Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 34 of 49
Page 34 of 49 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 41 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Samo se ti ne javljaj. vaše su namjere osujećene na vrijeme. Kod Samobora ste imali logor za obuku te ste nakon pada Vukovara kanili napasti banske dvore i smaknuti Predsjednika.vuksadinare wrote:ante pavelic nije moj izbor....niti bio.....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:....izgubio ej on i sarm a pogotovo spontanost....a predvidiv je ko i sava kovacevicEva wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto ove anke partizanke vide u tebi...mrtvo puhalo
Oličenje šarma, nepredvidivosti i spontanosti, to ti je Escov magnet za žene.
Bolje nego tvoj klemponja Ante Pavelić. Čak se i Hitler prestravio kad je vidio ogromne uši Ante Pavelića. Mutacija S31 tipična za Kunarce ili izolirani slučaj?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
jastreb wrote:Znači ostaje mi moja Kaja. Pa i pravo je da je tako. Ipak se ja i ona znamo ohoho. I mislim da sam po tom pitanju u kudikamo većoj prednosti od Stanojka,Trea i Marcellusa.Eva wrote:jastreb wrote:Da. Potpuno me potisnuo.Eva wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto ove anke partizanke vide u tebi...mrtvo puhalo
Morat ću promijeniti nick.
Razmišljao sam da se prozovem Stevan Drob.
Kako ti zvuči?
Da, malo te zasjenio. Ali, i sam si kriv tomu. Slabo te ima u dnevnom terminu, gotovo da se i ne viđamo više. A za Noor ti je Vučina već pružil cape.
Hm, nisam ziher, ali ne odustaj. Jel imaš kakvu curu, ima kaj sezonki?
Guest- Guest
ja sam shvatio...da tebi vise nije ni gajba dovoljnajastreb wrote:Samo se ti ne javljaj. vaše su namjere osujećene na vrijeme. Kod Samobora ste imali logor za obuku te ste nakon pada Vukovara kanili napasti banske dvore i smaknuti Predsjednika.vuksadinare wrote:ante pavelic nije moj izbor....niti bio.....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:....izgubio ej on i sarm a pogotovo spontanost....a predvidiv je ko i sava kovacevicEva wrote:
Bolje nego tvoj klemponja Ante Pavelić. Čak se i Hitler prestravio kad je vidio ogromne uši Ante Pavelića. Mutacija S31 tipična za Kunarce ili izolirani slučaj?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Hrvatin wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:
ajde, nasadi se na kurac leša u kući cveća i pjevaj borbene.
Ti onda pišeš iz Madrida s bezglavnikova kikirikija!
a tu smo .... i ti bi na ''njega''. uzmi gnjecavo usnato govno pa ćete u troje. samo videći ono što gnjecavo govno traži (kurac u guzici) morat ćeš s njm dogovorit tko će lešavog broznog jahat!
Ma stvar je puno jednostavnija, čista analogija. Beograd Madrid transverzala putenih užitaka.
sve 5. uživaj u tim putenim užitcima s gnjecom. odoh. bog.
Bok, i pozdravi Metildu!
Guest- Guest
Ima. Vojnički rečeno,vršim izviđanja i ispitivanje terena.Eva wrote:
2014-04-22
jastreb wrote:Da. Potpuno me potisnuo.Eva wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto ove anke partizanke vide u tebi...mrtvo puhalo
Kako ti zvuči?
Nije loše ali predlažem nešto svjetski tipa: Stefano Maccheroni i moš se bacit u biznis. Na primjer: Profumi Stefano Maccheroni ili Stefano Maccheroni Online Store: abbigliamento di lusso per uomo e donna, Collezione Estate 2016. Spedizioni in tutto il mondo.
Guest- Guest
Postrojbe HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
ja sam shvatio...da tebi vise nije ni gajba dovoljna
Također ste imali i tajne logore za obuku u Sloveniji.
2014-04-22
Eva wrote:Hrvatin wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:Eva wrote:
a tu smo .... i ti bi na ''njega''. uzmi gnjecavo usnato govno pa ćete u troje. samo videći ono što gnjecavo govno traži (kurac u guzici) morat ćeš s njm dogovorit tko će lešavog broznog jahat!
Ma stvar je puno jednostavnija, čista analogija. Beograd Madrid transverzala putenih užitaka.
Bok, i pozdravi Metildu!
vidi ju .... aj života ti, pošalji mi barem na pp tko je ta metilda! bog
Hrvatin-
2016-06-21
Da je tako razmišljala Lepa brena,nikad ne bi postigla što je postigla.Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Da. Potpuno me potisnuo.Eva wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto ove anke partizanke vide u tebi...mrtvo puhalo
Kako ti zvuči?
Nije loše ali predlažem nešto svjetski tipa: Stefano Maccheroni i moš se bacit u biznis. Na primjer: Profumi Stefano Maccheroni ili Stefano Maccheroni Online Store: abbigliamento di lusso per uomo e donna, Collezione Estate 2016. Spedizioni in tutto il mondo.
Meni treba popularnost u Regionu.
2014-04-22
cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Eva wrote:Hrvatin wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:Eva wrote:
Bok, i pozdravi Metildu!
I ja pozdravljam Metildu mah...mah...nikad neznaš da li piše Šekspir ili Metilda pa ih bolje pozdravit sve u paketu.
Guest- Guest
jastreb wrote:Ima. Vojnički rečeno,vršim izviđanja i ispitivanje terena.Eva wrote:
Blago ti se! To je najljepše.
Guest- Guest
Hrvatin wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:
Bok, i pozdravi Metildu!
vidi ju .... aj života ti, pošalji mi barem na pp tko je ta metilda! bog
Kodno ime Victoria.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
Ma nabij si HOS nakurac.
Guest- Guest
....nabit ce ga tebiUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
Ma nabij si HOS nakurac.
2015-09-08
Ti si neupućen. HOS su stvorili obavještajci SDS-a i KOS-a. Paraga je bio agent KOS-a.vuksadinare wrote:cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
Tuđman je to vrlo dobro znao. Imaš o tome u masu knjiga napisano.
2014-04-22
jastreb wrote:Da je tako razmišljala Lepa brena,nikad ne bi postigla što je postigla.Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Da. Potpuno me potisnuo.Eva wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto ove anke partizanke vide u tebi...mrtvo puhalo
Kako ti zvuči?
Meni treba popularnost u Regionu.
Onda Stevica Mulahassanbegović, da pridobiješ i Hrvate na svoju stranu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....nabit ce ga tebiUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
Ma nabij si HOS nakurac.
Neka stanu u red ima prije njih mnogo onih koji bi ga nabijali...
Guest- Guest
znas sto jastrebe....prođi me se..nisam dobre volje danas...ako hoces moju knjigu poslat cu ti je..ali prođi me se......ostavi me na mirujastreb wrote:Ti si neupućen. HOS su stvorili obavještajci SDS-a i KOS-a. Paraga je bio agent KOS-a.vuksadinare wrote:cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
Tuđman je to vrlo dobro znao. Imaš o tome u masu knjiga napisano.
2015-09-08
Pa ti nikad nisi dobre volje.
Guest- Guest
Page 34 of 49 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 41 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 34 of 49