?
Guest- Guest
Ma to je u pozadini spor oko međe....
darth_vader-
2014-04-17
nije..na zalostjasambrend wrote:Ma to je u pozadini spor oko međe....
Guest- Guest
Noor wrote:kako stati na kraj tom primitivizmu lokalnih sirovina i idiota koji misle da su antifašisti nehrvati i da ne cijene domovinski rat i sve njegove mnogobrojne žrtve!?
sto tu ima loše!?
OMG ! Desničari nemaju više lampadina sve su lampadine potrošili devesprve.
Guest- Guest
mnogi od tih šefova i predsjednika bezbrojnih braniteljskih udruga su postavljeni (recimo izabrani) na ta mjesta zahvaljujući velikoj netrpeljivosti prema partizanima,antifašistima i onima koji biraju lijevo jer su sve to srbi ili jugosloveni,izdajnici i još svašta.Noor wrote:kako stati na kraj tom primitivizmu lokalnih sirovina i idiota koji misle da su antifašisti nehrvati i da ne cijene domovinski rat i sve njegove mnogobrojne žrtve!?
sto tu ima loše!?
Pravi Hrvati biraju one kockoglave bez mozga ili bar HDZ,simpatizira ustašluk i obavezno sisa neku povlaštenu mirovinu.Problem je njihov jedino taj što na taj način ne mogu nikad skupiti širu braniteljsku masu,jer koji će kurac branitelj koji nije dobio ama baš ništa vikati da se drugima još više da.
vili40-
2015-08-02
Ništa čudno i još je dobro dok je to sve još ovako "blago". Takvoj atmosferi u društvu u ponajvećoj mjeri kumovala je predsjednica osobno. Dolaskom HDZ-a na vlast i ona se upregnula u njihova kola s ciljem, promašenog i nesupješnog, pokušaja nove fabrikacije povijesti, a to je zaobilaženje fašizacije društva, jer kao eto postoji nulta točka iz koje sve treba iščitavati, a to je Domovinski rat.
Jer kad već mora, a mora zato jer je dobila po ušima, osuditi ustaštvo, odmah spominje i zločinački komunistički režim kako bi opravdala hrvatski nacionalizam. Rabi nepostojeće sintagme i kao da je slijepa kod zdravih očiju pa ne vidi da je virus govora mržnje već izazvao epidemiju isključivosti. Tek kada dogori do prstiju onda javno zbori kako je ona faktor stabilnosti... Moš misliti.
Jer kad već mora, a mora zato jer je dobila po ušima, osuditi ustaštvo, odmah spominje i zločinački komunistički režim kako bi opravdala hrvatski nacionalizam. Rabi nepostojeće sintagme i kao da je slijepa kod zdravih očiju pa ne vidi da je virus govora mržnje već izazvao epidemiju isključivosti. Tek kada dogori do prstiju onda javno zbori kako je ona faktor stabilnosti... Moš misliti.
Branitelji su branili granice hrvatske koje su stvorili komunisti i antifašisti......dobivaju mirovine od prodaje dobara stvorenih za vrijeme komunizma i antifašizma.....a najviše mrze komuniste i antifašiste,pojedini,najgrlatiji sa najvećim mirovinama ......pljuc.....hrač......prd...
2015-07-28
i bilo je vrijemev_vlado wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-incident-u-sinju-predsjednik-antifasista-fizicki-napadnut-sef-hvidre-mu-zaprijetio-/902131.aspx
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vlado brrrrrrrrm.......brrrrrrrrrm
2014-04-19
kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
Guest- Guest
prrrrrrrrrr..provocator wrote:Ništa čudno i još je dobro dok je to sve još ovako "blago". Takvoj atmosferi u društvu u ponajvećoj mjeri kumovala je predsjednica osobno. Dolaskom HDZ-a na vlast i ona se upregnula u njihova kola s ciljem, promašenog i nesupješnog, pokušaja nove fabrikacije povijesti, a to je zaobilaženje fašizacije društva, jer kao eto postoji nulta točka iz koje sve treba iščitavati, a to je Domovinski rat.
2014-04-19
preko_vode_do_slobode wrote:kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
2014-04-19
prckov wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
Kako je prckov sretan kad mu ustaški klokan svrši u tobolac. Neprocjenjiv užitak.
Guest- Guest
ćut bre govedoistarskoUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
Kako je prckov sretan kad mu ustaški klokan svrši u tobolac. Neprocjenjiv užitak.
2014-04-19
sta ti mlatis!? da je i fasizam u grobu..shvatila bi, ali nije, nego bas naprotiv...dozivljava svoju renesansu...ma sto ti mislio i rekao.preko_vode_do_slobode wrote:kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
Guest- Guest
isto da mi tamo 2116 dodje "istuklo predstavnika HVIDRE" u 2116 godinu.. ma šta istuklom, mlati i mlati
Guest- Guest
Page 1 of 49 • 1, 2, 3 ... 25 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 1 of 49